only girl in the worldJAG ÄLSKAR HONOM

farväl

eh, skype

heheh föll för grupptryck, nerå jag gör bara detta för att jag ska få prata med min kanadensiska penpal, eller? meeen adda mig för jag fattar ingenting, jag trodde jag hette filippa.lundqvist men sen när jag skulle logga in stod det flippa.lundqvist så jag är lite osäker, men om det finns någon som heter det så är det antagligen jag, hehe.

farväl

Freaking Egypt

Hade nyss ett roligt samtal med Jennifer då vi båda (mest jag) blev lite hysteriska över att vi båda åker till samma ställe med samma flyg till Egypten! JA NI LÄSTE RÄTT, vi har alltså avbokat våran resa till Gran-Canaria då pappa inte kunde följa med pga konferans grejs med jobbet. Jag och mamma tog nya tag igår och gick till resebyrån sa att vi ville ha sol och bad berättade vad vi ville att det skulle kosta och när vi ville åka, och där hade vi det ett mysigt hotell i dahab som ligger ca 1 timme ifrån shram el sheik så ganska långt ifrån jennifer:( MEN ÄNDÅ, jag är sååååå glad för jag ska få åka till egypten, jag har verkligen kämpat och försökt med allt men bara för att pappa är rädd för araber typ så fanns det inte på kartan att vi skulle åka dit och nu när han är ute ur bilden klart grabben får åka till Egypten dåååå!! whiiihiihi och jag och jennsan åker med samma flyg det blir kuuhuuul!


Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt sen ska jag till kyrkan och uppträda med Suzanne Michelle och Anders Kronlund!

farväl

Chemical Party


män!


farväl

As usual i long for something else


Jag längtar till lov, HPP, fotbollsgala och lite utomlands på det.

Nu ska jag äta sen ska jag på köööööör imorgon har jag en lektion, idrott då ska vi spela fotboll wihooo!

farväl

Idolmys


när han sjunger den här låten smälter jag!

Självklart har jag inte övergett olle(the man) men daniel, aah i love him.
nu ske ma heja heja på favoritpöjkan

farväl

is your bed made?

Bakade en gudomligt god kladdkaka idag men det ångrade jag snabbt då min familj är störd i huvudet får inte sitta vid datorn i casper rum nu förns jag ger han en kladdkaka, jag får inte gå ut från köket förns jag ger pappa en kladdkaka, gooood jag menar are you for real? baka en egen kaka fan! lämna mig ifred.

Nu ska jag unna mig ett skumbad, det bästa med mitt rum är att jag har ett badrum där och där har jag ett fint badkar som bör användas oftare och nu ska jag göra det helt enkelt, sweet life.


btw, tar med mig en hunk! haha

farväl

only for you

Hörde att någon saknade mina youtube klipp så här har ni ett, jag måste ju säga att killen kan sjunga! hehe
farväl

när broar till tryggheten bränns


Typ såhär brun har jag lust att vara just nu, inte så kul att vara lika vit som en albino i sina sämsta dagar.

Idag har jag varit ledig, och jag har väl kommit fram till att jag kommer att vara förkyld resten av min liv vilket är en befrielse att inse då jag hoppats så mycket på ett tillfrisknande att jag inte orkar längre. Eller jag kan ge det någon dag till sen får det vara nog, man måste ju få leva fan.

nu blir det nässpray sedan middag och efter det får vi se om jag vågar mig på lite matte.

farväl


run and tell that, homeboy home home homeboy

Världens bästa låt!

(tänkte skriva "låten beskriver dagen" först men sen kom det till min vetskap att det kanske skulle tolkas som om jag you know "rapeing everybody out there, so hide your kids hide our wife" and all that but don't worry, jag valde att inte skriva så)

Här är orginalet för er som missat detta ljuvliga youtube klipp

farväl

giving you a smileHela helgen har jag varit ensam med pappa, en första gången förteelse faktiskt då det oftast är jag och mamma som är ensamma hemma. Fast för det mesta är jag ju van vid 6 st som springer runt i huset och det är så det ska vara men det kommer inte bli så på ett tag nu. Igår tillbringade jag hela dagen med miss Jen jag ställde upp som modell och i gengäld fick jag pizza samt bakelser och bra socialt umgänge det var en lugn och mysig dag dock tog "it's raining men" kålen på mig, haha. På kvällen var vi bjuden på middag hos farmor och Torbjörn, farmor är en jäkel på att laga mat så det var hur gött som helst, jag låg i soffan hos henne och åt vindruvor samt snyftade till P.S I love you. Sen GICK jag och pappa hem (vi gick även dit) haha jag tyckte att det var skitjobbigt (observera hon bor i lugnvik).

Så där har ni min väldigt lugna helg som varit lugn och skööön. Ni kan också observera att imorgon är jag inne på min tredje förkylningsvecka, JAG FÖRSTÅR INTE varför jag inte blir frisk, jag gör inget annat än att vilar jag får panik om jag inte blir frisk snart.

NU ska jag ta tag i livet ändå och göra mig själv stolt idag, det är plugg som står på schemat och jag är peppad till tusen!

farväl


Because you saved my life onceJag orkar inte städa!

farväl

Ester Elenora

Märta Svart

Hedvig Brun
Skullsilk svart
farväl

i'm a little bummed
Har inte blivit friskare så jag får inte spela match :(

farväl

messagefarväl

Åre höstmarknad

farväl

would you

Jag förstår inte vad problemet är! först blir jag jättesjuk, ja som ni alla märkte så var det som värst i måndags, i tisdags mådde jag mycket bättre men fortfarande inte bra, i onsdags då mådde jag hur bra som helst, livet var på topp, jag spelade match, gjorde mål, inget kunde stoppa mig. Sakta men säkert var det någonting som smög fram igårkväll, ville dock inte inse men idag kan jag säga att jag inser. Fan, snorig krasslig och lite allmänt hängig, höstförkylningar...Nu har jag två dagar på mig att vila för på söndag ska jag vara redo för säsongens sista match, jag SKA vara frisk då, inga tvivel.
.
I morgon drar Daniela och Mattias i 3 månader det känns både bra och dåligt, jag menar vem skulle inte sakna sin storasyster men samtidigt kan jag få lite mer uppmärksamhet nu, a la sandystyle. Det värsta av allt dock är att hon tar med sig min käraste ägodel, henne macbook pro som jag skriver ifrån at the moment. De senaste inläggen har också kommit från den här babyn. Vet inte hur det blir med uppdateringen för alla andra datorer är så dryga förutom caspers då men den är alltid upptagen av datanörden själv så jag vet inte ja.
.
gör endast punkterna för det funkar inte att få stycke indelningar annars.. I morgon efter att ha lämnat de omtalade på flygplatsen rör jag och mamma oss mot Åre och höstmarknaden! ska bli spännande har aldrig varit på den förut så det ska bli kul! Det var allt för mig just nu
farväl

RSS 2.0