you said those words that made me cry

hela huset är som en isbit, dumma pappa som sänkte värmen! han tyckte typ att det var varmt ett tag och då sänkte han värmen jätte mycket och nu är det SEVINEkallt och det kommer ta ett tag tills värmen kommer tillbaka.

Drömmer mig faktiskt bort till varmare platser just nu, greeeekland, rhodooooos, nuuuuuu, snäääääälla.

En annan sak är att jag har godis och dricka förbud, hehe kanske lite onödigt med tanke på att jag inte äter godis så extremt ofta eller ja det beror på vad man klassar som ofta i och för sig..men några veckor då och då kan aldrig skada. I alla fall så är jag så extremt sugen på vitchoklad toblerone nu efter att jag har sett denna bild, ahmagaad.



Farväl

master blaster jammin'



Ikväll matchar jag såhär! är nöjd med nagellacket, hehe ni kanske får veta hemligheten någon gång!
Kan väl erkänna för mig själv, bloggen och er nudå att jag faktiskt är det största nagellackfreaket man kan hitta. Men nu de senaste månaderna eller så har det faktiskt lugnat ner sig lite och senast jag köpte ett nagellack var när jag åkte till Egypten, förutom idag då två nya fick följa med hem, hehehehe. kunde inte hjälpa det jag menar det var över 3 månader sen sist och det kliade i fingrarna! I sommras var det en sjukdom dock, det vart kanske 1 nytt nagellack i veckan i snitt då. Okej jag är sjuk i huvudet så ni kanske inte vill höra mer om det här men jag gillar nagellack, okej.

Nu ska jag snart springa till bussen som går till ica och sen vidare till saraaaa, där vankas det mys hoppas jag, med kött och chokladfondue till efterrät, mumma!

trevlig kväll alla!

Farväl

bussy life not so bussy blog

Att ändra på sin livsstil och samtidigt hinna med att blogga och sitta vid datorn överhuvudtaget var svårare än jag trodde. Det kanske tar ett tag att vänja sig och komma in i det lite bättre man lär sig nog att prioritera rätt efter ett tag och då kommer nog allt gå ihop bättre!

Jag städar mitt ruuuuum och jag är fortfarande inte klar, ni kan nog inte ens tänka er hur fruktansvärt stökigt det är. Det är så stökigt att mamma till och med hotar med studiebidraget, då är det väl illa? eller? eller alltså hon hotar inte ens, om jag inte städar mitt rum så så får jag inte studiebidraget och jag måste ha det eftersom jag är under en process där jag sparar extremt mycket med pengar hit och dit, men jag behöver faktiskt pengar som jag kan göra av med nu när jag åker till stockholm om en vecka!

Aja jag ska skaffa en klädställning till mitt rum, min garderob är väldigt för liten och jag måste få ordning på alla kläder på golvet och diverse stolar. Tror att mamma har en i gömma någonstans, men den är nog inte lika cool som denna.


Farväl

give a little bit.

Har just gråtit extremt åt det nya programmet på 5an, Sofias änglar, sorgligaste på länge, det blev nästan lite biggest looser varning på det hela. Alltså själva programmet hade inget med biggest looser att göra men kanske just på sättet jag hysteriskt gråter när jag ser de så var det likadant nu kan man minst sagt säga. huuua. Det var så fint och otroligt hemskt! Programmet gav en tankeställare faktiskt. Man ska vara så himla tacksam för allting man har att alla i familjen är friska och vi har det bra ställt. Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag fick veta att någon i min familj kanske skulle dö inom en snar framtid och det finns inget man kan göra. ta vara på livet medmänniskor och ta hand om varandra(L)

Farväl

I'm turnin' the pages

Idag började mitt nya liv, och det säger jag inte bara, när jag väl har bestämt mig för något så har jag det och jag har bestämt mig för det här. Så från och med nu kommer det bara gå uppåt, jag hoppas på att få mer ordning på mitt liv både i skolan och annars. Jag kommer att må så himla mycket bättre än vad jag har gjort nu på sista tiden, jag mår faktiskt bra och det är kul! Mitt nya hjälpmedel är min almanacka, i lölrdags skrev jag ner allt i den, alltså verkligen allt, om någon annan skulle läsa den skulle jag skämmas, allt står där, vad/hur/när jag ska göra någonting och även fast jag endast använt den i två dagar känner jag mig handikappad utan den. Så fort det kommer upp något nytt jag ska göra sitter jag och skriver i den så pennan glöder en aning!
Tumblr_lf3ptjytir1qars6oo1_500_large
jag känner mig faktiskt lyckligare än vad jag gjort på länge, även fast jag inte direkt har varit i någon sorts jätte svacka har jag ändå inte känt mig riktigt där. Men nu är jag där, eller i alla fall påväg dit och det känns så bra!

Farväl

bearkingdom, bearrichet or as i like to say BR

ljuva fjäll och stugliv har det alldeles underbart. Ska snart ta mig vidare till bastun och sen serveras det kött till middag, kan väl inte bli så mycket bättre egentligen. jag vet att det är urusell uppdatering men allt måste lugna ner sig lite först.

varje gång jag behöver lugna ner mig lite men inte bli uppmuntrad (den är med i my sister's keeper så det är omöjligt att koppla den till något glatt) lyssnar jag på denna, I suggest you do the same thing Edwina Hayes – Feels Like Home

Farväl

I come with good and bad news


ungefär såhär bra känns det med en ny svenskalärare(det kanske inte syns men jag gör tummen ner), jag som älskar svenska, nya läraren är not okay!

Har en god nyhet i alla fall! kanske ska få åka till Björnriket i helgen! mysnivå 1000000. Vill åka slalooooom.

Farväl

HEJ PÅ ER!

Idag när jag vaknade då pluggade jag, sen åt jag frukost sen pluggade jag lite till och efter det åt jag lunch. Pluggade ännu mer sedan åkte jag och städade salongen, när jag kom hem pluggade jag. Åt middaag, pluggade for på träning, pluggade tittade på huset vid sjön(eller vad den heter) och åter igen efter det så pluggade jag! Jag kan väl avsluta detta inlägg med en ironisk kommentar, jag älskar mitt liv(L).

Hör väl av mig när jag inte längre har en mental illness och kan tänka klart dvs inget mer som ingår i kategorin "psykologi".

Farväl

must have


to bad att jag kommer till sthlm dagen efter denna har släppts i butik, fml.

Farväl

The nights are getting darker

Har varit extremt känslosam de senaste dagarna, har gråtit, skrikit och allt möjligt! haha kan bara skratta åt det för det är så löjligt. Men så har det varit i alla fall! längtar mest bara tills det är fredag eftermiddag och slut på skola för två dagar. Men no more pity for me, i'm dunzo anyway.

Goodbye, farewell whatever

when you're in the world woooorld woooooooohooooooooooorld

Tar en paus i plugg och far på möte! Ikväll var det fiskpinnar till middag, gööhööött.
kortfattat och bra.

Farväl


isn't she lovely..?

Haha alltså humörsvängningarna har varit närmsta vännen ikväll! tror jag har vänt hela familjen emot mig nu, vet inte riktigt hur det gick till men det var lite bitchtalk och kanske någon smäll i någon dörr jag vet inte. Och för det grät jag? hatar allt.

Farmor var här tidigare ikväll och frågade om jag var sur (satt och såg sur ut i soffan med luvan på) då sa jag att jag hatade skolan då sa hon hoppa av och börja jobba. Det bästa är att hon var seriös, farmor<3

Nej fan, har haft på mig black hoodie hela kvällen inge jävla white hoodie, black hoodie.



Farväl


you've got the dirtee love

var så gott som död när jag klev innanför dörren idag strax före kl 5, var lätt knäsvag och hade ingen energi för 5 öre. Kan ha berott på att jag inte ätit något på typ 6 timmar och så många kötbullar blev det inte idag. Mitt huvud höll på att sprängas också, fan vilken jävlig första dag i skolan det skulle bli slutade 16.20 som grädde på moset liksom. Den här dagen har bara påmint mig om allt jag måste plugga de närmsta dagarna. puke and vomit!

Kom i alla fall hem från sundsvall igår, vart tvungen att åka direkt till salongen och städa istället för att åka hem men det gjorde inte så mycket fick ju lite quality time med harry p och självklart vart det ju mer cash i plånkisen vilket aldrig är fel! Jag har köpt lite smågrejer i sundsvall,tänkte ta en bild på en rolig sak jag köpte men det får komma sen för nu blir det plugg! jaaaaaaaaa skriker jag nu i falset röst!

Farväl

Öhh iphone blogg

För en stund sen upträdde jag och Erica lite i kyrkan med en massa låtar, det var himmlans ruuligt! Nu sitter jag förvånandsvärt i en bil påväg till Sundsvall där jag spenderar resten av lovet ska bli kul med ljuva hotellivet nu några dagar! Ikea, birsta och lite hockey på det! Är man världens bästa storasyster eller? Stöder brorsan i alla väder! Puss Farväl

got this new favorite song

I'm off to babysit fairytale! Enjoy the rest of the evening!

eehhh ja

Farväl

Day 29 - My aspirations

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga på den här, ni har ju hört om mina drömmar. Men drömmar är drömmar och förmodligen kommer det väl antagligen inte se ut så som jag drömmer om att det ska se ut. Man undrar ju om man någonsin kommer få säga den där underbara meningen "It's just like I dreamed it would be" får väl vänta och se. Men just mina strävanden och ambitioner i livet är väl framförallt att jag vill lyckas, jag vill lyckas med någonting. Men något som jag inte riktigt lyckats med än är väl att jag inte har funderat ut mina strävanden fullt ut så det är lite svårt att säga nu men det kommer om något eller några år. Så längre än såhär blir det inte på denna.

Farväl

Day 28 - Something that I miss

Någonting som jag personligen saknar är självsäkerhet. Många kanske tror att jag är självsäker jag vet inte, men ni som känner mig har säkert sätt många tecken på osäkerhet hos mig. Jag är feg och osäker och jag hatar det! Det här har följt med mig ganska länge ända sen jag var liten. Som värst var det på högstadiet och grejen var att jag insåg inte själv hur illa det var då. Jag insåg ingeting förns min handledare hade ett litet "möte" eller vad man ska säga med mig, utan föräldrar. Och hon sa "Filippa du måste sluta låta alla trycka ned dig" jag blev helt ställd först men medans hon fortsatte prata kände jag igen mig och jag insåg att det faktiskt var något som störde mig. Jag hade bara inte inset hur det faktiskt var. Jag insåg inte att bara för att någon sa till mig att jag var dum och osmart betyder ju inte att jag var det på riktigt, men det var så det blev. Jag blev det som alla andra sa att jag var.  Det var även andra lärare som hade upptäckt detta, jag hade t ex fått för mig att jag var jättedålig på NO men jag hade inte direkt någon anledning till det så jag fick hjälp av min lärare att få bättre självförtroende och helt plötsligt fick jag vg på alla prov efter det. Tänk att lite självförtroende kan göra så himla mycket. Men jag känner hur jag tappar mer och mer och upplevelser som jag hade på högstadiet upprepar sig även nu på gymnasiet. Vilket är ganska sorgligt. Det finns så himmla mycket mer som tyder på min dåliga självsäkerhet men jag kan ju inte ta allt heller.  

Farväl

More time

Imorse var jag uppe tidigt igen, den här gången var det träna i kyrkan som gällde, ska sjunga med Erica på torsdag så det ska bli ruuuligt! Nu känner jag att skolarbete kanske skulle vara lite aktuellt, eller? va? neee. Väntar bara på att danne ska komma hem någon gång så vi kan se pretty little liars har väntat sen Augusti på detta avsnitt så det kliar i fingrarna lite!


Farväl

Baby you're a firework!




älskar Victora Secret, och fashion showen i år var grym! såg reprisen nu eftersom jag missade när den var för några dagar sen. Tänk om man fick vara så snygg, vilket liv! Vissa saker är ju lite svårare att acceptera än andra, men världen råkar inte vara så rättvis, how fun!

Farväl


words can't describe


how lucky I would be if one of these were in my mouth at the moment.

Mitt huvud dör, jag vet inte men ända sen jag kom hem från tandläkaren har jag haft ont i huvudet hade det även igår när jag skulle sova. Nu är det värre än någonsin! Så nu ska jag forsätta lugna mitt huvud i soffan och bara vila. Jag hatar att inte veta vad det är för fel, jag har inte druckit för lite i alla fall, anars brukar det vara anledningen men nu vet jag inte. Hm, är det något bra på tv ikväll? I sure hope so.

Farväl

Day 27- My favorite place

Jag höll ett tal en gång förra året om mitt smultronställe. Jag pratade om hur vackert det var där, alla fina vyer, huset i mitten som jag hade sätt att det hölls bröllop i, vattnet, vågorna, sanden och alla fina minnen.
cottelsloe beach.






Farväl



Do you know that tehre's still a chance for you, Cause there's a spark in you

Imorse var jag uppe med tuppen for real! Det är extremt störigt att alarmen inte funkar på iphones så det var bara pappas mobil som det funkade att ställa klockan på så tur var det, skulle nämligen till tandläkaren tidigt tidigt imorse. När jag var klar var jag bedövad i halva munnen och skulle försöka ta mig hem med en buss från krokom som skulle gå via ås. BUSSJÄVLAR, hatar alla. Jag hade kollat upp innan att det skulle gå en 8.40 men näää typ 10.45 gick nästa. Som tur var kunde pappa hämta mig, men jag frös.

Idag tänkte jag i alla fall ta tag i lite saker, förhoppningsvis får ni se lite.

Farväl

Neeeew yeeeears yäää

Tänkte att jag skulle vara lite social och slänga iväg ett inlägg!

Nyårsafton alltså, i början var vi hemma hos mig, jag lagade middag åt fyra andra tjejer, det blev trerätters och väldigt lyckat, tror alla blev lagomt mätta. Det var jättemysigt i alla fall, skratt, fina tal, massa musik och lite youtube, keenan<3. Senare drog vi iväg på en annan fest var där i några få timmar sen åkte vi hem igen, spendera ganska mycket tid i bilen men det var typ då det var som roligast. Mattias var våran chafför och när han hade lämnat alla tjejer samt per så hämtade vi upp en massa annat folk som var riktigt sociala och roliga så jag hade asroligt. Sen åkte vi och hämtade mamma och pappa i brunkan, stannade där en liten stund också, även där blev det lite keenan<3. Med andra ord kom jag hem vid 4 då var jag ashungrig, åt allt jag kunde komma åt sen gick jag och la mig samt gjorde det ända rätta, lyssnade på harry p (??) haha smart drag måste ha somnat efter 5 någon gång och sov till 12 idag. Lite bilder från när vi var hemma hos mig finns på jennsans blögg. älskar min dubbelhaka! Nyår blev ganska fint ändå.  

Idag har jag lökat heile dan. Fast vi fick ett ryck och drog till jämtkrafthallen, spelade lite innebandy och basket. Sen när vi kom hem blev det den årliga första Januari middagen, pizza. Nu är jag sjukt pigg och extremt rastlös så det får bli en film och har bestämt mig för The notebook för exakt ett år sen såg jag den för första gången och nu ska jag se den igen.

Farväl

RSS 2.0