Burn up in your atmosphere

Tänkte berätta om min dag. Jag vaknar upp av ett dån, var det åskan tänkte jag? Lite smått rädd, eftersom jag hatar åska. Sedan bestämde jag mig för att jag hade drömt och några minuter senare vaknar jag upp av ett till dån av någon anledning tror jag att jag fortfarande drömmer men nej, det var ingen dröm. Åskan väckte mig för att jag hade försovit mig. När jag väl kom till skolan var det affärsplan för hela slanten, det är fan osannolikt vad mycket som hände. Under dagen lyckades jag också klämma in en bokredovisning och det känns som om det hände i ett annat liv.

Tillbaka till affärsplanen, allt som kunde ha gått fel gick fel, det är ingen skön känsla eftersom ingenting FÅR gå fel när det gäller affärsplanen. Jag orkar inte rabbla allt som gick fel eftersom jag får huvudvärk när jag tänker tillbaka på det. Men låt oss säga såhär kl 8 ikväll var vi klar, har alltså spenderat hela 12 timmar på skolan idag. Ville spy när jag kom hem men det fanns ingen tid för det, utan jag var tvungen att träna fotboll direkt istället.

Nu vill jag bara dö i sängen men nej. Jag måste beställa studentmössan och packa inför imorgon för då är det nämligen Draknästet, en tävling som börjar imorgon kl9 och slutar fredag kl 12 dvs, att vi ska vara vaken hela natten till fredag och skriva en affärsplan. Som om vi inte redan vill spy bara av tanken på en affärsplan. Döda mig snälla.

Snygg blev affärsplanen i alla fall!


Var tvungen, även fast jag kommer måsta gå upp kl 6 på morgonen för att blåsan håller på att spricka

Nu har jag hittat vad jag ska ha på mig så jag öppnade en zeunertz julmust för att fira och för att känna att just nu känns det helt okej att leva och att det är sånna här stunder som man lever för egentligen att kunna känna så
även fast livet känts som skit i några dagar, att hitta tillbaka till det jag egentligen borde känna hela tiden, för stunden känns det så bra.


This is the reason to rejoice

Ikväll har jag och Casper varit ensamma hemma, vi har ätit pizza och tittat på så mycket bättre och sen har vi tittat på en film och ätit glass. Rätt mysigt ändå. Blev ganska förvånad att han överhuvudtaget ville vara i närheten av mig, den vanliga synen när vi två är ensamma hemma är att vi sitter på våra rum med våra datorer and that's about it. Nu ligger jag i soffan och myser med nya julpyntet som mamma satt upp idag och lyssnar på Casper som sitter i sitt rum och spelar Adele på gitarr och sjunger, det tycker jag är kul, hihi.

Imorgon kommer Ås gospel tillsammans med Frösö gospel uppträda på storsjöteatern och även med någon pop och rock kör om jag fattat det hela rätt. Det ska bli spännande att få uppträda för folk som har köpt biljetter för att komma och se. Men först ska vi uppträda på frösön kl 11 imorgon. Min körledare har sagt festkläder, svart, rött, glitter som dresscode för imorgon (vi ska sjunga julsånger) och nu såhär kl 12 på natten känner jag att det är lämpligt att kanske leta fram en outfit. Samling 09.30, yay.


into the air

Både den här dagen och gårdagen har rent ut sagt varit pest, även fast det kanske inte har synts på mig så har jag varit psykiskt utmattad. Som grädden på moset så gick det sämst på FIKA provet igår också, att känna sig helt hjälplös på ett prov är inte den skönaste känslan. Det känns bara som att allt jag gör blir fel och jag kan inte göra någonting rätt för mig. Efter att ha hållt allting inne som jag kan göra ibland så släppte det i eftermiddag efter att ha bråkat med mamma och sagt saker som jag verkligen inte menar, vänder jag huvudet mot Tvn och ser att det är avsnittet på greys då Izzie och Alex gifter sig och Izzie har fått cancer. Då släppte jag allt och alla känslor som jag känt de senaste 48 timmarna svämmade över och jag grät tills tårarna tog slut och sen kändes det lite bättre.
Tumblr_ldu3pit6pc1qffg89o1_500_large

Chilla med hennes hamster

Alltså intervjun på den här, skön kille.

I feel crowded and alone

När jag kom hem från Sundsvall var det bara att byta om och åka på träning med laget, Friskis och Svettis, jag tycker faktiskt att det är ganska kul. Efter träningen fick jag åka och städa på salongen i mina träningskläder och sådär lagomt sexig efter träning. Det brukar inte vara mycket folk på stan vid den tiden på kvällen men denna kväll vet jag tamefan inte vad som hänt med allt folk men tydligen fick hela Östersund för sig att dom skulle gå förbi stils fönster och stirra in på den sexiga städerskan, ryktet kanske gick vad vet jag? Fort som fan var jag därifrån i alla fall. Blev nästan rädd efter ett tag. Kände att jag ville dela med mig lite, så nu vet ni det.


Här kommer ett klagoinlägg förlåt på förhand

Nu är vi påväg hem. Imorgon börjar skolan igen och jag VILL INTE. Det jag egentligen vill är att flytta utomlands, NU. Men det jag måste göra är istället att läsa ut en till bok, skriva en massa småläxor, plugga inför ett finansiering och kalkylerings prov som jag fattar noll på, göra en affärsplan och ja jag orkar inte ens fortsätta på listan för ja den fortsätter en bit till vare sig jag vill eller inte. Jag tror jag behöver en kram, men ingen sån får man heller. Och kallt börjar det bli ute också.


Man måste bära sin sorg i armarna

Det har varit mycket tid med männen i mitt liv de senaste dagarna, de är mina män på skolan och mina män hemma! Därför var det skönt att komma iväg och sjunga lite men framförallt prata lite som bara tjejer kan igår med Erica. Och inatt bestämde jag mig för att ta tåget till Sundsvall skulle egentligen åkt dit imorgon men jag kände varför inte? Så nu sitter jag på tåget faktiskt tråkar sönder, och spelar temple run. Men jag ser fram emot en mysig helg i Sundsvall faktiskt, äntligen fredag.


So if i were you i Would have a little trust

Idag mina kära vänner är en bra dag! Jag har äntligen köpt mig en ny iPhone som jag tänkt så länge och idag är det gjort, kirrade den sista som fanns kvar. Den du Petter! Väldigt väldigt väldigt nöjd!


You choose to hold on it's the one thing that I've known

Jag måste sova nu, men jag kan inte. Mina nerver håller på att spricka av olika anledningar dvs både bra och dåliga, vilket gör att min hjärna vägrar slappna av trots att min kropp värker av utmattning och bara vill sova, men jag fortsätter att vrida och vända på mig i sängen som jag gjort det senaste dagarna. Något annat jag fightats med de senaste dagarna är mitt blodsocker vilket har varit väldigt lågt och lett till att jag svimmar, fryser och är trött exakt hela tiden, kunde inte ens gå på skolan i måndags. Så läget är sådär med mig den här veckan men jag är målmedveten för den här veckan satsar jag högt och den SKA sluta bra så är det bara!

nothing to fear but fear itself

Efter gårdagens bravader var det skönt med en vanlig hederlig lugn lördag med allt vad den hade att erbjuda. Jag fick övningsköra, gå i skogen med mamma för att kolla om det fanns någon svamp kvar på hennes svampställe 2 meter in vände jag och väntade vid bilen. Vi har också ätit en alldeles utsökt trerättersmiddag med avacado räkor och laxröra till förrätt, oxfilé potatisgratäng och svampsås till varmrätt och creme brulee till efterrätt. Lyckliga satt vi hela familjen alltså alla fem, skrattade tills vi grät när Casper läste upp en massa skämt han hittat på google. Sen tittade vi på Så mycket bättre och nu har vi alla skiljts åt olika håll men ni vet, det är bara så mycket man klarar av med sin familj på en hel kväll.

Sweeter

Det var varit en mysig eftermiddag/kväll med Halfpiece -2 +Erik. Snackade buissnes, tittade på film (inte Star Wars), gick på ICA, handlade middag, lagade middag, åt middag, tittade klart på film. Emellanåt blev det lite youtube klipp också, men vad är en get together utan lite youtube? När jag kom innanför dörren 21.30 värkte det fortfarande i bröstet där hjärtat klappade hårt efter att Petter som vanligt försöker skrämma LIVET ur mig när han kör bil. När han va uppe i 200 km/h trodde alla att jag var hade lugnat mig men sanningen var att jag faktiskt var så rädd att jag inte kunde få fram ett ända litet ljud, men det är ju ingen av dom som vet eftersom jag inte kunde prata at the moment. Att åka bil med galna kompisar är inte bra för mitt hjärta så nu ska jag krypa ner i sängen för att lugna det lite och titta på Vampire Diaries som jag otroligt nog har blivit beroende av, what's happening to me?

Why am I doing this to myself

Det mest spontana med gårdagen var nog att jag gjorde en nyttig frukost och läxor, men det var så otroligt skönt att bara sitta hemma en hel dag och verkligen chilla sönder för nu har jag fått tillräckligt av det. Så nu ska jag byta om och ta en liten språngmarsch till bussen för att träffa Uf-gruppen hos Dalle, jag tror det var sagt att vi skulle titta på Stars Wars, och jag skäms väl lite för att säga det här men..jag har aldrig sett Star Wars, så vi får se. Nästa gång tänker jag välja film och då ska det bli något bra, typ som The notebook eller P.S I love you. Ha en trevlig Onsdag my friends.
Tumblr_lu0scqq7qf1qkqylxo1_500_large

The stranger's voice said nothing good

Sitter och tittar på sista minuten resor och funderar över hur underbart det skulle vara om den där spontana saken jag skulle göra idag var att boka en resa. Men jag har alldeles för mycket som kommer upp lite här och var som jag måste vara hemma för, jag önskar att jag kunde skita fullständigt i allt men det går inte. Förra året åkte jag till Egypten veckan efter lovet, det hade jag mycket gärna gjort om.

RSS 2.0