Her heart's locked and now here to get the key

Igår kom empan, jempan och mempan hit och åt middag och mös med faster Agda. Fick en jätte fin 18-års present, ett survival kit till rhodan, sjukt roliga grejer.

Idag var det egentligen meningen att jag skulle vara barnvakt åt Tessan men så blev det inte så jag fick en ledig dag till vilket var både bra och dåligt, vill ju ha pengarna ju.

Nu ska jag börja packa iordning lite inför den här veckan, kommer inte att spendera mycket tid alls hemma och nästa söndag åker jag till Öland så jag måste packa alla grejer som jag inte kommer behöva här hemma eftersom mamma och pappa åker redan på Lördag. Sen ska jag cykla till träningen ikväll också jalla jalla!

until the feeling is gone


Tog en liten sommarlunch nu när solen gick i moln, nu är jag 18 föresten!

Midsommar på Ammerön


Åh vilken bra midsommar det var! En massa mat, sång, dans, lekar, fyrhjulingar, crossar, jet ski, bastu, bad och allt vad det innehöll, det var precis som en midsommar ska vara. Var ganska utslagen nu när vi kom hem på eftermiddagen men det var de värt.the strands in your eyes that color them wonderful

Imorgon är det sista dagen på fotbollskolan, herregud, nästa sommar måste jag ha ett riktigt jobb. Åh vart fan ska jag jobba? Ica blir absolut sista utväg för egentligen så tror jag inte att det skulle passa mig så bra.

Idag bokade mamma tågbiljett till mig, hör och häpna jag ska faktiskt åka tåg själv för första gången i mitt liv, det blir inte en liten tripp heller, måste byta tåg 2 gånger för att ta mig ner till Kalmar och där blir jag upphämtad av mamma, pappa och Casper och då drar vi till Öland, där förväntar jag mig inget annat än fint väder nästan så det ska bli spännande. det blir dock inte förns v. 28 för innan dess ska jag vara barnvakt åt tessan i 1,5 vecka ungefär.

Nu ska jag iväg till Häggenås och piska dom lite, det kommer bli nice.

let's tear it up and tear it up and tear it up


Fotbollsskolan tär lite på mig, det nya systemet är liite jobbigare. (Är inte svettig har bränt mig)

Jag har inte skrivit här på en månad men nu tänkte jag bara säga att det är sommarlov. Jag är uppe halv 8 varje dag ändå, och när jag kommer hem vill jag inte göra annat än sova men jag tillåter mig aldrig att släppa kontrollen. Så jag gör andra saker istället, som att spela match i 90 minuter, gurgla gojja för att jag har ont i halsen, titta på burlesque och lite sånna grejer men jag ska inte klaga, jag fyller 18 nästa måndag.

Nu måste jag stänga av datorn för att gå och lägga mig, imorgon när jag vaknar hoppas jag att min röst är tillbaka så jag kan skrika på alla barn istället för att sitta och slå på Jennifer som får skrika åt mig, ja det vill jag faktiskt ha. Godnatt.

RSS 2.0