Luciaaaa

Jag tänkte att det kanske finns någon vänlig vän här som vill rösta på mig men inte vet hur man gör och då tänkte jag vara vänlig och berätta det. Eftersom det bara är (vad jag vet) mina närmaste kompisar som läser detta tänkte jag skriva det här i alla fall. Ni kan alltså skicka ett sms till 72072 och skriva LUCIA 7 och sen ditt namn efter det. Smset kostar 5kr och pengarana går oavkortat till välgörenhet. Här finns också en liten intervju om mig, hoho. 
 
Kan också berätta att till helgen har vi saker för oss! På lördag kommer vi att vara på kärnan vid 11-12 tiden (tror jag) sen kommer vi åka till brunflo, svenstavik, åsarna och lite sådana ställen. På söndag kommer vi att vara på julskyltningen vid 14-15 tiden om jag minns rätt, först på kärnan och sedan kommer vi gå och sjunga genom hela stan fram till scenen på torget. Det kommer bli riktigt kul. 
 

Middag +Notebook

Glömde att jag skulle lägga upp en bild på vad jag och min boyfriend hade för oss igår, en träningsfri kväll ska firas tycker jag. Vi bakade pizza och kollade på världens bästa film. 

Holocene

Idag är en ledig dag vilket betyder att jag har tid och lust att blogga lite om livet igen. För några dagar sen fick jag min första lön efter 1 månads jobb. Nu kan jag börja fundera och inhandla julklappar och sen spara undan resten inför vårens resor. Annars flyter livet på som det ska med jobb, lucia stök, hockeymatcher, fotbollsträningar och körövningar. Ibland känns det som att allting händer samtidigt och sen kommer det en dag som idag då knappt någonting händer förutom kören då. Min önskan är att allt kunde jämna ut sig lite but what fun would that be, right? Mina helger från och med förra helgen är nu ockuperad av lucia, men det känns så jäkla kul nu har det börjat dragit igång på riktigt. 
 
Nu vet jag inte vad jag ska säga mer om livet, kram. 

Åh herregud

I lördags blev jag antagen som en av 7 kandidater till Jämtlands Lucia och idag blev allting "public" och vi var på första sidan i LT idag. Redan sedan kl 06 imorse har det ramlat in sms, mejl och telefonsamtal från släkt och vänner som gratulerat mig och gråtit i telefonen (mommo). Jag tackar så hjärtligt för allt sånt, blir så glad av allt ni säger. Med andra ord har jag haft en riktigt jävla bra dag med en massa uppmärksamhet så det går ju inte att klaga. Jag ser fram emot den här månaden riktigt mycket, kommer bli väldigt roligt. Julstämningen kommer nog vara på topp hos mig iår! Kram och puss till alla som gjort min dag väldigt bra alltså. 
 

Fint


Helgen

Det har varit en fin helg. 
 
Min lillebror kom hem för första gången sen han flyttade i Juli. 
 
Vi har hunnit med hela 3 middagar tillsammans hela familjen. 
 
Daniela och Mattias kom ju också hem och i fredags var vi på en skitdålig basketmatch.
 
Jag har gått på stan med mina syskon, köpt present till pappa och fikat. 
 
Vi gick på hockey en sväng tillsammans. 
 
Vi har alla legat i soffan tillsammans och lanat quizkampen och kört lite karaoke på ipaden.
 
Vi har skrattat tillsammans. mycket. 
 
Kollat på så mycket bättre.
 
Ätit en pancake frukost tillsammans. 
 
Hälsat på farmor och torbjörn. 
 
Farsdag middag med Moffa också. 
 
Sen har jag gått på hockey med min kompis Petter. 
 
Efter det ett beök hos Eriks farmor och farfar med ännu mera mat. 
 
En helnöjd Filippa efter denna helg och idag är jag ledig!
 
Hejdå!

Only love

I fredags blev det en utgång som var mycket rolig, morgonen på lördagen var dock inte riktigt lila roligt. Tips från coachen: ät alltid ordentligt den dagen ni tänkt förtära alkohol OCH svepa aldrig öl bara för att någon annan vill att du ska göra det. Efter mat i magen blev världen lite bättre i alla fall och jag och Erik tog oss till spakliniken, min födelsedagspresent till honom spadag med en behandling. Det var väldigt skönt och mysigt, när vi kom hem sov vi i 2 timmar och sedan blev det trerätters hos Eriks mormor på frösön. Idag har vi inte gjort någonting men tänker släpa iväg mig till farmor på middag och efter det ska vi se Bond på bio.


RSS 2.0