By the seaside

Tumblr_lk4ttpldyy1qcn4sqo1_500_large

it's to late to cry

Jag gillar det här med lov ja, jag är mycket bättre på lov än på skolan. Jag måste erkänna att efter denna sommavärme som vi haft så kan jag inte låta bli att bara kräva sommar nu på en gång.
46 dagar till sommarlov
63 dagar till födelsedag
97 dagar till Rhodos

ÅHÅÅÅ kom igen dåååå!

Farväl


Eastah!

Åkte upp till Björnriket i torsdags efter skolan med planer att stanna tills idag..
Men som vanligt så gör Casper något som alltid lyckas förstöra helgens planer och visst skulle han inte låta påskhelgen gå till spillo heller, så ja påskafton blev lite speciell faktiskt.

Det ser väldigt traumatiskt ut på bilden och det var det väl också men ungen hade tur denna gången också, samma som när han hoppade in i ett träd och samma som när han hoppade och bröt nyckelbenet, man slutar bli förvånad efter sjätte gången.  

men dagen slutade bra igår ändå tyvärr inte i Björnriket utan hemma i Byskogen men det är inte alltid fel det heller man var väl mest glad att allt var bra då.

Farväl

you don't think I understand, but I do

Idag har det blivit bekräftat att jag aldrig mer ska göra ett matteprov igen och känslan var obeskrivlig en sådan lättnad jag är bara rent ut sagt så jävla glad att jag har klarat av det här nu och jag gjorde det alldeles själv. Nu efteråt känner jag bara att det var så jävla värt för jag vet att det kommer löna sig i framtiden. Så nu är jag kanske den lyckligaste på hela jorden och jag änvänder energin till att springa ut och röra på fläsket, wiha.

Farväl

saturday plans



Nu ska jag till Sandra som fyller 18! wiho. Bestämde mig för att jag faktiskt ville vara någorlunda fin så jag gjorde ett försök idag faktiskt! Trevlig kväll!

Farväl

i've lost side of where i'm meant to be

inatt har jag sovit 11 timmar, det var nog bland det skönaste jag har gjort på länge med tanke på att att det har gått 3 veckor utan en endaste sovmorgon, så den är jag tacksam för faktiskt. Jag drömde en sån himla rolig dröm som jag inte tänker berätta.

Nu ska jag nog gå ut, det är sådanna här dagar som jag verkligen önskar att jag hade en hund att gå ut med, så man slipper vara alldeles ensam.

Ice-cream-cone-puppy-and-girl_large
det här skulle vara jag och min hund.

Farväl


Annars kan det kvitta

Jag hoppas verkligen att jag skrev mitt allra sista matteprov idag, för om fallet är så då kan jag inte ens beskriva den känslan. Men vill ju inte ta ut någonting i förskott så istället nynnar jag fortfarande och intalar mig själv att det ska va gött å leva, annars kan de kvitta!

Farväl

so right


mmm ice cream


Kunde inte ha blivit en bättre eftermiddag då det inte va någon nk lektion vilket alltid är en fröjd så vi gick ner på stan och sedan till torget för att sitta i solen lite då kom Matildas mamma och bjöd på glass, underbart. Det finns nog ingenting som är så gott som glass och det finns nog ingenting som jag älskar lika mycket.

Farväl

The song I never wrote

Jag sitter nu i soffan och skriver i bloggen och småtittar på hockeyn, lutandes mot mig ligger en bakis dani och sover, brevid henne sitter papi och snarkar, och längst bort ligger cappen och snarkar HÖGT. Mamma tror jag la sig i sängen och sov. Själv sitter jag här och är jättepigg och ja ni vet ju att jag har varit uppe sen 07.15. Idag har jag införskafat mig ett par nya fotbollsskor, har vågat mig på en annan färg än svart denna gång men det viktigaste nu var ju faktiskt att dom överhuvudtaget skulle passa på världens bredaste fot med den högsta vristen du kan tänka dig. Men det känns bra, nu slipper jag ha mina slitna adidas som va svarta men ändrade färg efter en lerig höstsäsong.

Nu sitter jag mest och googlar runt lite på olika saker och småäter godis såhär på eftermiddagen för det är då det smakar som bäst!

Drömmer mig bort till sommar gör jag också och kollar igenom Jennifers bilder från strömma, jag längtar så mycket tills vi fyra åker iväg, det är sinnessjukt.

(kanske syns att den är snodd från facebook)

Farväl

Wondering where you are now

Har varit vaken sen 07.15 imorse av alla möjliga anledningar men mest pga en olidlig mensvärk. Så jag har legat i sängen, tittat på Dear John och gråtit för att jag har ont i magen men också för att den filmen är så himla fin. Känslan efter att ha sett en fin film är bland det bästa, man får som en helt annan tankeställning, som att man faktiskt klarar av allt oavsett. Men det är en känsla som försvinner lika snabbt som den tar att skriva ned.

Farväl

it's driving me crazy

Folk hade svårt att ta mig seriöst denna onsdagsmorgon, men skyller inte på dom, kunde inte ta mig själv seriöst heller. Jag såg ut som en plastikopererad "mission failed" person, dvs att halva delen av min mun var totalt bedövad och ja den bara hängde där. Så när jag log/skrattade/pratade var det bara den ena halvan av ansiktet som hängde med i mina rörelser, resten bara hängde där. Schysst tandläkare hade ju kunnat spruta in liiiite mindre bedövning och sparat mig mödan, men nej. Vettskrämd var jag då jag gick från tandläkaren då jag bara har tagit bedövning en gång i hela mitt liv förut och har inga minnen av att detta var resultatet efter det. Men mina kompisar fick sig några goda skratt och de kan jag gjädjas åt i alla fall.

Farväl

It's in our nature to forget what matters


Igår tog jag och Dani en liten eftermiddagspromenad i solen på isen.

Efter matchen idag åkte vi på Ica Maxi där vi satte ihop den godaste middagen på länge, trerätters såklart. Visserligen var jag hungrigare än någonsin och hade lite blodsockerfall så jag vart tvungen att ligga ner i sängen  och vänta på att maten skulle blir klar. Den var i alla fall gudomligt god. Nu måste jag sova ska upp kl 7 imorgon, åh vad gör man inte för kören. 

Farväl


Jag skäms för att säga att du är kvar i mig

Extremt slapp fredagskväll, men ibland är det vad man behöver och det var faktiskt skönt att för en gångs skull inte ha någonting att göra absolut ingenting planerat. Därför har jag ägnat kvällen åt Harry P eftersom jag bara har ett kapitel kvar av fenixorden så nu ska jag lyssna klart på det äta apelsin och titta på filmen, sen ska jag sova, ladda för en morgondag med städning, match och andra tillförande aktiviteter(kan man säga så? haha).

En bra sysselsättning medans man lyssnar.

Farväl


All this time

Freeedaaag, trodde aldrig du skulle anlända men nu är du här. När jag kom hem var jag jätteglad och pepp för jag hade bestämt mig för att idag ska jag fan övningsköra, men sen kom besvikelsen då jag insåg att mamma är borta hela helgen (våran andra bil är automatväxlad) så där rök det. Nu ska jag sysselsätta mig vid pianot istället.

Farväl


RSS 2.0