New soul

Yael Naïm – New Soul

just keeping it real

Plugga till matte b prov känns ju aktuellt, linjära funktioner ååh är inte livet underbart... problemet är ju att efter förra helgen har jag glömt ALLT därför känner jag mig lagomt stressad att lära om allting, kommer aldrig hinna, livet är bra.


aDjöö


Friluftsdag med ås if

kan bli nice, eller inte..eller jo det blir säkert apkul bara det att jag tycker inte att det är apkul att åka längdskidor, gissa vad som står på dagens schema? hehe längdskidor... jag kan ju säga att jag inte kickar ass på det direkt. man tycker ju att jag borde blivit bra eftersom jag en gång på lovet åkte 1,2 mil men tydligen inte...åh jesus help me be good at längdskidor.

lol jennifer ringde mig nyss med paniken i rösten..

Jennifer: ÅÅÅåååÅÅHHHhh, jag hatar längdskidor man vet ju inte vad man ska ha på sig!?

Jag: Om jag har "den" jackan blir det för varmt om jag har "den" jackan blir det för kallt...

Jennifer: jag tycker vi skulle ha bowlat istället...

Jag: lol, haha

våra problem alltså, dom värsta som finns...aDjöö

HEJ HELG

ahhh, satt ju sjukt fint. slutar 9.50 varje fredag livet känns lagomt underbart alltså varje fredag, men inte idag, jag försov mig imorse... ungefär såhär gick det till:

Som vanligt ringer klockan 06.50 och som vanligt är det meningen att jag ska trycka på snooze knappen, ända nackdelen denna morgon var att jag inte riktigt vaknade när klockan ringde 06.50..fortfarande sovande stänger jag av klockan i sömnen (ha i baktanke att jag inte kommer ihåg något av detta, jag bara antar att det är såhär allt har gått till). Och som alla andra dagar ställer jag alltid klockan 16 (för att vara exakt) minuter innan bussen går, tidsoptimist som man är har man inget val ibland.. ja och nu kan man ju gissa sig fram till vad som hände, jo klockan ringde freaking 16 minuter innan bussen gick, och ja upp flög jag iallafall. Hade tur i oturen också under allt mitt stressande fick jag reda på att pappa skulle skjutsa casper, men känade dock bara 4 minuter och en springtur till busshållsplatsen men det var nog värt tror jag.

Nu är jag iallafall död, trött och lame.. jag gäspade kanske 4 gånger per minut denna morgon och gott folk detta är inte en överdrift, har min bordsgrupp som bevis eftersom varje gång jag gäsåar fylls alltid mina ögon med tårar så det ser ut som jag gråter, drog ju några fina skådespel där..det var roligt första och andra gången, hehe.

ikväll ska jag på musik direkt finalen med en viss jens, ser fram emot det som pip, nu gynnar jag mig med ett ghost whisperer avsnitt innan jag ska städa.


aDjöö

day 3

day 3 alltså, mysig dag med lite sovmorgon först det var riktigt häärligt, sen drog jag mig mot backen där matilda väntade efter lunchen sen fick jag med mig mamma ut i backen också, och efter det blev det lite afterski fast den historien är lite fail men jag orkar inte berätta för det är inte så intressant. Jag och matilda stog däremot på ica huuur länge som helst för vi kunde inte bestämma vad för godis vi skulle köpa, haha det låter ju som oss.
Nu har man också fått reda på att det blir match på söndag mot ifk där blir det lite kött iallafall, gött. tror jag har köor också då sen på eftermiddagen, jag undrar ja när jag ska åka hem?

ikväll är det greys då blir det smoothies igen, haha jag tror min familj har kommit in i någon slags smoothie-period för såhär brukar det inte vara men det är så gottttt. ikväll kommer också pappa hit skönt, nu blir det lite godare mat hehe sorry maaama men pappa är liiiite bättre på det du är bra på andra saker, promise. Nej hörni nu blir det baastuuuunheddå heddå
day two

Vet ni hur härligt jag har det? nej det gör ni nog inte men det är iallafall jävligt härligt här.. Idag har vi åkt slalom i vemdalen, kanske liiiite roligare än att åka i björnisrikis så det var jävligt nice! när jag kom tillbaka till stugan var jag hur tröttt som helst vilade lite åt lite sen hoppade jag in i duschen..eller ja jag klev in i duschen duschade lite bastade lite och nu sitter jag här och delar med mig av mina sportlovsupplevelser som hitills har varit rikitgt härliga! Det bästa med den här dagen är att det bästa inte ens har varit än, det är först desperate och sen cougar town och till det? självklart lite smoothies och popcorn det kan alltså inte bli mycket bättre en sån här kväll!

eller vänta vad är det jag säger, det bästa på hela dagen har faktiskt redan varit, jo ni förstår dagens det tror jag nog var när självaste matilda holmberg ramlade i backen! vilken upplevelse hörni! det är fan inte varje dag men få se den puman falla platt med rumpan i vädret och ansiktet ner i snön med endast en skida upp i luften! DE NI once in a lifetime tror jag nog. (hehe vet at hon kommer läsa detta sen)Men ha en bra kvällllllll


day one

Day one på lovet day one här i björnriket kan man säga. Det har varit en bra dag, lite skidåkning, lite korv med bröd, lite mer skidåkning mycket härligt! Jag nisse och matilda körde lite tävling störtlopp ner för hela backen, det gick mycket snabbt och jag vann hehe en gång iallfall, mycket mycket nöjd. Nu ska jag hoppa in i duschen kanske till och med basta i 5 minuter typ kan typ inte basta längre för då blir jag aldelles svimfärdig men det ska nog gå bra! sen blir det tacos till middag, mumma! och efter det kommer matilda hit till min fina stuga då ska vi mysa lite med något spel eller så. härligt härligt med lov hörniii!Kram kram


Björnriket

Just nu sitter jag i våran stuga i Björnriket, det är nice, haha. Ska spendera hela lovet i denna håla men det kommer bli roligt Matilda är ju här så då har jag en kompis här iallafall sen har jag ju våran underbara badtunna och bastu samt typ 300 kanaler på tvn mer än vad vi har hemma så det kommer bli ett värligt bra sportlov! Mamma och pappa pratar också om att vi ska hyra skoter och åka en dag, det skulle vara sjukt kul eftersom jag i stort sett aldrig åker skoter har hänt någon enstaka gång i mitt liv, så det ser jag verkligen fram emot om det blir av. Nu ska jag, mamma och Casper mysa till det lite och göra lite jordgubb/glass smoothies, muummma! 
RSS 2.0