I get so destracted

Han har varit min enda vän idag har det känts som, när jag städade salongen, när jag tittade på hockey, när mamma handlade på maxi, när jag åkte i bilen till dessa ställen. Det var nästan så att jag saknade honom när jag var på träningen fast vi nästan spenderat hela dagen tillsammans. Han är världens bästa pojkvän som följer med mig på alla dessa grejer. Jag slipper känna mig ensam när jag är med honom. Synd att han inte finns på riktigt, men i mina öron finns han i alla fall, finaste Harry P.

Farväl


Jag hörde vad du sa

Tumblr_lfax7vl61i1qboxuao1_500_large
När jag skulle plugga idag gick det lite trögt faktiskt, men jag kom ändå igång med mycket, jag måste plugga imorgon också, hela dagen, med avbrott för mitt städjobb och sedan träning.

Ikväll var jag hemma hos jossey, åt mat och annat gött, spelade piano, gitarr, ja utövade mina musikaliska talanger helt enkelt. När alla tittade på skräckfilm fick ja dra mig undan, man kan bara hantera visst mycket och jag kan ej hantera skräckfilmer så jag, mattis och lina tittade på Juno istället. Sen blev mina ögonlock tunga, då åt jag en chokladboll och blev pigg, på vägen till bilen höll jag nästan på att kissa på mig av skratt. Denna lördag började bra sen blev den sämre och sen ännu sämre, men den slutade faktiskt bra och då känns det helt okej faktiskt.

Farväl

For once in my life

Mycket trevligt och gott hos rebbis, kvällen dog ut när några skulle på krogen och några andra skulle någon annanstans själv ville jag helst hem faktiskt. Så jag ska sova nu och ladda, för imorgon blir det den största pluggdagen en människa skådat, gruvar mig redan.

Farväl

sensible heart


Ska börja göra mig iordning för kalas hos ribbe som har fyllt 18, åh jag kan verkligen tänka mig hur lycklig hon måste vara nu, vill också fylla 18 men måste tyvärr vänta i 4 månader, 4 långa jävliga månader innan det är min tur men då blir jag glad, när dagen är kommen liksom.

Farväl

that was not my intention

Jag vet inte vad jag ska säga riktigt, ganska många tankar som snurrar lite och jag kan inte riktigt hantera det. Det är liksom inte bara saker i skolan utan allt, ibland vet man inte vart man ska ta vägen. Så jag har funderat lite och kommit fram till att rätta vägen just nu är sängen, hoppas jag kan sluta tänka och bara sova, snälla.

Farväl

ain't nothing wrong right now


Haha tänkte lägga upp den här lite bekymrade bilden förut idag, och så tänkte jag klaga på en massa med skolan men jag vet inte, allt liksom vände och jag kände inget behov av att klaga längre. Så det fick va, men nu kom den upp hit ändå för ja trots allt är jag ju innerst inne fortfarande bekymrad över allt skolarbete, jag ville heller inte slösa bort en bekymrad bild, kan ju inte få nog av sånna. Godnatt.

Farväl

Hello beautiful


Kan väl inte riktigt döjla glädjen! Detta kom som en chock, världens bästa överraskning ever! Äntligen ska jag få besöka landet som jag suktat efter ett antal år. FY FAN VA SKÖNT!

Farväl

i'm kissing you



Jag hatar slutet på Romeo och Julia.

Farväl

Jaden Smith


Om jag fick skulle jag äta upp honom.

Farväl

If tonight is my last

Mysmätaren stod på 100 igår när vi var på paus, vi satt i flera timmar och efter ett tag så var det två killar som ställde upp stolar och kopplade in gittarer precis framför oss, de började spela och sjunga, mitt hjärta smälte. Jag kunde knappt koncentrera mig på vad Matilda och Sandra sa, jag var helt såld på dom. Dom spelade alla mina favoritlåtar också så det kändes verkligen som att det var ment to be att jag skulle sitta där och lyssna. Det var ingen tvekan om att jag verkligen somnade med ett leende på läpparna igår.

Farväl

you self destructive little girl

I'm off, ska lördagsmysa med två fina.


Farväl

everything you can imagine is real

Hej alla glada, jag är glad, faktiskt, jävligt nöjd också! För jag fick godkänt på matte c provet, ville nästan spy innan jag skulle få tillbaka det så nervös var jag och sen lättnaden som kom när jag såg de där fint skrivna G:et på pappret, lycka! Nu kanske ni tycker att jag är lite knäpp som gör en stor grej av detta då jag endast fick G men jag är extremt nöjd för att matte c har inte varit lätt för en sån som mig, jag vill blara klara denna kurs och bli diplomerad då blir jag en lycklig tjej, godkänt är godkänt liksom!
Nu mina vänner ska jag nog ta på mig min nya fina kjol från stockholm, urban outfitters, love. Sen ska jag ta mig vidare till gammla kompisar på middag, jag är extremt hungrig mh hoppas det blir nå gott.
Farväl

I tried, you tried harder, somewhere along the way i'm the one who's sorry

Ibland är jag den fegaste av dom fegaste och ja jag hatar det med mig själv.

Jerry Springer i alla ära

ååååh detta program är så sinnesjukt så jag skrattar ihjäl mig hela tiden, alla är fula bonläppar som ligger runt, hehe så fult. Tittar på det nu, det är en man som är otrogen mot sin fru med halva släkten och publiken skriker "incestlooser, incestlooser, incestlooser!" hahaha åååh.



Farväl

I wish I could do better by you

Idag på skole hade jag prov i språkhistoria, det gick faktiskt ganska bra eftersom det liksom var "för nöjes skull" som Lilian skulle sagt.

Egentligen var det meningen att jag skulle åka till umeå i helgen faktiskt men det är för mycket som drar mig tillbaka här hemma, typ att vara ensam hemma hela helgen. Umeå skulle verkligen ha varit mysigt, som ni kanske förstått så älskar jag att bo på hotell så det hade varit mysigt men jag hoppas det kommer fler chanser.

Farväl från Princess Consulea Bananahammock

Pack up your troubles in your old kit bag

Har varit hemma från skolan idag, fick som sagt feber igår, var även febrig imorse men sen mitt på dagen mådde jag ändå hyffsat, var jag lurad av alvedonen? Just nu har jag en obehaglig dunkande känsla i mitt huvud, så jag ska knarka en tablett och hoppas på att det går över så jag kan sätta igång med lite plugg. Svenskaprov imorgon i språkhistoria, får rysningar av det bara av att skriva ner ordet.

hittade en ny bra låt idag City and Colour – The Girl ge mig en kille med en gitarr och en röst och jag jag blir liksom knäsvag.

Farväl

livet var inte enkelt nuuu

såhäääär glad blev jag när jag fick feber. what to do?

äh.


everything in between


Hets hets hets och extremt intensiv helg, nu sitter jag är en måndagskväll med en död tå. Ska jag börja från början? Ja okej det här är den korta versionen.

Barnvakt hela lördag till söndag morgon, åker direkt och städar salongen på rekordtid. När jag tittar på mobilen efter städningen har jag 4 missade samtal och 3 sms och alla är från olika personer och ja alla ville något viktigt faktiskt så paniken reste sig till bröstet och jag gjorde det ända rätta, grät. Är sääämst på att hantera stressade situationer då jag alltid får hicka och börjar gråta, det går inte ihop. Allt löste sig dock och jag var redan påväg till dagens nästa nämligen en kördag uppe i Ås från kl 13.00 till 19.15 på kvällen, det var ganska intensivt, så intensivt som det kan bli att stå upp och försöka sjunga ut allt man har (det blir faktiskt jobbigt efter några timmar). Efter det var det vidare till nästa direkt, vilket betydde hoppa in i bilen byta om i baksätet och helt enkelt vara redo för fotbollsmatch! Ifrån mitt perspektiv gick det jättebra, det var jättekul och allt var frid och fröjd, min tå däremot såg det på ett helt annat sätt då den helt enkelt bestämde sig för att dö, RIP. Nej men ökade i vikt gjorde den i alla fall en helt sömnlös natt har jag haft av smärta(vilket was killing me eftersom det ända jag ville var att sova efter en dag som denna), pulserande stortår är inte att leka med. Nu är den dubbelt så stor som tån på min andra fot och ja historien tar väl slut ungefär här. Skolsköterskan tror jag har brytit den, likaså mamma, själv tycker jag att det ser ut som blodförgiftning men låt oss hoppas på att det inte är så allvarligt. Det blir i alla fall avvaktning tills imorgon sen får vi se hur det ser ut om det blir hälsocentralen eller akuten, eller bara nk-prov.

Det var allt för mig

Farväl

love an dother drugs



Nu ska jag på biomys, myselimys.

Farväl

Du bad mig ta kärlek lätt som en vind Men jag var så ung och dumdristig Och tårarna rann ner för min kind


Shape up Matilda


Matte på mettro, och en liten del av all vikt jag har på axlarna har lyfts, en sådan lättnad.
Nu ska jag mysa till det lite, smörja in mig med min goda coconut body butter, göra en svingod macka och mysa ner mig i sängen med det nyaste glee, inge mer matte för dagen.

Farväl

Pressure, pressure

Tumblr_l74k8pxy0g1qzg7ruo1_500_large
och det här är inte ens allt, jag får ett psykbryt snart.

aint nothing like gospel

Min helg var faktiskt helt fantastisk! Ni vet en sån där upplevelse som man nästan inte kan förstå själv att man varit med om, men jag kommer i alla fall aldrig i hela mitt liv glömma detta.

Vi åkte ner till Stockholm 05.39 fredag morgon, och när vi kom fram gick vi först till hotellet, lämnade av väskorna sen gick vi på stan HELA DAGEN, mina fötter var halvt bortdommnade och det var en himmla tur att jag hade Erica med mig för annars hade jag nog aldrig hittat tillbaka,, visste knappt vilket håll jag skulle åt varje gång vi klev ur hissen på våran våning. På kvällen gick vi i alla fall och åt på en tapas resturang det var väldigt uppskattat och gott från våran sida i alla fall! Efter det tuppade vi av i våra hotellsängar, ni kan ju tänka er själv hur extremt trött vi var.

Lördag morgon klev vi upp 06.45 åt hotellfrukost, sen gjorde vi oss iordning utan att inte riktigt veta vad som väntade oss riktigt. Väl i konserthuset började allt, alla var samlade och med det menar jag att 1330 personer var samlade för att sjunga gospel. Vi fick träffa en massa körledare bl a en amerikansk vid namn Gerrald T. Smith, han var väldigt duktig och vi fick börja köra igenom några av låtarna.
Men sen var det alltså dags att delas in i olika grupper som man hade valt det fanns grupper som Röst, Rötter, Rytm själv så var jag och Erica i Ungdomsgruppen vilket var extremt roligt, 180 ungdomar var vi! Vi var på ett annat ställe då och övade och övade med en massa roliga körledare bl a en vid namn celdwin eller liknade och han var kanske den coolaste ever! Han hade även med sig några från hans egna kör som var så sjukt jäkla duktig, jag stod typ bara och gapade hela tide. Hade så sjukt roligt. Efter det var i tillbaka i konserthuset och fick träffa kvällen huvudperson, Cyndee Peters, vilken kvinna! fick gåshud när hon sjung.
Kl 18 var det konsert, och vilka stod längst fram då? självklart vi, så där fick man ju prestera lite eftersom vi var de som syntes mest, alltså jag och Erica så fick vi leverera i koregrafin. Själv tycker jag att det gick strålande. Haha. I alla fall så var det fullsatt på konserten så det var roligt!
kl20.30 var konserten slut och då gick vi och åt på en resturang, åt oxfilé och det var väl ett tag sen jag upppskattade kött lika mycket som jag gjorde då. efter det tuppade vi av något i våra sängar åter igen.

Söndag blev det bara shopping och sen hemfärd. Ja jag kan väl meddela att jag har gjort av med kanske liiiiite för mycket pengar på shoppingen men jag ångrar inte något av mina köp! Så det så.

här är två klipp från kvällen, det första med Cyndee Peters (stod dock inte på scenen då). Det andra är när vi ungdomar som stårpå dom fyra första raderna längstfram sjunger låten med Celdwin.

okej inget vill sammarbeta med mig just nu så här har ni länkarna till klippen
http://www.youtube.com/watch?v=4vRz7gRFhR4
http://www.youtube.com/watch?v=V2EmpN8UDTE

Ride on king Jesus!

Jag ska berätta all om helgens äventyr imorgon! För er som inte vet har jag varit i Stockholm, men ni ska få höra allt sen, vill inte avslöja allt det roliga nu när jag trött sliten och kan knappt hålla ögonen öppna. Det värsta i detta är att duschen är ett måste just nu och jag ORKAR INTE, men men vill man vara fräsch så måste man väl antagligen göra något åt det.

Jag peppar hejdlöst inför 2 veckor med bara plugg framöver! prov och inlämningsuppgifter, helgens aktiviteter är så gott som bokade alltså, can't wait!

Vi hörs imorgon, det första som står på schemat är mattestöd 8.15, yes!

Farväl


RSS 2.0