If you had a part of me, will you take your time?

Det var en rolig lördag som väntat nu har jag en fet träningsvärk som känns som mest i skolans trappor.

Jag går mest runt och gör ingenting på skolan, är väl mest bara trevlig och pratar med alla. Och när det är engelska sitter jag och Petter i datorsalen och tittar på vilka skådisar som har vunnit en oscar och på vilka filmer vi har sett. Han har sett alla jag har sett hyfsat många.

Nu packar jag och donar lite inför imorgon då vi åker till NÖRGE med Neu och mer. Noll förväntningar, så jag hoppas att det blir kul ändå. Hejdå alla fina och glada och så
P.s jag hoppas på att inte få se en favorit i repris på en åksjuk Matilda som spyr i bussen D.s


I got a fire burnin'

Den här dagen var ju den bästa på veckan i alla fall, trots att det inte har hänt speciellt mycket så kändes den här dagen bra, jag gillar mina vänner. Vi gick och åt sushi till lunch också.

Imorgon ska jag spela den första cupen på väldigt länge, dock five-a-side men det får duga. Jag är i alla fall taggad och hoppas på att det ska gå bra. På kvällen ska ås if dam ha sin första lagfest någonsin, det har jag höga förväntningar på, kommer nog bli en väldigt bra lördag, om jag kan somna förstås.


So don't take my lack luster love for granted

Har försökt ett tag nu med att komma på något intressant att skriva, men mitt huvud känns för tjockt och molnigt för att jag ska få ut något jag känner här. Lika som i skolan känns allt bara molnigt och blurrigt, allt känns så oklart. ingenting jag börjar med blir klart.

Min lillebror har fått feber, det är så roligt det här med att när killar blir sjuk så är dom dödssjuk. Hans gnällande tar aldrig slut tillslut sa han något som gav hela familjen en chock "Filippa, du vet att jag älskar dig va?" det är roligt att han tror att han kommer dö på riktigt. Nyss bad han mamma att komma och hålla om honom också. Tänk att min lillebror kanske ska flytta, måste ju erkänna att det känns väldigt underligt.


If i go, i'm goin

Jag har varit så glad hela helgen faktiskt, det var som att jag bara glömde livet jag hade här hemma åkte till Stockholm och så var allting så himla bra liksom. Jag var bara glad för allting och så var jag på det bästa humöret någonsin, speciellt på fredagen, vet inte vad det var med mig men goda nyheter på goda nyheter kom och jag sken som en sol hela dagen fast halva tillbringades på ett tåg. Nej det här var en bra helg, jag hade det väldigt bra och kördagen var som väntat väldigt cool och rolig. Men idag vill jag faktiskt dra en filt över huvudet och försvinna igen. Problemen finns som kvar fast jag åkte bort, jag kom ju som tillbaka. Men jag försöker hålla humöret uppe ändå, om inte skolan fanns skulle ju faktiskt 80% av mina problem försvinna. Jag vill sova men jag kan inte, imorgon ska jag upp extra tidigt och besöka doktorn. hejdå.

Where do you go when you're lonely

Har ställt tre larm nu, ett kl 06.00 där det står kliv upp, ett 06.30 där det står glöm inte sminket, tandborsten, alla jävla krämer, frukosten, plånboken, väskan, nästa larm är ställd på 06.55 där det står klä på dig och gå!!! Jag vill väldigt gärna inte missa tåget till Stockholm imorgon. Det kommer bli en bra helg mina vänner.

Väskan är packad och klar tänkte jag vid tidpunkten så kortet togs, sen fyllde jag den med lite mer grejer bara för att. Jag skulle definitivt kalla mig själv för en överpackare (haha kan man säga så?) packar ju alltid för mycket och brukar knappt använda hälften av de jag tar med mig. Nu ska jag verkligen ge allt och försöka somna i tid för en gångs skull.


Take me back to when the night was young

Idag så kom moffa hem till oss och skottade uppfarten. Det var bara jag hemma så i väntan på att mamma skulle komma satt jag och min fina moffa och pratade om våra liv och så, vi pratade nog mest om hans liv men det gör inget för jag älskar att prata med mina morföräldrar om vad de gjort i livet, kanske något av de intressantaste jag vet. Vi pratade om tiderna då Moffa gjorde lumpen "ja först var det meningen att jag skulle vara Kiruna men polisen i åsarna hjälpte mig att skriva ett brev om att Kerstin var ett psykfall så att jag kunde vara hemma eftersom din mamma var född, å de fick jag" sen så gapskrattar han och säger "vi hittade ju på det men man kan ju faktiskt säga att hon är ett riktigt psykfall" så gapskrattar han igen, haha skönmoffa (Kerstin är alltså min mormor).


Shelter for my soul

Inatt försökte jag att tänka på saker som är roligt och sånt som får mig att må bra. Jag kom att tänka på en massa minnen som jag har som får mig att skratta, typ som den gången då Elin ramlade ner från sängen på Rhodos, eller som när Casper försökte sälja mig för bara en kamel i Egypten eller som när mamma skulle sjunga "all the single ladies" men sjung istället "all the single babies". Det var kul men jag kunde ändå inte somna så nu har jag lagt mig under en massa filtar i soffan och tagit med mig allt plugg hit, stannar nog här resten av kvällen.


We found each other in the dark

Natten har varit sömnlös, jag somnade tidigt imorse och har fått några timmars sömn men alldeles för lite för att orka med den här dagen. Jag blir så arg på mig själv när jag inte kan sova, det måste vara en anledning till att jag aldrig kan sova. Inatt har jag tänkt på allt som går att tänka på och kanske lite till, jag tänkte så mycket så att jag fick ont nästan, ont överallt typ. Tillslut klev jag upp ur sängen tog på mig jackan och ställde mig ute på bron i några minuter och bara andades för att rensa ut all skit ur hjärnan. Det gjorde faktiskt susen och jag somnade så fort jag la huvudet på kudden igen. Idag pluggar jag med en alldeles för trött hjärna. Men jag ska åka iväg och städa nu och då får jag vara för mig själv och lyssna på musik2 med mina nya favoritlåtar som jag lagt till. Sen ska jag ju träna också. Imorgon börjar helvetes veckan...fan.

A lion´s heart

Idag tog jag HPV-vaccinet eftersom man kunde ta det gratis hos skolsköterskan. Är inte ett dugg rädd för sprutor men däremot börjar jag bli lite smått rädd för dessa biverkningar. Min arm har gjort så ont ikväll att jag ett tag önskade att få amputera bort den. Har även fått en olidlig huvudvärk som jag läste på internet att man kunde få. Läste också att vissa hade dött men valde att ignorera det för att inte bli totalt paranoid. Nu ska jag sova och i helgen ska jag plugga som aldrig förr, det låter hemskt, men jag längtar nästan efter att få göra undan en massa saker.

She's been This way since 18

Gud vad tiden går fort egentligen, jag är 18 år, till våren tar jag studenten och ska ge mig ut i vuxenlivet. Jag känner ingen ångest om jag ska vara helt ärlig, jag känner ångest över mycket annat men inte inför att ta studenten och äntligen sluta skolan, det ska bli det roligaste jag någonsin gjort och jag längtar. Jag har det ändå ganska klart för mig vad jag vill och vad jag inte vill, vad jag kan tänka mig att göra och vad jag inte kan tänka mig att göra. Jag tänker inte sätta ner foten nu direkt och säga "såhär gör jag" jag har ju faktiskt tid på mig nu att verkligen bestämma, sen ändra mig och sen ändra mig igen. Jag vill inte ta något hastigt beslut, för om det är någonting jag har lärt mig under mina snart 3 år på gymnasiet så är det att saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Men jag tror att allt kommer lösa sig för mig, eller jag vet att det gör det. Jag står fortfarande fast vid ett mål som jag har haft i över 1 år nu och det är att om jag fortfarande är hemma sommaren efter sommaren jag tog studenten så kommer jag aldrig förlåta mig själv. Jag vill inte stanna kvar i den här stan för länge för då tror jag att jag kommer ha svårt att lämna den och det vill jag inte. Jag ser verkligen fram emot att titta tillbaka om 50 år hur mitt liv blev allt jag gjorde allt jag inte gjorde och sen ska jag leva i 30 år till efter det med min mate for life som jag förhoppningsvis har hittat då, vi ska dö lyckliga tillsammans. Jag har alla möjligheter i världen att göra vad jag vill, förstår ni inte vilken frihet det är att känna så? Orka ha ångest.


Kom hem när du vill jag är vaken hela natten

Jag somnade pang bom när jag kom hem från skolan idag. Kanske för att jag åkte hemifrån tio över 7 imorse för att jag äntligen skulle få klippa mig. Min frisör som också är min faster tyckte att det hade gått alldeles för långt, och det tyckte jag med, när håret når ner till svanskotan tar det stop. Så nu har jag klippt av 1 dm och går och drar mig i håret som jag alltid gör när jag har klippt mig. Tur att mitt hår växer snabbt.

Nu måste jag plugga och lyssna på världens bästa lista på spotify.


To be alone with you

Sitter som alla andra och inväntar finalen, tiden går så sakta och jag har verkligen längtat hela dagen. Alla skriver exakt samma sak på Facebook och diverse sociala internet sidor. Men jag måste faktiskt också få berätta för alla hur mycket jag älskar det här. Nu tar vi hem vinsten!!! Woooooho

P.S vi tittar på disneyfilmer under tiden vi väntar D.S


Flume

Satt som bänkad med familjen framför the voice ikväll, blev ju nästan svettig. Man var ju som så glad att det var folk härifrån som man vet vilka det är man skulle nog ha filmat oss "TRYYYYYCK FÖR I HELVETEEE".
Vi åt en mys middag också, bara för att pappa och Casper inte va hemma till middagen, då såg det ut såhär.


Digging a whole and the walls are caving in

Tänk att det snart har gått 2 veckor sedan jullovet började, och jag var sådär töntigt lycklig som jag kan vara ibland då jag sjunger allt jag känner istället för att bara säga det och så brukar jag skrida över golvet och göra piruetter samtidigt. Ni väljer själv om ni vill tro på det här. Men som sagt, kan inte minnas senaste gången jag var såhär lycklig över ett lov och nu har det redan gått 2 veckor snart och på måndag måste jag tillbaka.

Hur mycket kan hända på 2 veckor egentligen, det är ju ofattbart mycket som händer. De va julafton och så va det juldagen och Dagmar. sen var det ö-vik och hockey, cheap monday jeans för 200 kr och en massa bio. Sen fick jag ju äntligen gå på stan hemma så jag kunde fynda och snacka skit. Nyårsafton kom och jag gick från att vara ganska glad till förvirrad till glad till less till ganska bra till jävligt irriterad och det här var innan klockan hade slagit 5 på eftermiddagen. Väl kväll och det gick från mysigt till väldigt väldigt roligt till lite drygt men det slutade ju ändå väldigt bra.

Dessa dagar har jag bara haft kul och skrattat med och åt mina kompisar, regerat i rundpingis och kanske inte regerat fullt lika mycket på skridskor, men jag har aldrig sagt att jag var bra heller.

Ikväll var det ingen som orkade laga middag så vi åt pizza, sen när klockan var 2 minuter i 6 bestämde vi oss för att gå på bio 7 minuter senare sätter vi oss ner i biosalongen och lyckas pricka in precis så att filmen börjar just då. vi såg new years eve som jag längtat så efter att få se.

Senare ska jag se på hockey och bara ta det lugnt.

Hej så länge!


Ibland när jag vaknar

Är mina läppar svullna.. Då ser jag ut såhär.


RSS 2.0