Hej bloggen

Hej på er, kikar in för att berätta att det är så olidligt spännande i Harry Potter just nu så det är nära kissa på sig gränsen! ihihihihihi alldeles så blir jag! En annan sak som jag blir så för är faktiskt att jag kommer aldrig mer i hela livet jobba matte igen, om jag inte skulle få för mig det senare i livet vilket jag tvivlar på, inga fler mattelektioner, done, finito! Jag har klarat matte C och då blir man litte så där ni vet hihihihihhh. Så imorgon har jag sovmorgon hiiiihihihihih. Hejdå vänner puss och kram, hihi.

En fullspäckad helgDet har varit så fullt upp denna helg att jag inte ens kan komma på vad jag gjorde i fredags då det känns som en evighet sen. Lördag I alla fall fick jag kliva upp och ladda en stor frukost och sedan spela match som definitivt slutade bättre än föregående, dock oavgjord men det duger. Samtidigt anlände mommo, evert och husbilen såklart och jag han träffa dem i 2 sek för direkt efter matchen åkte jag hem till Sussie och Tess för att vara barnvakt åt lillskrollan som var busigare än vanligt. Men jag lyckades ändå lugna ner henne och vi spelade på deras Ipad större delar av kvällen, men det blev också studsmatta, fotboll, hopprep, gunga, hinderbana och tagen så det kanske inte var så konstigt att en huvudvärk kröp fram när jag kom hem sen. Avslutade kvällen med pannacotta och eurovision såklart.

Försover mig på Söndagen och stressar till salongen för att städa, kommer sent till laget och campus för att göra slavarbete och där slavarbetade vi till ca kl 3 på eftermiddagen när jag kom hem var jag trött, kall och blöt. Sen gjorde jag någonting mycket efterlängtat, la mig i husbilen med Harry P samtidigt som det smattrade från regnet på taket. Sen åt vi mommos födelsedagsmiddag och efter det pratade jag mommo och mamma om mommo och moffas uppväxt och alla deras syskon som dom har, jag blev tårögd flera gånger vissa saker är så rörande. Efter det plugg sen hockey och plugg vilket resulterade i annat tv-tittande eftersom jag blev så irriterad.

Idag efter skolan har jag gått en sväng på stan med mommo vilket är lika roligt varje gång.

Jag vet att jag inte har så mycket roligt att komma med så jag vet inte, jag chillar nog ganska hårt med bloggen nu då jag har ett överflöd med läxor och inget roligt att berätta om. Förhoppningsvis så kanske jag får en viss kamera som jag önskar mig när jag fyller år och då lovar jag er en mycket roligare blogg, men just nu blir det förmodligen inte roligare än såhär.

Farväl

Ett skri


Imorse trodde jag att jag skulle ha prov, det hade jag inte. Därav satt jag på skolan, låst överallt på ett bord dinglade lite med benen i ca 2 timmar. Jag trodde också att jag skulle dö, kanske bli kidnappad så jag vart tvungen att smsa sandra och berätta vart jag var, och vem mer som var där så om jag inte dök upp på svenskan skulle hon förstå att det hänt något.

Igår spelade jag match och skadade mig i slutet av första halvlek, det gjorde ont men idag känns det ganska bra så det ska inte vara några problem hoppas jag. Nu blir det till att vila helt jag är ensam hemma ska lägga mig ute på altanen i soffan och plugga det är så skönt att ligga där när det är varmt, som att ligga i en barnvagn typ.

Blir blind när alla lampor lyser

Igår var jag på sing for life, det var mysigt och oerhört varmt. Idag var det städning på campus med laget som stod på schemat och det var riktigt tråkigt, ett oändligt krattande är aldrig kul och slutet kan ha varit dom värsta 2 timmarna på länge och allt slutade halvliggandes i baksätet i 2 timmar, hua. Sen låg jag i koma i sängen hela eftermiddagen med tårar i ögonen, en kokhet majspåse på magen och Harry p i lurarna. Men nu mår jag bättre och väntar på Dani som är och handlar marängswich/schwiss/sviss. Imorgon är det seriepremiär är rätt seg och utslagen efter den jobbiga eftermiddagen men det ska ju läggas till en god natts sömn i en superskön säng också.

please know that i'm yours to keep

Det här var en ganska tråkig skoldag om jag ska va ärlig hade långa tråkiga lektioner som jag inte gjorde någonting på. Jag har knarkat halstabletter och när jag kom hem drack jag mängder i té, jag har ju aldrig riktigt tyckt om té men nu har jag tränat lite på kören och vi har ett blåbärsté hemma som inte går att motstå. Så ikväll ska jag på träning och hoppas på att min förklning bryter ut ordentligt så jag kan bli frisk, eller så kanske den är påväg att gå över och då är ju det ännu bättre. Ikväll har mamma gjort kött till middag, åh så glad jag blev!


Du får passa sig som satan!

Lovet är slut och jag kan inte vara mer ledsen, men det var ett sånt himla roligt lov ni vet ett sånt där då man känner sig så frisdfull och som att man klarar av allt (återigen den där känslan), som ett sommarlov alltså och det hände flera gånger att jag fick påminna mig själv om att det faktiskt bara var påsklov men att snart ska jag få ett efterlängtat sommarlov. Ska bara klara av några nationella prov samt vanliga prov, inlämningar, redovisningar och för att inte glömma, eventet!

Jag hade en valborg som faktiskt vara alldeles förträfflig och bara jävligt rolig det blev dock inte en skadefri kväll trots omständigheterna som var har jag bara lite småskavanker och ett ömt kindben. Det blev dock ca 4 timmars sömn den natten som inte var lika förträffligt och när klockan ringde imorse trodde jag inte att det var sant. Nu har jag en hög med skolarbete, jag måste också läsa ut en bok tills på onsdag men jag vill så fort som möjligt börja på sista Harry p boken eftersom jag avslutade 6an igår.

åh så bra

Farväl

RSS 2.0