MMMBop

Idag har jag min storasyster och min mamma tagit fina bilder utomhus som jag ska dela med mig av i ett annat inlägg sedan då vi har fixat till bilderna lite. Det var riktigt kallt att vara ute faktiskt, även fast det bara var -8 grader så blåste det sjuukt mycket, jag frös nästan ihjäl, men det vart några lyckade bilder faktiskt så det kommer jag att lägga upp sen :)
I kväll drar jag mig mot ås för en rolig kväll med girlsen och en sleepover i house of jen! ser väldigt mycket fram emot det faktiskt! kommer bli mysigt..
medans ni väntar får ni en gammal goding, favoriten när jag var liten...
Hanson – MMMBop
Kram, F

Harry Potter och de vises sten

Har alltid älskat Harry potter filmerna, men det har aldrig riktigt fallit mig i förut att jag kanske borde läsa böckerna. Men nu på senare år har jag verkligen velat men ändå känt att det känns lite jobbigt att läsa 7 tjocka böcker. Visst kan det var värt det men jag läser väldigt sakta och det kändes inte som att ja hade tid. Men sen kom jag på den brilljanta idén om att ladda hem böckerna på ljudbok! Så det är dedt jag gör nu, började på ettan igår kväll och nu har jag kommit lite mer en hälften på den så det går ganska snabbt! Det som är bra med just ljudbok är att om man har det på mobilen eller freestyle kan mna göra mycket samtidigt som man lyssnar, och man behöver inte anstränga sig ett dugg, man kan bara ligga i sängen och blunda, det går aldelles utmärkt!

jag är förväntansfull över hur alla böckerna kommer vara eftersom jag har hört så mycket bra om dom. nu kan jag också vara med i diskutionerna med två av mina närmsta vänner som själva är helt galna i böckerna och har läst alla. Det känns väldigt bra, och det gör ingenting om man har sett filmen och vet vad som händer, det är lika bra ändå!

 

Kram, F


can't sleep

jag kan inte sova, råkade somna idag efter jag kom hem från en lång dag med coola bruds men kul var det.

Ikväll har jag haft lite myskväll med dani, medans resten av familjen var på bio lagade jag och hon maaat, mmmm kycklingspett det var gott, medans vi åt tittade vi på film sen åt vi glass. Skönt med en vanlig slapp hemmakväll.

så för att fördriva tiden nu lite tänkte jag passa på att uppdatera då. Tänkte berätta att jag tittar på two and a half men, underbar serie, alltså jag älskar jake han är så himla ful så att han nästan blir söt!

pojken förtjänar en plats i min blogg, yes he does!


men men men men manly men men men men...

RSS 2.0