You know where i'm at

Men alltså allvarligt, jag blir lite less på dessa måndagar, dom behandlar mig inte lika väl som dom kunde göra. Hela kvällen har jag bara velat dö i min säng. Skönast hade väl kanske varit om man fick vakna upp efter några dagar och inte klockan halv 9 och inse att man missat halva idol och att det är många timmar tills jag ens kommer kunna somna, mitt hjärta sjönk en aning. Bättre känns det inte heller att klockan är ställd på 06.40 men som vanligt kommer jag snooza till klockan 7 och så blir det hur stressigt som helst så jag kommer inte hinna äta frukost och det blir den dagliga språngmarschen till bussen, det slutar alltså med den sämsta möjliga starten på dagen vilket förmodligen speglar resten av min dag också. Haha jag låter som den tråkigaste och deppigaste i hela världen just nu men va fan, dessa måndagar alltså.

Cherry pie

Cherries_03_by_alexedg_large
I have a little thing for cherry, älskar alla cherry godisar, äger cherry läppsyl och cherry bodylotion, cherry coke, cherry ice cream yum.

for life is like a flame and the ashes go wasting

Idag har jag spelat match i 90 min på den sämsta planen i hela världshistorien, gräset var så högt och så va det alldeles blött så jag kan säga att det inte var den roligaste matchen att avsluta säsongen med men nu är det över i alla fall, det ska bli skönt att få en liten paus från fotbollen nu.
Annars då, jag var på bio ikväll och såg crazy stupid love, väldigt nöjd med valet av film faktiskt, den uppnådde definitvt mina behov, hur snygg är han inte dåååå, ja ni vet vem jag pratar om.
Annars då har köpt den här omtalade maroccanoil, och jag måste säga att den var helt gudomlig, mitt hår har nog aldrig mått så här bra, luktat såhär gott och varit såhär lent på en och samma gång.
Nu har jag inget mer att blogga om, veckorna går så snabbt, det bara slyger förbi eller "swoschar förbi swoch swoch" som jag sa till matilda här om dagen.

Om allting skulle falla imorgon

Sköna skratt at the dinnertable hos familjen Lundqvist igår, "Det där nya programmet på 5an...", "Sol fest och oroliga föräldrar, haha så jävla fult" pappa fliker in "Så festar en pudel?" alla tittar förstummat på varandra och brister sen ut i skratt, man måste nog ha varit där för att förstå det roliga, det fanns inte en enda oseriös min i pappas ansikte.

Annars så hatar jag att man kommer på att man har en läxa tills imorgon klockan 23 på kvällen, inte en viktig sådan dock, dvs 20 glosor, vilken tur att det tar max 15 min för mig att memorera glosor, typ den enda talangen man har inom skolan.

vi är förlorare jag och du ingen av oss vågar tala ut

Makaronipudding på skolan, det var ingen tvekan om att jag INTE skulle äta lunch i wargens matsal idag, så det blev eastern med Dani som förövrigt är hemma från Sundsvall i några dagar. Medans alla andra roar sig ute nu sitter jag hemma och äter svingod middag med efterätt och allt som hör till, det känns helt okej trots att jag också ville gå ut men imorgon är det match och då får man vila upp sig. Jag hade kunnat sagt att det gör inget för jag kan gå ut nästa helg då alla också ska ut, men även då har jag match på Lördag. Men sen är det slut på fotbollen och det känns skönt, då får jag gå på körövningar och fokusera på skolan istället.

imorgon är det fredaaaaag, mmmmm

i veckan har det bara varit skola, träna, sova over and over och imorse vaknade jag upp med en täpt näsa, FAN. Matilda har inte varit på skolan på hela veckan, jag ser hemskt ut i både ansikte och hår och det ända något amusing i mitt liv just nu är mina rebusar till Liza och Naddie men that's about it. Sitter mest bara och lyssnar på when I held ya och tittar på how I met your mothaa när jag inte gör något av de tidigare nämnda.

Even in the best of days love will be hard and hearts will be faking

När allting går helt jävla fel blir jag så jävla less, och nu vill jag bara gå och lägga mig och hoppas på en bättre dag imorgon för fy fan vilken skitdag. Matilda kan du bara komma tillbaka till skolan du har bara varit borta en dag men det var en för mycket, lämna LLV och kom!

and i know i should let go

Jag har huset för mig själv ända tills söndag, det känns bra. Laga mat när jag vill, laga vad jag vill, äta när jag vill, chilla hur jag vill, jag spelar musik och sjunger hur jag vill också, det finns ingen som klagar på något. Nu ska jag duscha sen krypa till sängs och titta på ett nytt avsnitt av the lying game, inte vara inloggad på skype då blir hela kvällen förstörd.

RSS 2.0