cashflooooow!

Att det skulle vara så lätt att få jobb helt plötsligt, det trodde jag inte..någon vill att jag ska få cashflow! Men jag måste jobba för dom, dock världens enklaste jobb! Först fotbollsskolan, nu barnflicka och sen har jag fått erbjudande om ett nytt jobb idag, nämligen städa Jessicas frisörsalong, jessica är min farbror håkans fru. Hur bra är inte detta! Det är nästan så att man skulle kunna kalla mig för en workaholic, filippa the workaholic...eller ne föresten det passar inte så bra, men jag får ju cashflow för de! weeeho

farväl


I just wanna find another you

Inlägget om stockholm kommer senare om någon dag!
Kom i alla fall hem igår och han inte mer än att komma innanför dörren så var det dags att packa upp och packa om, mina päron till föräldrar bestämde sig för att åka ifrån öland och stanna i Göteborg också! Känns lite som att do bara vill jävlas faktiskt.. Aja så nu bor jag hos daniela och mattias tills dom kommer hem så att det ska bli lättare för mig att ta mig till jobbet (ni vet barnvaktstjosan) eftersom man bor där man bor och bussarna går ju när dom går..
Det är jävligt kul dock jag kan stå hur länge som helst i fönstret och bara titta ner på alla som går på stortorget, apkul! hehe. Nu är jag väldigt trött klev upp 06.30 igår och 06.15 idag, vilket sommarlov ha? är ensam hemma i lägenheten just nu tills mattias kommer och då ska han laga middag är mycket hungrig.
mer än såhär blir det inte just nu jag skriver mer till veckan.
men först lite webcam favoriter som jag hittade på danielas mac pro.
haha mamma
vet inte om jag har sagt detta föresten men oth nörd som man är hade jag säsong 1,2,3 som jag fick i julklapp och beställde fick säsong 4 när jag fyllde år säsong 5 gav vi till daniela 5 dagar efter på hennes födelsedag och igår kom säsong 6 i brevlådan, wihooo. Så nu blir det lite oth s 6 i väntan på mat!
mitt hår har blivit jävligt solblekt. Är inte ett mff fan, det är min syrras mogna pojkvän som hängt upp den..
farväl

leaving on a jet plane..no, who am i kidding..leaving on a freaking TRAIN

Hemskt dålig nästan förskräcklig uppdataring, but I have my reasons och dom heter födelsedagar, fint väder, storsjöcupen, vattenskoter och vänner som har kommmit och hälsat på från söder. Jag har faktiskt haft två riktigt bra sommarlovsveckor dom senaste veckorna, underbart. Och det fortsätter bara bättre, tar med mig världens bästa till en annan världens bästa i stockhoooooolm. Ser mycket fram emot det och i morgon a las 8 går el train! Ska bli otroligt skönt att komma bort, yr säger mig att det blir fint väder också. Dock åker resten av familjen till öland samtidigt vilket sucks lite, all tid jag har lagt ner på att tjata och tjata att  vi ska åka någonstans så väljer dom att åka när jag ändå inte kan, nice, tack älskade familj. Men sthlm kommer bli jabadabado. 

Nu ska jag äta pannkakor (nej jag äter inte det varje dag) och sen ska jag packa.

Och ja ni läste rätt vattenskoter!!! iiih I love motordrivna föremål. Bilder kommer!


farväl


i feel good

magknip, i love you, don't you ever leave me.

:'(

RSS 2.0