nudles

åh, nudlar. det ända som går att äta men jag klagar faktiskt inte.
annars har jag ganska tråkigt
farväl

if everything was everything but everything is over

Imorse när jag vaknade var jag med om den mest obehagliga smärtan någonsin, tårarna sprutade jag hade panik för jag kunde inte svälja, så ont i halsen har jag, jag kan inte svälja, inte äta, inte dricka. Känner så här nu i efterhand att match igår var en dålig idé men samtidigt så var det så jävla värt för det gick bra!
Aja nu sätter jag på en film och ska försöka mig på att dricka lite té, får se hur det går försökte imorse men brände endast tungan något jävulskt. tänkte i alla fall se The back up plan, hoppas den är bra.
lessssen, allt jag önskar mig nu är en isglass.
återkommer kanske senare idag!
farväl

the blind side

Toppar alla listor någonsin hos mig, underbar.farväl

I won't hold back

Stressigare dag! Dagen började med att åka och städa salongen det var drygt som vanligt men jag tog mig igenom det, efter det skulle jag ta bussen hem och blev vettskrämd av en fullgubbe som kallade mig för maria och sa att jag var löjlig, så där höll man ju på att dö. Efter det var det snabbt hem, äta byta om dra på match. Spelar en ganska bra halvlek faktiskt från min sida i alla fall men tyvärr blev det bara en för jag vart tvungen att dra därifrån direkt. HEM, DUSCHA PÅ 2 MIN. jag tror all stress och ansträngning verkligen klämde fram en förkylning i mig för när jag kom till kyrkan var min röst krassligare än krassligast, jag är inte nöjd med uppträdandet men när jag såg videon sen var det inte lika illa som jag trodde att det var så det var ju okej.
Nu är det valvaka och annat som jag kunde bry mig mindre om såå jaaa, imorgon blir det stödmatte hoppas dom är bra på att hjälpa, i need it.
en liten pic för lite piff
farväl

icecream is very good?

Kände mig lagomt hatat efter förra inlägget men det kan jag ta, still standing strong alltså. Ni har ju tur att dom inte ligger uppe på fejjan ju!

Vidare till annat, idag har vi filmat till våran film som vi ska skicka till kanada, jag sammanfattar dagen med det engelska ordet, SIIIICK! fy helvetes jävlar, jag+vanja+zorbingboll+rulla i väg= blunda för fan! Men filmen kommer bli gryyym så det känns sjukt lyckat och bra.

När jag kom hem såg jag världens finaste film, Letters to Juliett, den var hur fin som helst, så se den.

nu ske ma hopp in i dusch'n sen får jag se vart livet tar mig härnäst! Imorgon blir det först spela match sen sjunga i kyrkan.

farväl

skönt med sömn efter fjällvandring


Mästaren har talat.

farväl

samsonjag har världens finaste kussar!

Nu ska jag äta sen iväg och mysa, och vilka vänder man sig då till om inte mina fina åsbruds!

farväl

you got my attention now

Jag har köpt en ny kamera! Haha det är det ni har väntat på hela veckan, och förra. Men ja som ni säkert minns var jag i sundsvall och där va vi på mediamarket dom hade en massa erbjudanden bland annat på den här kameran för endast 500 kr. Känns riktigt bra att ha en helt egen kamera som jag kan använda hur jag vill. Om jag vill ta riktigt fina bilder använder jag ju danielas systemkamera men det är ju inte alltid man har tillgång till den, speciellt inte nu när hon åker iväg i 3 månader!Har också köpt ett fint fodral till! hoho

Jag tror bloggen kommer bli mycket roligare nu faktiskt!

farväl


to much crap!

jag suger och jag vet det!
farväl

haaang with meeeee

Nu har jag verkligen gjort er besviken tror jag, och jag ber om ursäkt. eller ni kanske inte ens bryr er. Men kanske någon av er gör det och då ber jag om ursäkt till den personen. Jag lovade och lovade men det blev inget av som ni kanske märkte. MEN imorgon startar min första dag på "ensam hemma hela veckan 1.0" och jag ska försöka hinna med att uppdatera er lite då för just nu måste jag göra klart alla läxor om jag ska kunna uppnå mina mål för det här skolåret. so sorry.

ni får en nyyy avslutning idag bara för att


PUSS


RSS 2.0