Glatt humör när det är bra väder

Jag tar en paus från arbetslösheten i 2 veckor nu och är istället barnvakt åt Tess! Det känns bra, jag får vara ute när det är fint väder och då blir jag på bra humör. Just nu sitter jag och solar medans Tess är på tennisskola, sen ska vi cykla och efter det får jag åka hem. Just nu lever jag ett nice liv ska ni veta, efter dessa två veckor ska jag börja med mitt körkort.. haha... på tiden.

I övrigt så har jag tagit studenten nu, det var skitkul och jag vill som alla andra göra det igen! Men jag känner mig inte ledsen över det jag tycker det känns kul att börja med livet fast mitt liv har inte börjat än, men snart!


Om saker som händer

Betygen är satta, ord kan inte beskriva vilken lycka jag känner i det! Jag har känt mig så fri sen i onsdags, min inställning till livet är på topp och jag kan fortfarande inte förstå att jag ska ta studenten jag vill att den här känslan bara ska stanna för alltid. Jag har världens bästa människor omkring mig så jag tänker verkligen njuta av den här tiden och hoppas på att det varar så länge som det bara går!

Jag har gått på SP-bal, mösspåtagningsbal som båda har varit mycket roliga! Min klass är helt underbar och de största problemen i mitt liv just nu är att jag får för lite sömn, jag spydde av okänd anledning inatt och jag har ingen aning om vad jag önskar mig i studentpresent!

 


RSS 2.0