update!

Turkiet var aaaaawesome! dock lite jobbigt med turkarna +att det var flygstrejk när jag skulle hem så flyget var 20 timmar försenat men det var det ju såklart värt! Fast det var faktistk väldigt dramatiskt då det blev flygstrejk men jag orkar faktiskt inte ta hela historienför den är ganska lång ;)


Skolan har börjat, jag går samhälle internationell! sääääääääämst mentor torr klass osv, men det funkar!


gotta go!

/ flippen

plockade nyss ur och i diskmaskinen..

..FÖR JAG ÅKER TILL TURKIET PÅ LÖRDAG HALLELUJAH MOMENTTTTOOOO

4stjärnit all inclusive va det ända som fanns kvar men inte tackar vi nej till de inte!pusspusspusspusspusspuss


/ världens gladaste


förmodligen...

..åker jag till Turkiet på fredag! Om det blir så, alltså ni fattar inte hur överlycklig jag skulle bli. Jag älskar min pappa men om han låter mig och mamma åka då ska jag göra vad som helst för han i all framtid, plocka ur och i diskmaskinen 100 gånger om bara han ber mig. För jag vill bara bort nu, bort från allt. Det är precis vad jag behöver, jag känner det i hela kroppen! Jag vill bort lägga mig i en solstol rensa tankarna och bara njuta, de skulle göra så jävla gott nu tro mig! sen när jag kommer hemm så ska jag vara fitt for faight för ny skola, ny klass och allt dedär. ååååååååååååååååh jag blir galen om jag inte får åka, lägg in mig på psyket eller någonting för jag vill inget annat än bort NU!there was something about the look in your eyes, something about your beautiful face.

sometimes

Ibland vill jag bara skrika rätt ut allt vad jag kan, hoppa upp och ner av gjädje, sparka sönder någotning, ge någon en riktigt kärleksfull kram, slå till något/någon av ilkska, skratta så jag får ont i magen, gråta så att jag inte kan andas...Ibland


RSS 2.0