what your mama never told ya

Jag har tröttnat på livet som ensambarn nu alltså! Jag vill att mina syskon ska flytta hem igen och att mamma och pappa ska sluta lämna mig ensam i huset hela tiden. Jag tycker inte om det, det är svårt att sova då, och jag får gå hungrig, äta nudlar till middag är inte gott längre. Förr älskade jag att vara ensam hemma av någon konstig anledning, men nej, nu har jag ändrat mig.

Nu tänker jag i alla fall städa klart lite i huset så att mamma och pappa blir glad och aldrig vill lämna mig igen, sen tänker jag hoppa in i duschen och ikväll ska jag på lagfest. Det känns bra eftersom jag snart inte sett eller rört en människa på snart 24 timmar typ, jag börjar bli sällskapssjuk alltså.

Åh Barney

Det här är så roligt, och jag älskar How I met your mother alltså, fullkomligt älskar.


3 utomlandsresor och 1 svensk semester!


Thailand, på världens bästa restaurang thaicat♥

Malta

Lefkas♥


Orust

Att shoppa gör mig varm i hjärtat

Ibland skrämer det mig hur lite problem jag har med att göra av med pengar. Men det är olika, jag tycker själv att jag är bra på att spara när jag har bestämt mig för det. Sen kommer det stunder i livet då jag att jag har en summa pengar som jag kan få göra av med, det går på 30 minuter och det svider inte ens lite. Men under tiden då man sparar och man blir istället tvingad till att göra av med pengar ändå, det kan göra sååå ont alltså.
Jag shoppade i alla fall en massa fint i Örebro, sved inte ett dugg faktiskt för då tillät jag mig själv.

It's hard to dance with a devil on your back so shake him off

Nu är jag hemma från en liten semester på västkusten samt några dagara i Karlskoga! Det var mycket lyckat, fint väder och fina människor! Har fått åkt en massa båt och ätit dom godaste havskräftorna i mitt liv. Jag har shoppat också, på ett mycket bra köpcentra i Örebro mycket nära där Casper bor. Tror jag ska hälsa på liiite oftare nu. Så jag är lycklig faktiskt, det var himla roligt men riktig lycka kom när jag fick träffa honom igen.


Minisemester!

Sitter just nu på tåget mot Sundsvall! Ska sova hos Dani inatt och imorgon roadtrippar vi ner till Karlskoga och våran älskade lillebror. Det ska bli kul att få se hur han bor och få umgås lite igen, länge sen jag var borta från Casper såhär länge.

På fredag ska vi tillsammans åka till Orust för att fira att Mommo och Evert fyllt 70 år. Everts 2 söner bor på Orust med deras familjer och jag har inte träffat dom sen jag var jätteliten innan de båda fick barn så det ska bli kul att få träffa och lära känna dom lite. Moster och hennes familj kommer också! Jag har varit på Orust en gång förut och jag gillade det! Det finns massvis med skaldjur där och jag är helt galen i skaldjur, det går rykten om att det ska fångas och kokas 15 kg kräftor på plats på lördag då kalaset är! Hallelujah säger jag bara.


Varje ny dag med dig

Jag har den finaste killen i hela världen, vi passar så bra ihop han och jag.
Vi är så lika men ändå olika. Det känns som att vi har varit tillsammans mycket längre än vad vi egentligen har, det kanske blir så när allt bara känns helt rätt? Idag har vi i alla fall en liten anniversary så idag är jag glad!


Ett inlägg som inte behöver någon rubrik

Mitt liv har ett rätt bra flyt nu ändå, jag jobbar lite då och då och ibland är jag ledig och har det skönt. Förra veckan var jag barnvakt, den här veckan har jag jobbat på fritids i ås två dagar och så har jag varit lite ledig några dagar. På mina lediga dagar har jag sanerat mitt rum, alltså städat det som aldrig förr typ, har fixat mig själv en king size bed också, fullkomligt älskar den! Jag har aldrig riktigt haft några krav på mitt rum och har väl i stort sätt inte rört det sen vi målade om för ca 4 år sen. Nu har jag dock för första gången i mitt liv fått inredningsidéer! Jag ska nog ta vara på detta, känner att den där roadtrippen till IKEA skulle vara väldigt välbehövlig för mig ändå! Hela mitt liv har jag hatat inredningsaffärer jag tycker det är tråkigt för jag har aldrig riktigt haft något att inreda med nu jäklar! Nu är jag på gång!


RSS 2.0