I'm sick

crap, haha jag kan ju egentligen bara skratta för det är så jävla knäppt.
Igår måndag satt jag och Erica och jobbade matte då jag säger till henne att det är så många som är sjuka nu och sedan säger jag något som lät ungefär "fan för att bli sjuk den här veckan" typ så ja. Amen jävlar du, jag kommer hem från skolan och har världens huvudvärk, jag tänkte "det här händer bara inte, jag har ju träning ikväll och allt" Jo men nog hände det allt ska jag säga er. Jag lägger mig i sängen och somnar, sov i ca 3-4 timmar då jag vaknar igen och mår skit. Så jag skickar ett sms till coachen att jag inte kommer på träningen och sedan sover jag i kanske en halvtimme till.
Men sedan när jag vaknar börjar jag få så jävla ont i magen (inte nog med att jag redan hade feber) fy vad ont det gjorde och jag mådde illa något så fruktansvärt! Och det ända jag kunde tänka på va den där jävla falukorven jag åt till lunch, nej falukorv överhuvudtaget var det ända jag kunde tänka på haha fråga inte varför men det fick mig att må så jävla illa!
Jag ville bara spy, käkas vad som helst för att smärtan skulle minskas. Jag satt till oh med vid toaletten i typ en timme och försökte spy. Så mamma då, hon tror att jag är hungrig för att jag hade ätit dåligt (vilket jag inte hade, jag åt ju falukorven till lunch!?) så hon försökte ge mig en massa mat vilket inte hjälpte kan jag säga. Jag led hela kvällen verkligen och ville bara gå och lägga mig så att jag skulle kunna vakna nästa fag och allt skulle vara bra igen. Jag frågar mamma en sista gång när jag ligger i sängen att kanske lite samarin skulle hjälpa? det var värt ett försök i alla fall så jag fick det och sen släckte jag för natten. Ungefär 30 sekunder senare spyr jag som en jävla fontän men jag har aldrig varit lyckligare för värken i magen upphörde i kanske 1 minut. fasst sen mådde jag lite konstigt men lyckades somna efter en timme eller så och vaknade fri från smärta imorse! Tack gud för det säger jag baraa. Jag har ärligt ingen aning om varför jag spydde? eftersom allting gick typ över sen,  så jag tror inte det avr magsjuka? eller? jag vet inte riktigt.


Sorry E att du fick reda på detta såhär, men ärligt jag vill inte se din min när du läser detta och heller inte när du panikberättar detta för matte imorgon.

förövrigt längtar jag till de nya avsnitten av 90210 kommer, och jag råder alla till att se desperate ikväll det kommer vara bra (har redan sett det hehe)

Det var allt för idag, puss
Flipp

All I can say is..

.. plugga really sucks, really really sucks.

homework oh my God homework, it sucks


som sagt it sucks, något så jävulskt. Jag har ett No prov imorgon och jag har inte ens börjat plugga, jag måste verkligen börja nu känner jag annars blir det IG och det får inte hända, nej. Spanska måste jag också göra, ett jobb som vi ska lämna in på onsdag om Fransisco Franco, sick gubbe. och sist men inte minst, svenskan som ska vara inne på fredag. Ett författar porträtt om för mig då, William Golding och en recension om boken som han skrivit och som jag har läst nämligen Flugorna herre. Lite hemsk men samtidigt väldigt intressant.


Tänkte också berätta om en lite rolig incident som ägde rum igår under earth hour. Jo jag skulle ju då gå in till köket där det var väldigt mörkt och ställa ner besticken och faten vi ätit med i diskmaskinen. Såklart så såg jag ju ingenting men försökte skynda mig och brydde mig inte så mycket. I alla fall så tar jag upp de flesta av besticken då en av gafflarna glider ut mina händer. GOSH gaffelns spättsar träffar min stortå med en duns och det gjorde nå så fruktansvärt ont så jag trodde jag skulle dö. Ingen större skada sked tänkte jag efter ett tag  när värken var över men guess what idag när jag klev upp och få syn på min stortå? Jo blå som bara den och lite torkat blod var de där också ja! Jag menar av en gaffel!?!? Hur lyckas man? haha det är skrattretande!

Aja antar att jsg måste sätta igång med pluggandet nudå.


Have a nice day, cause I wont.
Flipp

Earth hour


Ja det är bara att köra hårt! hehe min klass har anmält sig så det är väl bara att ställa upp. Men det blir dock bara på riktigt under ca 1 halvtimme eftersom det är VM kval ikväll, det får man ju inte missa om man lever med min familj.under en släckt timme kan man
mysa med sin familj äta en sen middag med levande ljus, och lite fotboll sen förstås
exactly what i'm gonna do.


Vad ska ni göra under eran släckta timme?
förväntar mig ingen kometar men värt ett försök


pusss, Flipp

your one and only source into the scandaless life of manhattans elite.

Jag och Dani har just tittat på de nyaste avsnitten av både Gossip girl och one tree hill.
Om Blair och Nate blir ihop nu, I svear to god i will....nej men jag vill inte de.

One tree hill var ganska bra, fasst det hände inte sådär jätte mycket, dock är jag lite intresserad av vilka som är ihop med vilka i dessa serier, alltså på riktigt. Förut var ju Chad (Lucas) och Sophia (Brooke) förlovade vilket jag tyckte va bra eftersom jag gillar att de två är tillsamans, men hörde något ryckte om att han var otrogen mot henne? vet inget om det men det känns lite osannolligt, fasst vad vet jag det är ju inte direkt så att jag känner dom haha.
Så nu är alltså James lafferty (Nathan) tillsammans med Sophia vilket känns lite konstigt faktiskt men så kan det vara.

Gossip girl då, Dan och Serena (Blake Lively & Penn Badgley) är ihop på riktigt vilket är underbat, dom passar sjukt bra ihop! haha nej nu orkar jag inte skriva mer Grey's börjar om ca 5 minutas!


Peace, Flipp


Porter Scavo - Charles Carver

Nationella idag gick sådär, det kunde ha gått mycket bättre säger jag bara.
Aja idag tog jag 2 bussen hem, gjorde elevensval på hålet i stället så jag kunde sluta tidigare.
Känns skönt att sitta hemma nu, fasst jag har så sjukt mycket läxor svenska, spanska, NO och allt vad det är.
Och allt är till nästa vecka och även fasst vi har jobbat med dedär så himla länge så har jag inte kommit någondstans, jag är en sån som skjuter upp på allt tills sista dagen då dygnar jag och gör klart allt. Haha kan bli lite svårt nu eftersom jag fömodligen inte kommer få mycket sömn nästa vecka så det är väl lika bra att börja nu i alla fall.
 
Annars har jag ju ingen träning idag vilket är skönt, måste vila min rygg då jag måste ha sträckt mig eller något, det gör sjukt ont när jag böjer mig ner. Men jag ska inte klaga vill inte vara sån.

Igår hörni, då var det desperate (mitt slang till desperate housewives). Meeeeeen jag missade det på grund av träning som jag hade, men jag håller på att köpa (heh) hem de avsnittet just nu. Hoppas det är bra för det var så bra förra gången.

Måste då ocskså passa på att säga, Charles (Porter) är något snygg! Han kan loosa muschen men asså han är ju söt som bara den, bara det att det ör lite läskigt att han låg med den där kvinnan. Tur att det inte var på riktigt.

Ikväll är det grey's vilket är grymt bra, längtar!

Later, Flipp


Just a drop in the ocean


J fotograf, vi lekte med pärlor.

Sträng © copyright på bilden.

to much to deal with

Hello, ja så jag skulle berätta llite saker idag så var det ja.
Fasst jag vet inte om det kanske är så jätte nödvändigt haha för ärlligt så orkar jag inte det.
Men jag kan berätta lite om vad jag vill

Idag har jag varit på skolan, eftersom jag fortfarande går i skolan.
9an dessutom men det är trevligt ibland förutom när det gäller nationella som vi ska ha
imorgon t ex, fasst det känns ganska bra eftersom det är engelska, jag råkar vara lite säkrare på
det än på de andra ämnena

Idag ska jag iväg på träning vid 8, spelar fotboll faktiskt.
just nu tränar mitt lag på ett slags gym då vi tränar step, bodypump osv
GRYMT JOBBIGT! fasst inte jobbigare än igår 5,2 km intervaller + fys, sen vanlig fotbollsträning
1 timme till efter det! Jobbigaste träningen på länge, men man överlever ju.

Min kompis J är en väldigt duktig fotograf, hade tänkt att jag skulle lägge in nån bild som hon tagit på mig
det är bland annat en av mina visningsbilder! bilden kommer i nästa inlägg.

Best wishes, Flipp

Trying new things

yeah that's right, jag skaffade en blogg det kanske är lite svårt att förstå men det verkar lite roligt och vem vet det kanske är precis vad jag behöver just nu. Skriva av mig lite, det är aldrig fel.

Här kommer jag väl att skriva för det mesta, kommer säkert att lägga in bilder också.
Försöker att komma på hur fasiken man designar den här bloggen också,
hehe men det kommer väl jag vet iaf hur man ändrar färg på bakgrunden, en bra början.

förbered er på att få höra mycket om tvprogram,
jag är inne i någon slags fas då det är det enda jag bryr mig om nästan.
hehe sick I know, men så är det.
Berätta om mig själv kan jag iaf kanske göra i nästa inlägg, great

so long, Filippa

RSS 2.0