be prepared

for some inläggsbombningar! Vill inte avslöja någonting än men se till att kika in dom närmaste dagarna för att se om det har kommit något. hoho så spännande

väldigt bloggish av mig var detta, nu ske ma sova för je e trött

gütten

farväl


i'm of to sundsvall

ska leva ljuva hotellivet!

farväl

duturutuduturutu

SKOLE(Uttalas med dansk accent) har börjat och det känns, helt okej ändå. Nytt år nya möjligheter liksom jag tänker bara såhär att allt som jag gjorde förra året ska jag inte göra i år då kommer allt bli bra tror jag, haha.

Vi gör världens roligaste sak på skolan faktiskt och jag är sjukt extalterad över det! Vi ska få penpals från Kanada, huuuur coolt är inte det då, åh jag har aldrig haft en brevvän förurt och det var alltid min dröm förut och nu ska jag äntligen få en :) whii. Vi ska också göra filmer om jämtland typ och skicka till dom, haha. Nej men jag tycker faktiskt att det ska bli riktigt roligt vi började med att skriva breven idag och jag har redan skrivit klart mitt, det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att börja skriva det och det är inte likt mig ska ni veta.


Vidare till annat imorgon har jag min första matte C lektion med fäki mäki, han heter inte det men jag kommer aldrig ihåg vad han heter så jag hittade på något liknande som lät lite finskt. Efter skolan sen åker jag till Sundsvall över helgen, ska bo på hotell, niceigt tycker jag.

farväl

this much i know is true

Kan väl kalla mig mästaren efter de två senaste kvällarna då jag lyckats pricka in att jag ska cykla från ås just då det börjar spöregna, inte okeey. har aldrig frusit så mycket som igårkväll när jag skull somna hade hur mycket kläder på mig som helst, jag hade till och med luvan på tröjan uppe. brrrr. 

sista dagen på sommarlovet och jag har inget planerat vilken är skönt, idag ska jag njuta sedan träna, kul med lite regn också tycker jag faktiskt! skitkul..

farväl

jag dör nu. farväl

wöörd.

thingssss

Igår vann ås mot mörsil, det var riktigt sweet! annars är inte mycket uppåt, vaknade imorse 08.15 av att pappa tittar på tv i köket och asgarvar och det är något fel på min dörr så den går inte att stänga så lid med mig här! han fortsätter att asgarva den närmaste timmen och ni som hört pappa skratta vet ju att ja..alltså ni som tycker att jag är högljudd när jag skrattar, det går inte ens att gämnföra mig med pappa då. När han äntligen slutade med att vara höljudd bestämde han sig för att klippa gräset..utanför mitt fönster aaahhh! så om vi säger såhär, har jag vaknat på fel sida idag? JA. Nu ska jag göra våfflor, jag vet inte ens hur man gör det så varför försöker jag ens? ååååh. Jag måste skaffa en man som kan laga mat, ammars har jag ingen ljus framtid.. 

farväl

I'm rich baby, rich

Pengar är livet, vafan tyckte jag att jag va lycklig innan eller? pfft har aldrig mått så bra som idag då jag har fått lön har cash i plånkisen och är rik på kortet, wow vilken känsla! studiebidrag my ass, det ska va riktiga cash. haha.

Trots att jag inte vill att sommarlovet ska ta slut och trots att jag inte vill börja skolan nästa vecka så måste jag nog erkänna att liiite skönt ska det bli att få komma tillbaka till rutinerna, ibland kan jag bli så rastlös att jag längtar lite inte för att jag inte älskar att ha sommarlov utan för att jag har två år kvar och jag vill att dom två åren ska flyga förbi lite så jag kan få komma ut i den riktiga världen någon gång. Kan knappt bärga mig. Jag gillar ju faktiskt hösten lite också den kan va mysig ibland, och man har så fina kläder på hösten, hehe. Det blir ju jobbigare sen på vintern med feta skor och jackor hit och dit mössa, vantar halsdukar och hår som är elektriskt och står åt ALLA håll. Svinkallt när man går till bussen, svinkallt när man går till maten och allt blir bara allmänt mycket jobbigare i skolan på vintern, kallt, mörkt och dystert.

Julen längtar jag till un puco dock. Och det ska bli lite kul med björnriket i år tro det eller ej, men endast för att dom gör om hela placet med nya grenkisar, typ en ny sittlift t ex ååååh vad skönt det ska bli med en sittlift där, är fruktansvärt less på bygelliftarna i BR nu. men framförallt ska det bli härligt med lite badtunna eller vad säger ni?

observera bild nedan snart 2 år gammal, ha det i baktanke


farväl


Got this new haircut

Åkte och klippte mig imorse, ganska så skönt dock ser det likadant ut bara typ 2 cm kortare men det är nice. Håret luktar verkligen gudomligt gott efter man har varit hos faster frissan, mmmmmh.

farväl

how fun

Damputbrott 1 kom när daniela glömde one tree hill då hon kom hem idag, men det gick över ganska snabbt då hon smsade mattias att han skulle ta med det. Damputbrott 2 kom inte långt där efter då även ärthjärnan mattias glömde one tree hill, är det fredag den 13 som spökar? haha fast nä resten av dagen har ju faktiskt varit bra så det är nog lunch.

Idag beställde jag kläder för första gången i mitt liv haha det var kul..

ibland är jag lite osammanhängande men va fan, allt kan inte ha en jävla rödtråd hel tiden, jävla röda trådar..
deal with it

farväl

you know me from the outside and in

aaaaah kan inte sova! jag trodde jag skulle sova mycket längre idag eftersom jag inte sov så bra i tältet plus att jag la mig ganska sent igår men jag har fått 100 nya myggbett som kliar huuur mycket som helst så jag kan inte sova. Idag kommer Daniela hem med one tree hill! finally!

farväl

who do you think you are running around leaving scars

Om vi säger såhär...Jag på en cykel, en stor fet bag på ryggen, sovsäck och liggunderlag nerpressad i cykelkorgen samt en brassestol(som egentligen inte är en brassestol utan ni vet en sån där modern stol vad det nu hette, men brassestol låter så coolt) på pakethållaren. Med andra ord det såg freaking insane ut. ´Men alltid kul att kunna underhålla grannarna.

Det var alltså lite tältning på g. Vi tog matildas machobåt drog till en random ö med en random sjö mitt på ön, ön var dock inte så random men den va skön. och där hängde vi hela kvällen och natten. Och nu flyttar Elin till västerås, nu när jag tänker efter är ju Elin faktiskt den jag känt längst av alla som jag fortfarande är bra kompis med och nu flyttar hon :( Men hon kommer bli världens coolaste pilot så ja det blidde ju roligt.

Moving on ska försöka få i mig något mataktigt sen är det träning som jag förövrigt måste cykla till för FF aka Fanny Fryklund är sjuk fanåh.

(inlägget blev kursiv och jag vet inte varför nån har damp, dö)
farväl

got a secret can you keep it swear this one you'll save


better lock it in your pocket, taking this one to the grave

För trött för rubrik

Stockholm, hem till daniela och mattias, jobb, hem men fortfarande jobb varje dag, jobb 2 veckor, yran, bröllop, Göteborg, Halmstad, hem 8 timmar som bestog av sömn, träningsläger med laget, hem! Idag är den första dagen på en månad då jag inte har ett skit planerat förutom att jag måste städa salongen ikväll så det stämmer ju inte ens..

När jag var i Göterborg/Halmstad fick jag vara med om lite olika saker

 • Fick bo i en stuga på Orust
 • Åt skaldjur VARJE DAG, obs detta är ingen överdrift
 • fick bo på hotell tylösand
 • stod en meter ifrån Per Gessle
 • försökte vinka till Per Gessle
 • Gick inte så bra att vinka till Per Gessle
 • Bodde i rummet brevid Marie Fredriksson
 • Gjorde bort mig inför Marie Fredrikssons son
 • Lärde mig att spela biljard
 • Ägde på biljard
 • Träffade snobbpöjkar från Göteborg
 • Hängde med snobbpöjkar från Göteborg
 • Snobbpöjkar från Göteborg tvingade mig att äta ostron
 • jag åt ett Ostron 
 • Jag hatade Ostron
 • Såg Roxetts första konsert på 9 år
 • åkte ifrån hotell tylösand
 • åkte tillbaka till stugan på Orust
 • Lärde mig fånga krabbor
 • ägde på att fånga krabbor
 • åkte bil 80 mil hem

farväl
 


meeeen ja

har jag glömt att säga att jag är i halmstad nu? ja men tydligen. eeh kommer hem på fredag eller lördag, nu sk jag gå och hänga fett med per gessle och marie fredriksson. yeye

farväl

RSS 2.0