fans jävla

det var länge sen jag hatade en dag lika mycket som denna!!!!! Gud vad jag verkligen skiter i skolan just nu, det får lösa sig, jag pallar inte vissa lärare alltså och då brukar jag inte vara någon storklagare på det men vissa beteer sig så fittigt så jag funderar på att skriva hatbrev till dom när betygen är satta, seriöst alltså.

you fit me better then my favorite sweater

Listan på allt jag har att göra är oändlig, jag vill ju att skolan ska dö, men av någon anledning orkar jag inte må dåligt över det, för jag är så jävla glad. På fredag är det bal, herreguuuuuud vad jag längtar, det kommer bli hur kul som helst, jag hoppas allt blir perfekt med hår och smink, sen har jag en klänning som är fin och en dejt som är ännu finare. Jag har fullspäckade dagar framför mig med match, läxor, städning och allt vad det innebär men snart kan jag andas ut gå på balen och ha förbannat jävla kul!
allt är hur nice som helst.

Sm!

Jag bloggar ju knappt nu för tiden, livet står helt enkelt i vägen tyvärr! Det är kul när det händer mycket, jag börjar uppskatta de få stunder jag kan göra exakt vad jag vill nu för tiden!

Anledningen till att jag överhuvudtaget har tid att skriva nu är för att jag sitter på bussen på väg till Stockholm! Vårt uf-företag gick vidare till sm genom Dalle som vann bästa säljare! Det ska bli sjukt kul att få se alla andra företag samt att få visa upp vårt eget, gå på galamiddag och sånt är ju inte heller helt fel! Det kommer nog bli 2 roliga och inspirerande dagar.

Jag kan ju dra lite mer när jag ändå håller på, snart tar jag studenten! Det är helt sjukt vad det här året har gått fort och jag kan inte fatta att jag snart går ut skolan, det känns så sjukt på flera olika sätt men jag längtar! Om jag ville skulle jag kunna deppa sönder över allt jag har att göra innan skolan slutar men istället väljer jag nu att inte försöka tänka på det som får mig att må dåligt, för just nu känns det mesta så jävla bra, fan va glad jag är.


RSS 2.0