Stråkat och bråkat

Igår vart det premiär på stråket för min del. Jag hängde med min gamla grundskolegirls och det var mycket roligt! Träffade Anna för första gången efter hennes resa i nya Zeeland som varade i 10 månader(!!). Så jag hade det super bra jag. Om vädret kan bli lite bättre snart (som det rycktas om) så blir det definitivt fler kvällar till veckan eftersom jag är leeeeedig!

Ikväll käkade familjen på stråket, självklart på kajplats som har den bästa maten helt klart. Annars blir det inte mycket gjort nu när jag är ledig eftersom vi fått höst här i Östersund. Folk har plockat fram dunjackorna igen och man blir liksom inte förvånad om man möter någon med dunjacka och mössa på sig dessa kalla oktoberkvällar (känns det som). Men som sagt, utlovas lite bättre väder nästa vecka så jag ber till dessa vädergudar ja! Godnatt


Bodrum

Jag och Erik åkte till Turkiet sista veckan i Maj och första veckan i Juni. Vi hade det hur underbart som helst, ett av de bästa semesterhotellet jag har bott på. Maten var helt fantastisk och allt var verkligen lika bra som vi hade hoppats eftersom vi ändå skulle vara där i 2 veckor. Det ända problemet var ju då historien som ni alla förmodligen har hört, Erik tappade passet och fick inte åka hem. Nu tror jag att jag dragit historien 6438 gånger så ni får nöja er med att allt löste sig tillslut och han kom hem helskinnad. 
 
Här är lite fler bilder då, bilderna i förra inlägget var ju från i slutet av resan så nu får ni början då.
Det är är bilderna från Eriks iphone btw, mina finns inte på datorn än.  
vi spenderade flera timmar på polisstationen därav denna bild. 
Var inte så snygg i beats som jag trodde. 
 
 
 
 
Ja, dom hade världens godaste frukost. Vi klev upp extra tidigt bara så att jag skulle få mina jordgubbar för dom var alltid slut om man sov för länge. 
Båttuuuur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More pics

 
Den eviga backen ner till hotellet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0