förskyldfebersjuka


Jag har fått en sjukdom som jag döpt själv, Förskyldfebersjuka det är precis vad jag är och det är hemskt jag skulle hällre ha magsjuka för just nu lidert jag verkligen.

Jag har haft feber varje dag sen i lördags, hm det blir 5 dagar 5 JÄVLA DAGAR. som värst mådde jag igår då jag vaknade med 40 graders feber väldigt tidigt på morgonen, när jag försökte ställa mig upp så svimmade jag så det kändes väldigt lyckat. 

Hatar att jag pratar som en kille, hatar att jag är täpt i båda näborrarna, hatar att försöka sova på natten då jag har feber eftersom jag bara vaknar hela tiden efter att jag drömmer samma mardröm om och om igen, hatar att vara borta från skolan, hatar att jag missar träningar, hatar att jag jag kanske kommer missa seriepremiären på lördag och hatar att jag kanske kommer sitta hemma imorgon sjuk och äcklig medans alla mina kompisar umgås för att sandra har fyllt år.

Ber om ursäkt för dettta negativa inlägg men det är så här mitt liv ser ut just nu, negativt.


inga pussar idag då blir ni sjuk.../Flipp


I feel like i'm gonna faint any second now

Word på rubriken...


bjuder på en  bild

Imorse när jag vaknande såg det inte så ljust ut! hade fruktansvärt ont i halsen jag va täpt i näsan och helt snurrig i huvudet, men jag kunde ju absolut inte ge upp nu dagen skulle ju bestå av begravning och match och båda var ett måste. När jag väl kommit till åsarna mådde jag så jävla dåligt men jag sa ingenting till mamma, ville ju så gärna spela match och jag vet att om jag sa till henne att jag inte mådde bra skulle hon promt ringa coachen! Men hon märkte det i alla fall (attans bananer)så hon ringde han. Jag sjöng på begravning även fasst jag var dålig så det gick ju sådär men så länge alla andra var nöjda va jag också det.

Ikväll är jag ensam hemma med casper och hans kompis (som jag hatar, han är jätte wierd), pappa och danne är på kick off med laget i björnriket och mamma är på fest med alla föräldrar i caspers hockeylag. så jag får väl roa mig själv som vanligt. Men det har jag inte så mycket emot, speciellt inte när jag har min kära dator(L)


puss, Flipp

Själv är man i full fart

Hej bloggen! Förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen, det fanns helt enkelt inte tid till att blogga den här veckan. Det har inte hänt så mycket på senaste tiden tycker jag. Det är fredag idag vilket är jätte skönt, men världens lugnaste helg kan jag ju inte påstå att jag kommer få. Imorgon ska jag på begravning, som jag förövrigt är väldigt nervös över. Morfar ville så gärna att jag skulle sjunga, egentligen så vill jag inte men han kommer bli så besviken då, så jag gör det för honom och mamma och självklart får hoppas att jag inte får en blackout eller bryter ihop, det är mardrömmen sov gott inatt säger jag bara! Efter begravningen blir det direkt till match! Det är väldigt tight med tid så jag kommer typ missa halva uppvärmningen men jag kommer iallfall dit och ställer upp! Vi ska möta Myssjö/Oviken hoppas det går bra.

Just ikväll har jag inte gjort mer än att tittat på talang. Har nyss fått in nyaste 90210 på datan bara sådär vips haha tänkte lägga mig med datorn i sängen och titta på det! Hihi kanske smögglar jag in glass på rummet också.



Take care PUSS/Flipp

sweeta kusiner kommer på sleepover!


Idag ska jag vara barnvakt åt världens mest sötaste kusiner (tycker självklart om alla mina kusiner och alla är jätte söta) Helga & Molly! Ser ut som dockor båda två! och dom älskar att komma till oss på sleepovers, hihi jag gillar det jag med.
Tänkte ta lite kort så kan ni kanske få se. Det beror på eftersom jag kommer ha fullt upp så kommer dom förmodligen imorgon om inte ännu senare...eller så kommer dom inte alls. Aja nu väntar jag bara på att dom ska komma, tänker gömma allt mitt smink också då det alltid är de första dom letar efter när dom kommer!


ha en bra dag, puss / flipp

It gets better right?


Idag tänkte jag ta en sån där pluggapålovetdag, ville få undan allt så jag kunde ha en fri helg! HA rubbish, nej jag kanske skrev sisådär 3 meningar på so:n sen gick jag ut och hoppa stutsmatta, vilket annars är bra träning men ändå!

Annars flyter lovet på som vanligt, härligt älskar lov och jag vill bara ha ett långt skönt sommarlov nu. skulle sitta så sjukt fint! Väldigt lite att skriva om känner jag, förlåt men jag ska komma på nått bra att skriva sen eller nått. Haha.


PUSS, Flipp

fly away, take the sky


Lite sorglig dag har det varit idag då min gammelfarmor gick bort tidigt imorse. Alltså min mammas farmor, pammis kallades hon. Och ovanligt nog stod vi henne ganska så nära, jag menar dom flesta får knappt träffa sin gammelfarmor eller farfar osv. Och jag är väldigt tacksam och lycklig över att jag fick träffa och lära känna pammis, hoppas hon sover gott (L)

Idag har jag och daniela tagit lite kort, ni får se två av dom, jag ser lite wierd ut, speciellt då jag har håruppsättningen det kändes som om jag skulle gifta mig haha, men det var danne som gjorde det!

Nu tittar jag faktiskt på Harry Potter på tvn, han är så liten och söt i första filmen! I alla fall så tänkte jag att det blev lite roligare med bilder så här har ni.






(Denna bild är wierd, haha)


PUSS /Flipp

Just something I had to do before I'll brush my teeth and go straight to bed.


Slänger in ett litet inlägg nu såhär innan det blir sängen. Kan ju knappast påstå att jag är en nattmänniska eller vad man säger? kvällspigg? Äsch jag är inte det, men jag är absolut inte morgonpigg heller. Konstigt, det känns ju som att man borde vara antingen eller men nej jag är inget av det, hah. Men det jag vill komma till är att jag var trött, men satt ändå vid datorn så jag tänkte varför inte? Haha.

Idag har det i alla fall varit en typiskt slappdag, jag har inte alls gjort mycket. Målat naglarna, suttit vid datorn, läst en bok, sorterat hundratals bilder från min barndom, suttit vid datorn, tittat på tv, suttit vid datorn, did I mention suttit vid datorn? Hana jag känner att jag är lite patetisk men jag tycker att man förtjänar en sådan där sitta-vid-datorn-dag det är skönt ibland, inga bekymmer liksom.

Gårdagen spenderades i Åre där det var GALET FINT VÄDER, jeeez ! Vi grävde ner oss i en snögrotta i backen ovanför ullodalsstugan och där satt vi hela dagen. Underbart är ordet solen stekte och jag kunde inte annat än att njuta av livet. Men nog finns det alltid konsekvenser sådanna här perfekta dagar. Jag tror hela min familj brändde sönder ansiktet typ, sjukt kul när vi kom hem och kollade oss i spegeln i alla fall! Daniela var nog värst, och jag tror det var lite mitt fel för hon somnade när alla de andra åkte längdskidor. Jag läste i en tidning där för mig själv och ser hur danne har somnat med ansiktet rakt mot solen, hehe men jag sa ingenting för jag tänkte att hon ville bli lite brun (: snäll som jag är.


Aja känner att detta inlägg börjar bli alltför långt och tråkigt, sry.

Imorgon ska jag försöka få med mig danne så vi kan ta några kort med henne nikon, om det blir så lägger jag nog in någon på bloggen, Känner att inläggen är så tråkiga med bara text.



sleep tight, Flipp


I need a dress!

Ja, jag slutar ju 9:an nu i Juni stolt som jag är, men jag har ett ynka problem och behöver hjälp! Som tradition på min skola (andra skolor har säkert samma tradition) så ska vi ha en avslutningsmiddag där alla klär upp sig, vi äter middag, årdnar underhållning osv. Allt för att vi ska minnas och få ett bra avslut tillsammans då de är det sista vi gör innan själva avslutningen. MEN jag har inte hittat vad jag ska ha på mig än, måste ha en klänning  gärna en snygg också för den delen. Jag vill inte att klänningen ska sitta tight slimmad efter kroppen och heller inte att den ska vara helsvart så det ser ut som om jag ska på en begravning. Nej jag vill hitta den perfekta klänningen men det är svårare än jag trodde. Jag har kollat upp sidor som typ asos, ellos osv men har ingen större erfarenhet av sidor där jag kan hitta snygga klännigar. Så om ni har lust så komentera gärna om tips på sidor eller vad som helst. Jag behöver det kan jag säga!



Flipp

What happend?

Igår var vädret underbart, idag ser det hemskt ut. Imorse näst intill haglade det och jag fick ta fram dunjackan igen vilket var en besvikelse. Medans de flesta fick påsklov idag så har vi på min skola fortfarnade en till dag då vi måste ta oss upp till skolan samma tid somm vanligt. Men det är inte så farligt egentligen för vi ska ha "Konungens återkomst" som vi kallar det, det är en sportdag då alla på högstadiet är uppdelade i lag så möter vi varandra i olika sporter osv. Trevligt tycker jag, men bara om man hamnar i ett bra lag hehe. Ja det var de jag hade att säga för nu.



Flipp


Solen skiner!

Solen skiner ute och jag känner verkligen att våren är påväg nu! Gud vad glad jag blir är så otroligt trött på all snö och slask. I södra Sverige är det ingen snö allls men här i jämtland finns det snö ska jag säga er, men den försvinner förhoppningsvis snart och då är vi ett steg närmare sommarn, äntligen!

Trodde det var desperate ikväll men det var det inte, det är tydligen hockey istället. tråkigt men inte ska vi avra depp för det, har ju kör i kväll, fasst det skulle tydligenm vara något slags möte ikväll. Lär ju bli lite drygt men.

En bild på Eva Longoria blir det i alla fall, tycker hon är vacker.





puss, Flipp

Ny design


Tackar Jennifer för den nya designen, superfint!

Igår vart det bio, Marley och jag haha vi va dom ända i salongen som grät men det va faktiskt jätte sorgligt.

Idag blir det paartey hos karin som fyller år imorgon, superkul!


puss, Flipp

Back in school




Tillbaka i skolan, hel tokej dag inte så märkvärdig.

Nu blir det svenska, författarporträttet som måste bli klart. Heja heja friskt humör som jag brukar säga till friidrottarna som springer runt i jämtkraftshallen, haha. 

Bye, Flipp 

Chace Crawford


Är sjuk idag igen, känns lite jobbigt att vara borta från skolan på en onsdag eftersom vi har så många lektioner då, men men jag får väl leva med det antar jag.
 
Igår såg jag nya avsnittet av OTH väldigt bra, ska snart se nya Gossip Girl då jag längtar efter att få se min Chace Crawford även kallad 'Nate' i serien. Han är grymt snygg och tar en stor plats i min 'Hotties mapp' ska ni veta! dock är det ju inte bara han som är med där, jag menar Brad Pitt, Rob Pattinsson, Tayler Lautner, Dustin Milligan ja många fler. Nog om det, ska byta internetsladd nu så att  Gossip Girl laddar snabbare.


Gorgeous, right?

puss, F

RSS 2.0