back to prom

Förlåt för jätte dålig udatering men hela långhelgen pluggade jag, för att få klart de sista nu innan skolan snart slutar sedan så har jag varit på klassresa från måndag-onsdag så då kunde jag inte heller uppdatera!
Men här har jag i alla fall bilderna från balen så ni ska få en väldig bildbomb här! Men jag tror ni kommer att gilla det.


Bild 1 & 2 är framför allt för att visa hur frisyren ser ut både uppifrån och från sidan.
Bild 3, vacker bild på paret.
Bild 4 är egentligen inte så fin men ajg ville att ni skulle få se hur klänningen ser ut från topp till tå ;).
Bild 5, där har vi söta paret igen och även min kusin i bakrunden som också var väldigt fin!
Bild 6 & 7, Min syster och jag :) älskar bild 7 på något sätt jag ser muppig ut men uttrycket i dannes ansikte blir man lycklig av!
Bild 8, Detta är bild från bal 2 tog endast 11 bild därifrån, jag var inte med och tog kort på den eftersom jag var på klassresa, tycker heller inte att korten var så fina från den balen hehe. Men både Daniela och Mattias var jätte fins här också!

Det var allt, hoppas ni tyckte om det och jag skriver nog snart igen

puss

prom night, yeaaah

Ikväll ska min storasyster gå på bal! Hon är underbart fin i håret och klänningen hon ska ha är grymt fin..
Själv ska jag vara på plats då jag har fått erbjudandet att fota där innan dom går in. Ska bli jätte roligt att se hur alla andra ser ut, jag längtar. Danielas håruppsättning är bara hur fin som helst! den passar jättebra på henne, hon är väldigt vacker och jag är en stolt lillasyster. Det är faster Erica som gjort frisyren, då hon frisör så det är väldigt proffsigt gjort.
Kommer lägga in någon bild sen efter jag har varit där och fotat och så.


Detta är bilden som dom utgick ifrån när dom gjorde dannes frisyr, den ser nästan precis lika dan ut förutom att hon inte har ett silvrigt hårband utan hon har istället två små flätor som hårband och sen har hon en lite större fläta precis som på bilden lite längre bak, grymt fint tycket jag.


puss / Flipp

cute or what?Min kusin Molly råkar vara den sötaste ungen i världen. Sjunga kan hon också göra och jag menar hon är duktig, jag lovar hon kommer bli en riktig stjärna!

PUSS/Flipp

okay, i'll admit it, i'm a Twerd

Det är sant, även om många runt omkring mig hatar det så kan jag bara inte sluta att älska och vara totalt besatt av Edward, Bella och dessa twilightböcker och självklart filmen. Om sanningen ska fram så läser jag om twilight, skådisarna och den nya filmen (som dom håller på att spela in nu) varje dag. Haha nästan varje dag sitter jag och läser på dessa bloggar och hemsidor, inte riktigt varje dag för jag har ju ett liv men det är ganska så ofta i alla fall. Jag har sett filmen kanske 5-6 gånger och jag har läst alla böckerna, lol. Om sanningen ska fram så läser jag om new moon bara för att jag längtar så mycket tills den filmen kommer ut och jag för att jag ska kunna föreställa mig lite bättre nu hur filmen verkligen kommer bli. Haha jag vet att ni alla tycker jag är knäpp i huvudet (förutom Anna såklart hon är kanske mer besatt än mig?) men jag är fasst i en förälskelse som jag omöjligt kan ta mig ur, så är det. Jag kan tipsa alla er som inte läst böckerna att läsa dom eller se filmen men jag borde säga att allt är beroende framkallande!I told you before and i'll say it again..I'm a Twerd. Sweet dreams PUSS / Flipp


i got myself some new stuff

I ett tidigare inlägg skrev jag om att jag var desperat efter en klänning, tack och lov är det läst nu! Jag har hittat klännig till både avslutningsmiddagen och avslutningen, jag är mycket stolt över att jag har fixat det nu! Har faktiskt köpt gladiatorskor som jag ska ha på avslutningen till klänningen också. Jag gillar dom trots att jag inte riktigt får fram tårna speciellt långt eftersom jag har så breda fötter, haha mendet funkar ändå! Problemet nu är bara vad jag ska ha på mig på vårfesten på fredag, gaash det är så mycket kläder och bla bla som ska fixas. Men det är grymt kul!
PUSS

the beauty of something real


Petra, Sandra, Anna, Johanna, Jag, Karin. Foto: Erica
Vacker bild!


Förlåt för dålig uppdatering, ska skärpa mig!
Just Nu är jag bara så nervös så det är det ända jag tänker på verkligen! Otrolig frustrerande. Det är nämligen så att jag ska på någon slags dans, som är för niorna från de flesta skolor här omkring där jag bor. Man vill inte vara för uppklädd, inte för vardagligt klädd och det är bara hur svårt som helst att hitta vad man ska ha på sig. Fasst jag tror jag har hittat vad jag ska ha på mig nu men det vore ju hemskt om det bara var helt fel! Haha jag stressar verkligen upp mig själv just nu över det här. Får hoppas att det inte blir en mardröm bara!

Över till något helt annat, var Grey's bra igår eller? shoffshoffshoff själv tycker jag att det ägde! Men vill inte säga något till någon stackare som missade avsnittet. Nej vet ni vad nu lämnar jag detta inlägg för att gå och spegla mig i kläderna jag ska ha eller något innan min mage sprängs av nervositet, jag vet att det är jätte töntigt men jag kan helt enkelt inte rå för det, tänk dagen jag ska börja gymnasiet, klunk!


Föresten, jag mår mycket bättre nu och har blivit frisk från min sjukdom. Fick börja träna igår för första gången på två veckor, det var roligt men jobbigt!


PUSS/Flipp

RSS 2.0