Life

Jag har äntligen äntligen kommit igång med mitt körkort vilket känns super. Var väldigt nervös inför min första lektion men efteråt kändes det som att jag ägde på att köra bil. Måste vara ett gott tecken. En annan sjuk grej är att imorgon kan jag säga "imorgon åker vi till London". Känns inte som det, men med nyinkommen lön lagom till resan känner jag mig redo.


Woke to the sound of your voice

Vi hade en mysfrukost också för någon helg sen, önskar varje morgon kunde vara så men jag är helt enkelt för morgontrött för det.


À la Filippa

Tog ansvaret för middagen en annan kväll och det blev en mycket spektakulär flygande Jakob. Min nya favoritmat faktiskt, åt de för andra gången i mitt liv för bara några veckor sen and i'm in love.


En kväll för flera veckor sedan

När mamma och pappa är på sina resor och Erik är på sånt som han är upptagen med då får jag ju vara själv endast med min mobil och med tvn. Det blir ju mycket matprogram då faktiskt.

En kväll för några veckor sen då var en sånär ensam kväll och det fanns ingen som helst mat hemma, men inte va man bitter för det. Jag hittade lite buljongtärningar, crème fraiche, en skvätt grädde, en gul lök, morötter, potatis och majs. Gjorde en soppa och den här blandningen kanske inte låter så god men alltså blev ganska imponerad på mig själv ändå, den fick mätta min mage och jag kom fram till hur underskattat soppa är.


Usch

Idag är jag sjuk MEN jag var tvungen att jobba mitt 9 timmars pass, knarkade tabletter och gjorde det eftersom jag ersatte 4 olika lärare fick jag ångest över hur jag skulle lösa det så jag sket i att lösa det helt enkelt. Ville bara berätta så ni förstår vad jag gått igenom och hur duktig jag har varit. Ligger nu helt död i soffan och KAN.INTE.ANDAS. Jag kommer för alltid älska den som ger mig en jävla nässpray!!!


if we wait until we're ready will be waiting for the rest of our lives

Snart ska jag ta en liten springtur till bussen och jobbet, får jobba varje dag nu vilket är det ända som verkar gå bra för mig just nu. Kände att jag måste skriva av mig lite snabbt men när det väl kommer till kartan har jag ingenting att säga. Jag kan inte sätta ord på mina känslor just nu, jag vill så himla gärna kunna förklara men jag kan inte. Jag är så förvirrad över allt, säger inget, gör inget och då växer bara smärtan i bröstet. Jag har verkligen ont på riktigt när jag ska sova, känns som att jag inte kan ta ett andetag utan att min bröskorg ska sprängas. Det kanske låter överdrivet men det är så det känns. Jag vet inte vad jag ska göra, kan inte prata om någoting för varje gång jag försöker så får jag inte ur mig någonting, jag börjar bara gråta. Det stämmer inte för mig just nu, mitt liv stämmer inte in på mig. 

RSS 2.0