Hollister

Luktar gudomligt nu för tiden!


And i cry, but I don't know why

Jag jobbar på mest varenda dag, trött i huvudet kan man bli ibland då. Som idag, jag är så dålig på att dricka vatten och då får man ju ont i huvudet. Trivs ganska bra med det jag gör, älskar verkligen barn, och som det verkar så gillar dom mig med. Igår hade vi gladiatorerna, jag fick sätta på mig för stora skridskor och jaga två barn åt gången. Hade en fjäder mask utanför min hjälm vilket gjorde att jag endast såg rakt fram i två små hål. Det var svårt, alla barn var bättre än mig också, 7 och 8 år är dom...

Jag har varit ensam ofantligt mycket de senaste veckorna känns det som. Med föräldrar som jobbar och reser och syskon som flyttat. Drog också nitlotten med en hockeyspelare till pojkvän. Allt är jämt så otimeat också, när den ena har tid över har den andra mycket att göra och tvärtom. Men jag vet ju att det inte alltid är såhär det bara känns lite extra just nu när allt har varit så i en längre period. Snart drar iallafall våren igång, sen kommer sommaren, det blir spännande.


Craziness

Har haft en sjuk helg i huvudstaden shopping och världens bästa sångupplevelse!


And think of all the stories that we could have told

Igår startade dagen med pancake frukost för mamma som fyllde år. Sen drog mamma och pappa till Maldiverna och själv åkte man och jobbade några få timmar. Slutade ganska tidigt och åkte in till stan för lunch på Pause och sen hämtade jag och Erik mina tre små söta kusiner som vi skulle vara barnvakt åt. På kvällen käkade vi pizza tillsammans med dom och efter det tog jag mig iväg till Frösön och en liten återträff med luciagänget. Riktigt roligt att få träffa alla igen och att få gå igenom alla knäppa saker som hände. 
 
Nu idag har jag blivit lämnad själv, tagit en långprommis med Eriks vovve och försöker fördriva tiden ända fram till kl 14. Annars är jag glad och tror att detta kommer bli en superbra månad med mycket jobb och en stockholmsresa! 

RSS 2.0