30 januari

Har just insett hur sjukt jävla länge jag har haft den här bloggen. Jag skulle vilja rensa bort allt pinsamt och fult som kanske är 80% av den här bloggen men jag klarar inte av det. Det är ju fruktansvärt kul att kolla tillbaka på ändå, skratta lite åt sig själv och tänka på hör töntig man va förr. Jag kan inte ta bort saker i den här bloggen, jag skulle ångra mig oerhört. Det ända som stör är ju såklart vilka som kan råka komma över den här bloggen och kolla på allt fult jag skrivit. Men det kan jag väl kanske leva med ändå. 
 
Nu måste jag sluta skriva onödigt och göra mig klar för ishallen. 
 
Farväl (haha när vi ändå är lite nostalgiska) 

Sundsvall

I lördags åkte jag och Erik till Sundsvall. Vi åt på Ikea och sen släpade jag Erik runt heeeela birsta men ändå var det bara han som shoppade. Shoppingen i Sundsvall är så mycket bättre här än hemma. Även de affärer som finns här har bättre utbud där, inte alla dock men några. Bikbok är t ex jättebra på birsta men sämst hemma i Östersund. Monki är dock bra här men inte alls lika bra på birsta alltså. Aja, en shopaholics funderingar bara. Blev dock ingen shopping, jag håller hårt i pengarna till Stockholm och London, starkt av mig.

Efter vi hade gjort birsta som tog några timmar drog vi oss in till stan och åt middag på bite line. Sen åkte vi till Timrå för att titta på Timrå-Rögle. Söndagen bestod av en massa mys med hotellfrukost och sånt. En bra helg.


Hej ungefär såhär lättroad är jag

Har nu suttit i ungefär 1 timma och garvat sönder åt den här sidan http://lolthatsme.tumblr.com. Måste vara för att jag spenderat så mycket tid ensam senaste veckan som jag känner mig fullt bekväm med att skratta för mig själv, hysteriskt. 
haha tänker bara på dig och mig Matilda!! På den ovan alltså

meanwhile in byskogen


Thursday

Hade inget jobb idag vilket visade sig vara ganska perfekt för nu har jag fått en massa saker gjort som har legat och gnagat lite bak i huvudet senaste veckorna. Idag har det ju varit sådär jävla kallt som det kan vara här ibland och så fint som det kan vara. Har haft känslan av att det är fredag hela dagen men så är det ju inte för imorgon är det fredag och då jobbar jag 07.30-16.30. Kvällen kommer dock förhoppningsvis bli rolig med mina vänner.


instagram bilder som både har fått kommit upp och inte.

Lite instagram bilder från mitt så kallade jullov. 
 
Invigde jullovet med en julfest på cuprum med ÖIK. 
 
Juladagen som började fantastiskt roligt, kaosade på Gamla Teatern men slutade rätt så bra ändå. 
 
 en massa mys med Sally. 
 
Ett litet pre-nyår med fantastiskt god trerätters. 
 
Äntligen var vi alla samlade och det firade vi med en utgång.
 
 
 
            Dog dagen efter döden lite men fick ju sällskap. 
 
Tog mig till Timrå för att få se Casper spela för första gången på nästan ett år jäklar vad glad jag blev att hag gjorde det. Ungjäveln hänger 2 (matchens ända mål fram tills det blev straffar), mamma och Daniela brister ut i gråt. Det var härligt och ett bra avslut på lovet för dagen efter var jag tillbaka på mitt älskade Ås. 

6.59

 
 
 

It rips my heart out

Har ju som haft ett jullov nu, då det inte är någon skola finns det ju inget jobb för mig. Nu sitter jag här också och får betalt för att ha håltimme.

Mitt jullov har varit väldigt bra, julafton med tjocka släkten där det ingick en julklappslek, fick rakhyvlar för män.. Sen var det nyårsafton som spenderades enbart med män, fast jag vet inte om man kan kalla dom det än. Men det roligt, inga förväntningar som alla andra år och det blir det bästa på länge.

Nu laddar jag inför en förhoppningsvis bra vinter med mycket jobb, träning och hockeytittande. Ett besök till Stockholm är planerat och kanske någon helg i stugan. När påsken är kommen åker vi till London och sen är det ju nästan sommar igen. Det ska nog gå bra.


RSS 2.0