me and my guitar

Tänkte väl att jag kan passa på med att skryta om att jag såg eurovision song contest i lördags, hehe. Min favorit var inte den som vann hon var.. helt okej men jag tyckte inte hon skulle vinna. Jag gillade Belgiens bidrag bäst, dock kanske inte den skulle vunnit men det var en mysig låt! Ni kan lyssna på den här! 


farväl

Det här är slutet på vår film

sitter här ensam och jävligt kissnödig! Jag halvligger i en konstigt ställning i fåtöljen i köket med glass och datorn. Jag kan inte röra mig för nu har jag fått en såndär låsning eller sträckning eller vad fan det nu är i ryggen så tyvärr kan jag inte flytta mig från den här positionen förns någon kommer hem vilket blir vid kl 10 ikväll. Jag har så jäääavla ont i ryggen ursäkta språket men jag sörjer verkligen, jävla fan. Gick och köpte en Ben&Jerry's åt mig själv idag för jag tyckte verkligen jätte synd om mig själv. Sen hoppade jag på bussen och hållplatsen efter hoppade daniela på hon åkte från jobbet tidigare för hon var sjuk. Så vi satt där båda två och klagade på våra liv när jag tillslut sa "Jag gick faktiskt och köpte glass till mig själv för jag tyckte så synd om mig" då tittade daniela på mig och flinade "men haha det gjorde jag med!!" vi båda brast ut i skratt, det märks liiite att vi kommer från samma familj.

Nu är jag verkligen så himla kissnödigt men jag kan helt seriöst inte röra mig härifrån! Tur man har världens bästa blåsa och kan hålla sig i evigheter.


farväl

sunday bloody sunday

Haha ja ni vet U2's låt sunday bloody sunday? Igår hade vi en liten spotify session jag, pappa och casper. Då spelade casper upp den här låten och sa "lyssna på den här filippa visst låter det som att dom sjunger små negrar i sandeeen" jag ba "haha men nee, det gör det verkligen inte" Men ju mer gånger refrängen kom dessto mer började jag tänka på "små negrar i sanden" tillslut brast jag ut i skratt, kul att varje gång jag hör den låten så kommer jag höra små negrar i sanden istället för sunday bloody sunday.

U2 – Sunday Bloody Sunday lyssna själva här, hehe.


farväl


also wanna be in NYC right now

Det var igår mamma åkte till New York, och jag hoppas hon har min lista i högsta hugg annars blir jag besviken.

Idag har jag varit utan internet hela dagen fram tills nu, det kändes konstigt. Även fast jag inte hade behov av det speciellt mycket så kändes det ändå väldigt jobbigt att inte ha alternativet att bara sätta sig en snabbis, hehe. Vårat internet är trasigt för tillfället vi har ju vårat trådlösa dock men pappa bestämde sig för att ta med den till lövstadagen!? aja.. 

nu må je dra

farväl

the world's greatest big sister

Jag är så trött så jag dööör. Idag slutade vi 9.50 men jag missade 10.10 bussen och nästa åsbuss gick inte förns 11.30, men sen hade man bra timeing så när jag kom ner till kyrkparken hoppade jag på 2an åkte till lugnvik och gick hela vägen hem i spöregnet, inget att rekomendera. Och även när jag gick där på vägen trött less och blöt så körde pappa förbi med bilen MEN HAN STANNADE INTE han bara körde förbi..han såg mig inte ens! så jag fortsatte att vandra vidare.

När jag kom hem var jag hungrig så jag bestämde mig för att vara snäll och laga mat till mig och casper för han var sjuk! Jag är lagomt stolt över mig själv.

tänkte ladda upp bilder på det för jag dukade fint, hehe men det funkar tydligen inte sååå


farväl


but I don't bitch and whine if i don't get my way

Kort sammanfattning av gårdagen:
Medans alla andra klasser hade en lugn och fin mentors dag fick vi såkallade "överklassarna" på neu jobba och slita. Dagen började 8.30 i sporthallen. Där var det dags att sätta igång vi gjorde iordning allt inför mösspåtagningsbalen satte upp bord stolar dukade, blåste upp ballonger och grejade. Vi fick lunch sen var det bara att fortsätta en stund till. Vet inte vad klockan var när vi väl fick gå men det vart i lagom tid. Efter det var det shopping på stan med matilda, även fast jag tyckte att vi var jävligt effektiva gick det ju inte allt för snabbt. Men vad förväntade man sig av oss ändå liksom. Nya byxor och en ny tishaa fick i alla fall följa med hem. Väl hemma var det inte mycket till vila hade ca 1 timme på mig att stressäta och stressgöra mig iordning, springa till bussen och sen var man där igen, fina sporthallen. Var kissnödig redan när vi kom dit men det var fullt upp med dekorationer och förberedelser så det fanns inte tid tyckte jag. ca 1 timme innan det skulle börja började benen värka och bli trötta (fortfarande kissnödig) och det började ungefär 40 minuter senare så ni kan ju tänka er. När det började var det bara att springa fram och tillbaka 500 rundor (still needing to kissa), servera fulla människor som ändå inte skulle komma ihåg nästa dag hur trevlig jag var. Långt in på kvällen trodde jag att jag skulle kissa på mig på riktigt så jag valde att ta tag i det gå ner till dom ända toaletterna som var öppna för tillfället men icke, där var det redan fullt med folk så jag gick tillbaka igen. Gjorde ungerfär samma runda ca 3 gånger utan resultat, fan. Jag trodde att jag skulle bli tvungen att kissa på mig där ett tag, det bjöds också på väldigt mycket gratis dricka under kvällen och jag var ju törstig. Aja fick i alla fall turen på min sida efter en stund då det fanns ett omklädningsrum som dom inte hade låst, kan nog ha räddat min kväll. Vet inte vad som hade hänt annars, nästan så jag inte vågar tänka på det. Men jag tycker ändå att det var kul igår trots allt och det fick mig att längta oerhört mycket tills vi tar studenten, längtar, längtar, längtar. Jag och matilda tog bussen hem sen senare på kvällen och ja hur jag mådde då vet ni väl från tidigare inlägg.

Det här blev ett väääääldigt långt inlägg, längsta någonsin tror jag. Ni som orkar ni orkar.


farväl

i die now

kommer aldrig ta mig upp imorgon, det är bara att glömma. Är helt slut benen värker, det var jobbigare än vad jag trodde att servera på mösspåtagningsbalen! Men det var också riktigt kul, längtar helt sjukt mycket tills det är min tur! gaaah! nej nu måste jag sova! ååh vill inte till skolan kl 8.15 imorgon! kill me.

skriver mer imorgon!


farväl

Grey's anatomy

nu blir det lite greys alltså, det blir mysigt.

Haha såg nyss maria montazamis videoblogg, höll på att garva ihjäl mig 1,2,3  4, haha ni som har sätt den fattar, det var kul, hehe. Otroligt skönt att sista provet för är gjort nu innan sommarlovet. Nu är det bara lite redovisningar kvar sen är det slut på allt. Jag längtar huuuur mýcket som helst, den här sommaren kommer bli helt underbar om allt går som det ska! wihooo.

Nu börjar det!

farväl

sitting here on this lonely stol

Klev upp för en timme sen med tanken att jag skulle plugga lite inför geografiprovet idag, det höll i ca 25 min sen vart jag hungrig och fick annat för mig. Bra filippa..
ööh jävla befolkning och vatten det kanske är det mest ointressanta någonsin, vatten!? Geografi är de absolut tråkigaste ämnet någonsin skulle jag vilja säga om vi räknar bort nk nurå för när vi väl har de så är det de tråkigaste. Och tänka sig att vi har samma lärare i båda ämnerna. En tråkig lärare vars lektioner är lika tråkiga som hon. Hon pratar hela tiden om allt som vi gör som är så dåligt för miljön och blabla och själv röker hon konstant, bra där eva. Nu tänker jag återgå till geografin ändå, vill inte riskera något. Hoppas jag kan plugga lite på matten också. Nu pratar jag med mig själv..


farväl

Battle

livet går väl vidare trots världens sämsta match. Hade fel, det kunde bli värre. haha aja.

Jag är helt slut nu om jag ska vara ärlig, det beror nog på lite sömn inatt för skoldagen var inte speciellt jobbig. Gruvar mig redan inför morgondagen och spanskan klockan 8.15 eller typ 8.18 för soledad är alltid några minuter sen och då får man upp hoppet om att hon inte kommer. Men hon dyker minsan upp varenda jävla gång. Säger som sandy, "det ända som får mig att kliva upp på tisdagar är sovmorgonen nästa dag" så sant det är det ända jag tänker på när jag vaknar, hur jag längtar tills jag får sova länge på onsdag. Och det ända som får mig att kliva upp på torsdagar är att det är fredag nästa dag, fredag innebär 1 lektion sen helg.

Nu ska jag vara lite duktig och plugga till geografiprovet som är på onsdag som jag kommer få g på eftersom eva har bestämt att jag är en g elev, kommer aldrig någonsin få något annat det slår jag nästan vad om. Fin inställning jag har.


farväl

keeping it real

Nu laddar jag för match, fördereder mig verkligen så mentalt jag bara kan. Idag ska jag spela bättre än vad jag gjorde förra matchen för då var jag verkligen sämst så dålig så att det bara kan bli bättre idag kan jag tycka! Matchen är mot strömsund och alla som har mött något strömsund lag någonsin i någonting vet ju hur dom är. Så idag gör jag det ända rätta och det stavas  k ö t t a. Nu ska jag försöka få i mig lite riktigt mat sen gör jag mig iordning och draaaar.

Farväl

I was feeling insecure that's all

Sitter i min ensamhet ikväll, skulle åkt upp till ås först men jag hade ingen skjuts och jag tänkte ju inte direkt cykla upp till ås igen liksom, kan ju inte ta i mer än en gång i veckan heller.. så det fick va helt enkelt. Stannar hemma med godis och laddar för match imorgon istället!

Under middagen pratade vi lite om resor och så och jag blev lite inspirerad och bestämde mig för att jag själv ska ta tag i det. Jag har redan nu börjat tittat runt på lite resor främst novemberl ovet och veckan innan skolan börjar fast då kan inte pappa så november lovet blir nog bäst. Jag tänkte på ställen jag aldrig varit på förut för det skulle vara roligt med något nytt, min första tanke var Gran Canaria, mmmh ser inte det här hur skönt ut som helst, privat pool utanför rummet och allt. Det var inte för dyrt heller om jag har fattat rätt!


farväl

almost like you can see straight through me

åh, det rinner i både ögon och näsa, jävla pollen.
Idag är mina kusiner här så jag det är fullt upp, och ikväll tror jag vi ska äta värsta grekiskt mmmh grekland.

Det var hur mysigt som helst igår och eftersom alla var så hungrig när vi väl satt oss och åt så blev det de godaste på länge! haha. Nej men det var kul igår, kunde inte ha valt en bättre dag grilla och så.

vi hörs senare

farväl


tjoho

Sitter på skolan och väntar på att daniela ska komma in till stan så ska vi äta lunch, hihi mysigt. Sen ska jag gå med tjejorna och handla KÖTT det blir fint.

farväl


a beautiful melody

Tänkte passa på att skryta inför Sandy tha träningsnarkoman och alla andra vänner i sp09c att jag cyklade till min träning idag dvs från byskogen till ås (maxpuls 3 brända kcal 23456789 a la sandy style), det var jävligt uppför motvind och lite luft i däcken...DE NI! sen cyklade jag hem också efter träningen, dra mig i en liten vagn va! nej men nog om det nu, efter en fin dusch ska jag dra i mig en smoothie(utan glass, vad gör sandra med mig??) och njuta av att denna dag faktiskt är över, för jag längtar till imorgon då ska vi grilla hos svinis med andra svinbarn.

ni ska få en fin bild av mig också eller det blir tre föresten för jag har garvat hela dagen åt videon vi spelade in denna tag då vi tog dessa kort!



haha den sista är bäst!

farväl

when the timing is right

Idag är jag ledsen för att

matchen är inställ!

Men jag är ändå glad för att

det är match på söndag ändååån (ooops märkte nu att man ser hur jag har försökt skriva lite muskler på latin i handen, hehe)

farväl

it's finally happening

Mina damer och herrar nu tar jag tag i livet, men först lite facebook! sweet


farväl

if you could just look me in the eyes

Imorgon har jag tre prov, jag kan inte vad under, mellan, bakom, brevid, säng, lampa heter på spanska. Jag kan heller inte vad alla ben, arm magmuskler heter på latin. Men prata engleska dra mig i en liten vagn det kan jag, på ett ungefär i alla fall. tjoohooo


farväl


fiiiina dagar

Jag tror aldrig jag har varit såhär nervös inför ett prov någonsin. Inget skämt. Det har gått äckligt dåligt för mig i matte b och nu ska vi ha ett prov i 4 timmar, and I just can't wait!

Har i allafall köpt vitamin well care till imorgon, den är gooood, mmmmh


åh den bryr sig om mina naglar, YES


farväl


attans jäklans hörni

Jag som tänkte plugga matte idag! ÅÅhh jag glömde, och nu orkar jag inte börja det är försent..hehe. fan. Jag skulle vilja säga att matte råkar vara det värsta som finns när det kommer till prov..nationellaprov. Engelska, svenska kan jag hatera eftersom där är det bara att improvisera och ordbajsa som fan. Men matte måste man ju kunna på riktigt för att det ska gå bra, du kan ju fan inte improvisera eller ordbajsa när du ska lösa ett mattetal, åh meninglöst. Matte b , stora kärleken i detta givande liv ska ni veta.


farväl


Träning

Nu fer ma på träning till kl 1 i det fina vädret som jag verkligen hoppas håller i sig.


Detta är en random asful bild som jag hittade på pappas dator, den är från förra nyårsafton när vi är i fina göterborg, sitter inne i fina scandinavium och tittar på fina frölundas träning, mmmmmmmh.

farväl

i'm popular

jag loggade nyss in på msn för första gången på 150 år och tydligen har 50 nya bottar botar eller vafan det heter addat mig, jag fattade ingenting först..

[email protected]: hey cutie


Jag:
who are you?


[email protected]:
I wasn't expecting you to remember me but if you see me on cam you will recognize me for sure


Jag:
What!? I don't think so

[email protected]: Yes! finally someone to talk to, my roomates are going to be out for a few minutes so i'm alone now. Are you alone to?:) we should cam2cam

Jag: Fine

[email protected]: Yes finally someone to talk to! ;)

Jag: ?

[email protected]: You look nice on that pic:)

Jag: Thank you...

Han verkar ju trevlig, JoanielilenTHAlikfla, hehe

farväl


bakbloggen is back




Som det stog i boken "ett måste för alla vitchokladälskare"
haha

Nu är jag äntligen frisk från min förkylning, eller ja frisk och frisk tillräckligt så jag kan ut och springa så det ska jag göra nu.

farväl

vitchokladtryffelpaj

It's true and it's crazy, men vi har nu bakat vitchokladtryffelpaj eller ja det är småpajer som, ni ska få se bilder sen när jag har dekorerat dom med lite riven vitchoklad ovanpå åh det kommer bli MUMMA.

missförstå mig inte, jag bakar inte varenda dag, folk måste ju tro det men det stämmer ej.

farväl

men en ny bikini



känns bra.

farväl

Tha grill is on fire!

Det är grillning på g hos the Lundqvist family, the åkerblom family is comming så vi kan inviga nyrenoverade huset och fira att typ precis ALLT är klart nu. Känns nice och visst har man längtat efter lille kalle, jordens skönaste unge! Och som vanligt när det gäller dessa två familjer blir det väääldigt sent, men jag hoppas dom kommer snart, annars får dom stå för min död.

Ha en trevlig kväl, HEHE

farväl

school agaiiin

Sitter på skolan och väntar på nästa lektion efter ett otroligt tråkigt matteprov.

Igår var det seriepremiär, jag var borta heeela kvällen åkte 4 och kom hem 10 halv elva någon gång, hade längtat efter matchen men livet kändes lagomt förjävligt där i järben ska ni veta. Först började det med att spöregna, min tanke var att lite regn tål man ju alltid men sen började det snöa, okej snö. Det var en freaking snöstorm. Jag ville dö men när vi ändå ledde med 2-1 var jag fortfarande någolunda lycklig och någolunda varm springandes där på planen. Men sen började deras jävla skitmål komma och det var då livet började bli riktigt jävligt. Så jag dog.


farväl

oh shit

Jag är påväg ner till helvetet och jag tar samhällsekonomihemprovet med mig!!!


FARVÄL


Bakbloggen

uuusch jag är förkyld och jag hatar det. Det ända positiva är den där sexiga rösten man får, personligen tycker jag faktiskt att min sångröst är finare när den är såhär, dock gör inte mamma det (???).

Igår hade vi någon slags "peppkväll" med laget då vi gjorde lite olika saker bland annat fika, hehe. Vi ska göra en peppskiva också som kommer bli grym, haha dock vet jag inte om det är så bra för min del jag kommer tappa koncentrationen totalt på uppvärmingarna eftersom jag får abstinens och bara måste sjunga med (och jag måste ha en låtsasmick i handen, jag vet att jag alltid gör så). Ja så vi får se hur det blir med det helt enkelt.
Ikväll är det tjejkvälll med gamla godingar, får se hur länge jag blir där eftersom jag är lite förkyld och så, jag ska försöka att inte smitta någon i alla fall.

The camera is home föresten, så nu blir det fina bakbilder från för förra lördagen? förra? förförförra? ÄH, anywho här är bilderna!
 




haha sexigt!

Recept a la Flipp & Jens

Farväl


the charmed ones

Sitter och halvtittar på förhäxad samtidigt som jag snorar, härligt att vara förkyld. Hela dagen har bara varit total waste, jag är jätteslö och går bara runt och gör ingenting, kul.


haha den här bilden är så ful, själv har man kurat ihop sig i saccosäcken med napp och filt samtidigt som daniela ligger hur oskönt som helst, haha gott sov vi..i alla fall jag.


farväl 

all the things i feel i need to say i can't explain

Joshua Radin – I'd Rather Be With You [Radio Edit]


invisible

det är snöstorm ute, yay! känns som att när sommaren börjar närma sig pyttelite så tar den sedan 75849 steg bakåt igen. snälla snö, dö.

Det värsta som skulle kunna hända hände i morse! Jag hade jätte ont i halsen, ja men det kom ju jävligt olägligt! drack till och med té till frukost även fast jag hatar det bara för att jag vill göra allt för att det ska försvinna, jag kan inte bli sjuk nu, jag ska sjunga snart och det är inte länge kvar till seriepremiären.

hehe under tiden då jag har skrivit detta inlägg så har det slutat snöa, freaking yes!


farväl

happy girl in a happy world

i'm so happy that vi har sovmorgon imorgon, det känns som att vi har börjat kvart över 8 varje morgon i flera veckor, oh så skönt det kommer bli att få sova ut i alla fall. nej nu ska jag gurgla något konstigt vatten som ska hjälpa om man har ont i halsen för jag har fått det nu idag vilket kändes jobbigt eftersom imorgon är det big S time i kyrkan, sweet lord gör så att jag inte blir apförkyld nu eller något.. aja happy anyway!


farväl


Tildurr

Matilda! är min idol!


Kalkonlandet

lille loliga bilder.

Första kvällen


Mami och en nyfiken liten turk i bakgrunden.



chill i poolen.



varje kväll tog vi fula outfitkort, mamma posar som satan!


blev stan varje kväll, ser ni hur jag längtar efter att få trängas i en buss med svettiga turkar på mitt ansiktsuttryck?



dagarna på stranden var oerhört varma och jobbiga, men härliga.


ännu en ful outfitbild




ooooh vattenpipa


ungefär vid den här tiden var jag så less på turkiet så jag skulle kunna spy, det var så jobbigt att gå till och från stranden varje dag när det var 40 grader varmt!



men jag var lille glad att jag fick bada i alla fall.


Det var allt, enjoy!


farväl

Filippa, Filip

Btw jag har namnsdag idag! Har endast fått två grattis men men, alla kan ju inte vara populär.


staying bamboocha

Fy fan vad jag hatar att springa äckelintervaller. Speciellt efter man har varit hos farmor och ätit trerätters, förjävligt alltså. Nu är jag veldans trött därför orkar jag inte men det där inlägget jag lovad innan men ni kan få en lite preview.


drink fanta free stay bamboocha, lolig bild.

Nu ska jag bestäma vilken låt jag ska redovisa på engelskan sen ska jag sova. 


sleep tight, i will.

Dinner

Trodde jag skulle hinna göra turkietinlägget nu men jag gör inte det för nu ska jag på middag hos min farmor och sen åker jag drekt på intervallträning, längtar! det bästa jag vet är att springa intervaller i uppförsbackar :(((((

Jag kanske hinner när jag kommer hem sen!


farväl


getting started

Nu sätter jag igång. Jag har så mycket jag ska göra idag och allting jag ska göra ingår i kategorin "skolan", det känns helt underbart. Jag tänker inte ens berätta vad det är jag ska göra för jag vet att ingen vill höra det, tycker det är aptråkigt att läsa sånt själv. Men jag kommer tillbaka med flera inlägg idag ändå tror jag, i'm feeling it så det kommer bara bli så, hehe!

hej så länge dåååå

RSS 2.0