Sweet


Lucia 2012

Nu är lucia tiden över. Vi hade vårat sista uppträdande igår kl 18. Det har varit helt sjukt roligt, jobbigt och hektiskt! Att jag skulle bli årets jämtlands lucia trodde jag aldrig skulle hända och precis som det stod i artikeln i LT var jag chockad och fattade ingenting! Men det har varit så himla roligt och något jag kommer minnas resten av mitt liv.

Det är nog många som inte riktigt inser vilket jobb man gör i det här. Kan tänka mig att många bara tror att det går ut på att rösta på den sötaste tjejen samtidigt som vi går runt med våra bössor och visar upp oss som i en beauty pageant. Det är ju såklart mycket mer till det än så. Nästan ända sen vi blev uttagna för en månad sen så har helgerna varit fullspäckade med turer runt om i Jämtland för att samla in så mycket pengar som möjligt och det är ju just det allt det här har gått ut på, pengar till välgörenhet. Gud vad jag känner att jag skulle kunna gå in djupare och skriva mycket om det här men för att fatta allt lite kortare så tror jag att vi kom fram till att vi totalt lussat på ca 60 ställen varav närmare 40 uppträdande avverkades den 13 på luciadagen. Dagen efter spenderade vi 6 timmar på sjukhuset sjungandes konstant igenom alla rum och våningar. Det var det jobbigaste och bästa jag har gjort. Det var fruktansvärt jobbigt att se sjuka människor hela dagen men det var det värt bara för att få se deras reaktioner, aldrig någonsin har det känts så bra i hjärtat. Även efter timmarna på sjukhuset har vi avverkat ett tiotal ställen. Upplevelsen i allt det här har varit magisk! Nu kan julen få komma.


There's only one tree hill

Obsessar över one tree hill igen.


hey ho

Ikväll har jag tränat och när jag kom hem så åt vi lite julfika, skinkstut, det måste ju vara det godaste som finns, skinkstut alltså. Annars har det varit en dag med huvudvärk och hes röst. Mina stämband är lite slitna efter allt sjungande. Man kan ju tycka att jag borde vara van eftersom jag bokstavligt talat sjunger jämt, men eftersom jag tärt lite på stämbanden i helgen och jag inte kan låta min röst vila kanske det inte är så konstigt. Har bestämt mig för att jag ska ha en sångfri dag imorgon, och jag skriver upp det här så jag ska komma ihåg det. Godnatt. 

Inlägg till tildan i Asien!

Gissa vem som lyckats efter flera år av tjatande på mamma äntligen få hem bodyshop kalendern? Hallelujah! Det är ju jag såklart, och inte du!!!

Jag minns när vi började med detta mission, för exakt 3 år sen och nu säger jag bara MISSION ACCOMPLISHED!

Haha förlåt, vill göra dig avundsjuk eftersom jag dör av avundsjuka när jag läser din blogg! Puss och kram


RSS 2.0