we never sleep, never get tired

det här har varit en veckan full med en massa roligheter så jag ar knappt haft tid att uppdatera. Min kära moster och mina kära kusiner kom hit förra veckan och invaderade mitt rum ända till Torsdag kväll, väldigt roligt att få umgås mycket med dom vi träffas så himla sällan, så blir det nog när man nästan bor 100 mil ifrån varandra.

Det har varit stråket den här veckan, det blev mat några gånger och utgång två gånger.

IGÅR började jag med packningen som just nu är i stort sätt klar, till kvart över 2 inatt höll jag på och då var jag på yran också men det blev en tidig kväll där. Snart spricker jag, har ju typ pratat om det här varje dag i 6 månader och nu är dagen D inne, eller ja, imorgon klockan 06.00 men jag lämnar Östersund om bara 3 timmar, imorgon 11.50 har vi landat SAAAAY WEEEEHHOOOO.

Nu måste jag verkligen gå och fixa klart allt, jag vet inte när vi hörs nästa gång så jag säger farväl, FARVÄL.

Borta bra hemma inte så mycket bättre

Visst är det skönt att komma hem, men om jag tittar ut genom fönstret just nu så håller faktiskt hela himmlen på att falla ner vilket gör att man inte känner sig så jätteglad över att man lämnade södra Sverige faktiskt.

Bilfärden hem var lugn och skön jag såg 3 filmer, åt glass, läste tidning, läste bok. Sedan gjorde vi några stop på vägen som att hälsa på Jenny i vadstena och som att hälsa på en familj vi inte har träffat sen Australien någonstans i närheten av örebro. Det blev mycket fika och alla blir lika förvånade varje gång men jag får nu klargöra för alla, NEJ jag dricker inte kaffe.

Nu är jag tillbaka i sommarlovsvardagen igen, det känns konstigt eftersom jag ätit på resturang varje kväll nästan sen jag åkte ner och de 3 senaste dagarna blev jag även bortskämd med en riktigt skön hotellsäng och hotellfrukost. Fast min säng är inte så dum den heller trots allt.

salvation running through my head

Vi blev kvar i Jönköping, vi var precis påväg att åka hem (hade checkat ut från hotellet och allt) och börjat åkt därifrån då vi får ett samtal om att Casper kom in på hockeyskolan här i alla fall så nu blev vi kvar ända tills imorgon (inget stockholm, fan). Men Jönköping har också bra shopping att bjuda på, trots att jag inte kan shoppa för jag har inga pengar men ja, jag har hittat min drömklänning och ja jag vet inte, mamma? pappa? någon?

Jag glömde berätta att det var kändisparty på Öland, foppa och diverse hockeyspelare samt Eric Saade, Andreas Jonsson och diverse artister. Smög efter foppa med golfbilen sen satt han vid bordet brevid när vi åt lunch och nu äger vi en fin autograf. Som sagt Öland hade en del att bjuda på.

Nu ska vi till Ishallen, hoppas det finns snygga hockeypöjkan, say weho.

I'm on the edge of something final we call life

Ligger på hotellrumet på scandic i Jönköping just nu, har ingen aning om när jag kommer hem, det kan bli idag, imorgon, tisdag? Vi får se, alla vill åt olika håll, och alla är lika envisa så att säga.

Öland var underbart, jag har kört mycket bil, eller ja golfbilen då men den bassade mig alldeles utmärkt liten, smidig och endast gas och broms, körde som en gud, det kanske var det jag var född till att göra? Annars hade Öland mycket annat att bjuda på också så jag är väldigt nöjd. Nu blir det familjeråd om vart vi ska, jag vill åka till någon cool outlet, fast helst vill jag till Stockholm men än är det ingen som har nappat på det förslaget.


The sound of silence

Om snart 3 timmar går tåget, jag kommer till stockholm 05.30 imorgon därifrån åker jag till något som heter Alvesta sen hoppar jag på ett till tåg därifrån och kl 10.51 imorgon är jag framme i Kalmar, det kommer bli en lång resa men jag är redo. Mest nervös är jag nog över nattåget då jag ska dela en såndär liggvagn med två andra, hoppas det inte är något psyko som vill mörda mig, det skulle vara jobbigt, ringa dit Criminal Minds teamet och allt. Kommer inte att kunna sova dock, jag gick och la mig 3 inatt och sov till 12 men efter den här resan lär jag antagligen lyckas ställa tillbaka dygnet.

Det ska bli hur roligt som helst att komma iväg, nu är väskan packad!

när natten blivit dag, vill du ha mig då?

Jag avslutade min fina barnvaktsperiod ikväll och det kunde inte sluta olyckligare, Tess kom på den brilljanta idén att vi skulle leka kittelkull, det slutade med att hon råkade slå i foten i en stol medan hon sprang och ja, det var länge sedan jag hörde en unge skrika så högt och så länge, mitt i röran kom sussie hem, underbart tänkte jag! Hon måste ha varit jättelugn när hon kommer in i huset och ser sitt enda barn gråta hysteriskt och där sitter barnvakten nervöst klappar henne på ryggen och säger "det är lungt" ??? Ibland undrar jag hur jag tänker.

Klockan är väldigt mycket just nu och jag tänker alldeles för mycket vid sånna här tider på dygnet när jag är ensam, det är inge bra för det är alltid sånt som jag inte vill tänka på men inte kan låta bli.

these hard working days

Oh.my.god Jag är helst slut, kom hem för en liten stund sen har inte varit hemma sedan onsdag morgon och det inkluderar att jag har varit en outkast från omvärlden sedan dess också, dvs inget internet och typ 3 kr på mobilen. Jag har ingen koll på någonting, bara en sjukt crazy 6-åring och hennes typ 5 vänner som alla ska bada samtidigt och endast hälften av dom vet hur man simmar på det kan vi också lägga till mensvärk och typ 30 graders stekande värme (åwh brända axlar). Men jag har faktiskt hunnit med lite storsjöcupen i veckan, både som coach och åskådare jag stöttar kära ås i alla väder<3

Ikväll gör jag krogendebut, say weehoo, och snart snart är jag fri och får åka till Öland för att vara ett barn istället för att ta hand om en massa, jag längtar så jag dör. NU Städa, packa, äta, DUSCHA, dra.

Just another day

Imorse åkte jag in och förnyade mitt pass, var jätte peppad att äntligen få en bra bild men icke, miserably failing every time polisen frågade om jag var Sandras dotter och att jag var så himla lik henne på bilden, yes jag ser ut som 42 på mitt pass. Sen tog jag tag i lite saker, som packning, och sen på eftermiddagen var jag barnvakt igen kom hem för en liten stund sen behövde inte sova över trots allt, attans (pengar för att sova liksom!!) men det var skönt att komma hem till ett tomt hus så nu ska jag mysa och titta på howa (en bra förkortning till how I met your mother), är ju faktiskt helt ensam den här veckan eller jag har ju dani förståss men nu är jag myndig så jag klarar mig.

RSS 2.0