Only a day away

Imorgon lämnar jag landet och flyr till Thailand med en klump i magen och dåligt samvete, känns som att alla lärare i hela världen hatar mig just nu, förutom orrje då såklart. Men ja. Imorgon åker jag, det ska bli kul..

Just nu packar jag. Det går fan sämst.


We'll play hide and seek to turn this around

Hur mycket kan man orka med egentligen? Jag känner som att jag just nu är lite på bristningsgränsen, jag har bara för mycket som ska göras på alldeles för lite tid. Jag vill att tiden ska gå sakta samtidigt som att jag vill att den ska gå fort. Jag vill åka, men har väldigt mycket olika saker som drar i mig här hemma. Det svider lite att behöva lämna allt i 2 veckor, för mig kommer tiden här bara stanna men för alla andra som är kvar hemma kommer det rulla på som vanligt, och jag vet ju vad det kan hända mycket på 2 veckor.

Hur jag ska hinna klart med allting på dessa 2 dagar är en gåta för mig, kommer jag att få någon sömn över huvudtaget? Det är inte alls synd om mig och det är inte det jag vill få fram. Jag tror att jag är lite rädd bara. Rädd för att jag ska ställa till det ordentligt för mig.

Men jag kan glädjas åt massa saker i mitt liv ändå bortsett från dessa och det är också saker som svider lite att lämna bakom. Jag kommer sakna mitt uf, min klass, fotbollen, och att skriva töntiga sms som får mig att skratta och bli lite varm. Jag kommer tro det eller ej sakna big brother som jag nu har fastnat i, det hade jag aldrig trott om det hade varit 1 år sen men det hände faktiskt.

Såhär ser jag nog ut när jag är nyduschad i min morgonrock och tittar på big brother, förtrollad av tennys underbara charm.

 


Sometimes i think i'm over it

Jag längtar verkligen tills det blir vår och jag får använda min skinnjacka och min jeansjacka och mina converse. Jag längtar tills snön är borta så man slipper känna att man ska halka hela tiden. Det är någonting med våren som jag bara älskar, kanske är det känslan av att det snart är sommar. Snart får jag sommar faktiskt, herregud vad jag längtar.


'cause lately i've been craving more

Imorse fick jag reda på i bilen att det var alla hjärtans dag idag när min farbror sa det på radion i p4. Okej tänkte jag och fortsatte trassla ur mina hörlurar. Efter en föreläsning på Jamtli som höll på till halv 4 åkte jag tillbaka på skolan och tog en till spruta, så ikväll har jag känt mig förlamad i armen men annars mår jag ganska bra.

På torsdag kommer det malteser hit, malteser som jag ska ta hand om. Jag tycker ju sånt är superkul och jag ser fram emot det, hoppas bara inte att dom är blyga. det kommer bli en rolig helg med bara roliga aktiviteter som tårtbakartävling, pulka, lite skidor kanske skoter osv. Hoppas dom gillar det.

Det kändes bra att jag var klar med mina läxor före kl 22 ikväll, eller ja inte alla läxor såklart, utan morgondagens läxa men ändå. Nu kan jag luta mig tillbaka och titta på lite nya avsnitt som kommit.

we think we know it all but still we loose control

När jag tittar igenom februari 2011 i min blogg så ser jag att allt kändes lika mycket skit då som det gör nu, måste ha någon slags period Januari/Februari då allt bara har bestämt sig för att vara dåligt, speciellt allt som har med skolan att göra. Då längtade jag efter att fylla 18, nu längtar jag efter studenten.  

såhär lät det då, så känns det nu
"Jag vet inte vad jag ska säga riktigt, ganska många tankar som snurrar lite och jag kan inte riktigt hantera det. Det är liksom inte bara saker i skolan utan allt, ibland vet man inte vart man ska ta vägen. Så jag har funderat lite och kommit fram till att rätta vägen just nu är sängen, hoppas jag kan sluta tänka och bara sova, snälla."

Everyday it's something else

Känner som mest för att blogga på Kvällskvisten istället för att ligga och stirra upp i taket. Det kan vara en terapi i sig att få skriva av en del av sina tankar här, 1 mindre sak att tänka på liksom.

Idag snackade vi om att ta en oneway ticket till mitt favoritland Australien, mitt hjärta smalt(vet ej om det var rätt böjt) av bara tanken. Det skulle jag faktiskt vilja göra, ingen press, bara leva tills det är nog sen kan man boka biljetten hem. En av alla möjligheter jag har att välja på efter studenten. Nu ska jag fundera lite mer på det.


That secret that you know

Jag ligger och lyssnar på musik, sjunger med lite. Längtar till jag somnar och det blir morgon, för då ska mamma göra god frukost.

Jag har fortfarande inte blivit frisk men hoppas på att kunna vakna upp och andas som vanligt, och prata som vanligt. Jag vill bara må som vanligt, har nog med grejer att bekymra mig över faktiskt. Så imorgon är jag frisk.

Jag tog en bild i Trondheim, här är den


you can get addicted to a certain kind of sadness

Jag gillar den här låten och den söta till höger.
Jag har dragit på mig världens förkylning, det känns inte alls bra faktiskt och jag har känt mig otroligt hängig och febrig hela kvällen. Kanske inte så konstigt eftersom hallen vi sov i i Norge var svinkall och någon hade glömt att stänga ett fönster så när vi vaknade kl 7 på morgonen var det 10 grader där inne. Förhoppningsvis vaknar jag feberfri imorgon, annars trycker jag i mig en tablett och går ändå för det har blivit alldeles för lite skola på sista tiden. Gick och köpte upp hela apoteket idag efter skolan, fick skjuts av en gentleman ner till stan också så jag slapp gå och frysa. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen med min nässpray, halstabletterna, ipren och lypsylen. Nu tänker jag titta vidare på youtube. Godnatt alla som ska sova

Känner mig som en självisk jävel

Jag tycker synd om mig själv idag. Men varför ska man inte få göra det ibland, jag ska leva med mig själv hela mitt liv, och då är det jobbigt när man inte mår bra.


RSS 2.0