Sundsvall

Befinner mig i Sundsvall just nu, åkte hit idag för att hälsa på Dani och Mati. Öik hade match här ikväll så vi var och kollade på den, en match som gick över styr och som öik förlorade. Det var meningen att Erik skulle stanna här med mig men tyvärr måste han hem och spela match med j20, så det var tråkigt hade sett fram emot en dag här tillsammans imorgon. Men nu får jag helt enkelt mysa med Dani lite extra som jag saknat så mycket! Vi ska lynchmysa och kika lite på stan och så. Sen åker jag hem för på söndag ska jag upp och inventera med laget, gött.

Här får ni en bild på pannacotta myset vi hade efter matchen.


Fishtail

Tycker att fiskbensfläta är såååå snyggt, vill ha det varje dag men det känns lite enformigt.. Kanske varannan?


While we sing away the blues

Idag är ju uppe extra tidigt, tvingade stackars Erik att sova kvar hos mig inatt fast han egentligen inte skulle det. Jag är ju rätt envis ibland och det blev som jag ville så jag är glad.

Jag hade en bra lördag klev upp i tid åt frukost och vinkade av. Senare på dagen kollade jag och två vänner på öfk-luleå, åkte till maxi köpte godis och sen hem. Det var planerat bio men det finns ju inga bra filmer som går, vill inte slösa min biobiljett på en dålig film så det blev hemmamys istället, hockey, körslaget(ilove) och lite avatar som är världens bästa jävla film, påminns varje gång jag ser den.

Nu ska jag äta och packa väskan sen blir det sista matchen för i år. Jag är taggad till tusen.

Det här var ett riktigt who cares inlägg men skrev i den ända anledningen att jag inte skulle somna om vilket ficka bra så hej.


En fin fredag

Saker som är nice..

Vakna till en country låt.

Lyssna på fina låtar som vi kallar "våra".

Slå på ranchen när solen skiner, även fast det gick så jävla dåligt så var det nice.

Städa och laga mat i lugn och ro till en gammal spellista.

Umgås med fina vänner äta middag och prata strunt.

Vänta på nattsällskap i soffan med lite svårigheter att hålla ögonen öppna.

Att veta att imorgon blir det nog också en nice dag.


In my bones

Hur fint är det inte med syskon. Nu när jag har fått leva utan mina syskon i några veckor och i stort sätt utan föräldrar inser jag hur viktig min familj är för mig. Den här nya livsstilen med min splittrade familj ger mig nya perspektiv på livet. Jag är så glad att jag har syskon, alla vi tre hade förmodligen varit helt annorlunda personer om vi inte haft varandra under hela våran uppväxt, och som vi har varit upp i varandra. Mina syskon vet allt om mig och jag vet allt om dom, vi känner varandra utan och innantill. Som vi har bråkat, slagits, retats och allt de som hör till. Vi tre är de typiska exemplet på sådanna syskon som inte tål varandra men samtidigt inte kan leva utan varandra. Om något skulle hända Daniela eller  Casper, vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Vilka starka band man har med sina syskon egentligen, band som ingen kan bryta. Vad som än händer vad vi än kallar varandra för så vet jag och jag hoppas ni också vet att jag älskar er och ni älskar mig och så är det bara. I min fammilj använder vi inte ordet älskar så mycket till varandra, det händer men det är inte riktigt en rutin eller vad man ska säga som det är för många andra. Det händer kanske några gånger om året men det betyder inte att vi inte älskar varandra lika mycket bara för att vi inte säger det varje dag. Jag längtar tills vi är samlade till jul igen, då ska jag verkligen njuta. 

Your love keeps lifting me higher

I fredags gick jag och Erik på restaurang, lilla Siam min absoluta favorit blev det. Jag åt pad thai som jag åt till lunch i thailand nästan varje dag, åh mumma.

Lördag spelade jag match och fick kliva in som forward för första gången på länge. Trivdes ganska bra där faktiskt, och offrade mitt knä för 1-0 målet som nu tyvärr inte mår bra alls! Matchen slutade oavgjord, ett orättvist resultat tycker jag.

Idag har jag klivit in som hovkeyfru, frusit i en ishall med 1500 andra människor, men jag älskar det.


Brought some color to my life

Har bakat, man kan tro att det är en 6 åring som bestämt men det är bara jag! Har också en ny nice collegetröja.


Longing for the city

Är så sjukt sugen på att åka till New York, vill shoppa och leva livet i världens coolaste stad.   

pretty woman

pretty woman på tv ikväll, jag och mamma sitter bänkad. 
 
 

4 månader

Idag har vi varit tillsammans i 4 månader, haha. Fan vad tiden går fort men ändå inte, jag tycker typ att det låter så mesigt med bara 4 månader det känns som ingeting och som att det borde vara så mycket mer på något sätt men det är ju inte det. Men det har ju varit bra 4 månader alltså, herregud jag är ju jättekär. Det är så konstigt för jag är ju ingen som skriver så jätte djupt och om jag gör det så är det oftast när jag är ledsen eller less. Det här är en annan slags djuphet om något som faktiskt är så personligt som det kan bli. Jag har ju faktiskt kommit till att älska någon så mycket så att jag vill dö nästan, kan man få göra det eller? Innan det här var jag för komplicerad för ett förhållande och hittade fel på allt, mest mig själv. Jag hade bestämt mig för att det aldrig skulle hända, intalade mig själv att det passade nog inte mig ändå. Så kommer det någon som är som mitt plus om jag är minus. I början var jag nästan lite smårädd över hur perfekta vi var, känner man alltid så när man är i ett förhållande eller? Eller handlar allting om det här med att man är nykär? men hur länge är man det då? Det känns i alla fall lite som att min nykärhet aldrig riktigt kommer gå över och om den gör det, hur blir det då? blir det helt konstigt då eller, för det vill man ju inte? Det är väl kanske inte samma för alla och det finns ju inga regler så va fan, jag får väl vara nykär hur länge jag vill och om det går över, ja då tänker jag vara jävligt kär ändå. Så 4 månader är nog ändå något att fira, 4 månader av nykärhet, det är ju underbart. 
Tände en massa ljus och bakade scones igår, okay you gotta hand it to me, i'm quite the romantic.  

Think of reality and it hits me hardcore to the brain

Jag har haft lite problem med att logga in på bloggen på sistonde, det har inte funkat alltså men efter ett mejl till blogg.se så funkar allt som det ska igen! Jag har haft så många inlägg på g hela tiden men varje gång jag vill sätta mig för att skriva så har det ju inte funkat vilket har varit väldigt störigt för jag har som gått förbi allt det där roliga att skriva om nu.. det är liksom inte kul längre. Jag får helt enkelt återkomma när jag har kommit på något sånt där roligt igen, så ni får hålla ut tills dess. 
 
 

RSS 2.0