darn it

i've been making more cupcakes baby! men jag är ledsen det kommer dröja innan ni får se flera mumsiga bilder eftersom daniela tog med sig kameran till kalkonlandet och ja, jag han inte lägga in dom på datorn.
men be patience så kommer dom snart!

Första träningsfria dagen på hela veckan, så skönt, jag grät imorse när jag vaknade för jag ville verkligen inte gå upp så trött var jag, jag behöver sovmorgonen imorgon mer än något annat! efter skolan åkte jag och erica upp till the one and only chruch! vi övade på våran låt, det gick bra får bara hoppas att nerverna håller sig på plats så att det blir lika bra när det väl gäller, skitskit. 

Föresten! funderar på att lägga in bilder från när man själv var och chillade i kalkonlandet, hm keep comming back så ni inte missar spännande grejjjjjer.  

eh ja hejdå


make my mark on this moment

Meen yes, tack vare sara så har jackan på monki som jag suktat efter ett tag äntligen kommit till sitt öde hos mig, eller imorgon händer det, så skönt. Nu slipper jag gå ut och in där varje dag, personalen där tror nog att jag och matilda är störd, haha.

Yesturday hade vi träning på lövsta, först var vi ute och sprang runt på frösön i uppförsbackar, fruktansvärt nice måste jag säga, speciellt när vi möte soldedad som tog sin dagliga promenad från jobbet (vilket är att vara världens bästa spanska lärare). När vi kom tillbaka från joggingrundan var det dags för tränig på 7-manna planen and guess what, det hade blivit dubbelbokat. Sååå det hela slutade med att vi spelde match men tandsbyns p12, fruktansvärt roligt om jag får säga det själv...


en liten upplysning: ni människor som inte förstår er på ironi förstår er inte på detta inlägg heller.


farväl


Fail



Åh dom vart inte lika bra som dom förra :(
Eller hälften av dom vart ganska bra för dom gjorde jag i muffinplåten men andra hälften vart så som på bilden fula alltså. När jag packade ner alla muffins se så skrev jag ovanpå paketen antingen "goda & fina" eller så skrev jag "goda men fula" haha så att mana fick välja :)

Nu ska jag göra middag och sen ska jag förbereda mig för kören

smell ya


cupcakes!







Känner mig lagomt stolt över dessa mästerverk eftersom det inte händer ofta att jag lyckas i köket. Men detta gick ju alldelles utmärkt! Så jennifer det var såhär dom såg ut egentligen inte så som dom jag bjöd dig på, dom var ju förstörda, haha. Nej nu måste jag sluta skriva måste faktiskt hinna baka innan min träning, det är nämligen min tur att baka till klassen så vi får se vad jag hittar på.

"vad ska du baka?" "vet inte" så vet man det ;pPPpppPPP


haha, hejdå

when you see my face hope it gives you hell!

Laddade imorse med en ordentlig grötfrukost, brrruuuäääh det gör jag aldrig igen. havregrynsgröt är riktigt äckligt, mannagrynsgröt däremot, de är grejer det men vi har aldrig det hemma var typ flera år sen jag åt det. i alla fall anledningen till gröten är att det är gameday, wiihoo hoppas inflamationen i min hälsena inte står i vägen för dagens match bara.

hehe heja ååås


farväl


Skittles

kom på en annan sak mamma måste köpa i usa, SKITTLES

Om det nu inte blir så att hon inte ens kan åka dit på grund av islands alla jävla vulkaner hit och dit och deras jävla aska som jag förövrigt trodde kom ner från himlen igår men det var visst snö, äh.

 

Farväl


hehe skolaaaan

jag har slutat men duktig som jag är sitter jag kvar på skolan och jobbar lite och det är jävligt roligt, ensam på översta våningen i en öde datorsal. Upptäckte också nyss att min iphone är long gone, vem fan tog den? petter den jäveln eller fräcke. Jag måste ringa till mamma NU och dom har tagit  min mobil till deras lektion, ååh.

Enda anledningen till att jag sitter här är för att jag ska klippa mig kl 12 och orkar inte åka hem, haha.
Sen kan jag ju berätta att det kommer bli en bra helg, Casper borta = mycket bra helg!

Nej nu måste jag hitta mobilen tänk om inte petter har den då kommer mamma mörda mig... so i'll see you at my funeral then, great!




Adjö

sweet headache

det måste vara den plötsliga värmen som får mitt huvud att vilja sprängas. Vätskebrist alltså får ju det hela tiden känns det som, antingen är det något fel eller så gör jag något fel. One time i Australien när det var rekordvarmt där fick jag vätskebrist, vilket i och för sig inte var så konstigt men det hela slutade med att jag svimmade i alla fall och de va väl roligt! 

Jag har ett blåmärke på ryggen..som jag inte tänker berätta hur jag fick men det ser lite köttigt ut och det gör jävligt ont, till och med när jag springer. Sen har jag ett till fint på armbågen som är från samma olycka funderar på att ta kort på dom som ett fint minne, haha får fundera lite mer på det.

Ännu en träning ikväll som slutar vid läggdags vilket inte är så skönt eftersom a las 8.15 börjar spanskan med världens mest älskade lärare soled*d.




adjöööö

better together

Igår var jag hos vännen karin och chillade, det var mysigt. Vi såg talang, fina bert...han började gråta, åh jag blev alldelles tårögd när jag såg honom haha det var så gulligt. 

Min mamma ska åka till New York i maj därför har jag nu skrivit en lista till henne med saker som jag vill att hon ska köpa till mig eftersom det mesta där är mycket billigare! 

  • Iphoneskal från applestore, Alt färg: rosa, vit el röd
  • Fin mysdress (vet inte vad annars jag ska kalla det), Alt färg: blå, röd el rosa
  • Converse vita, höga & låga
  • Abercrombie & Fitch hoodtröja med dragkedja, Alt färg: vit, svar el blå
  • Mera Abercrombie & Fitch kläder!
  • UGGS (fast kanske inte, men jag borde nog passa på)
  • BAGELS! mitt alternativ är att mamma ska ta en till resväska och bara proppa ner massa bagels i den, yaaam!

Sen har jag inte kommit på något mer som jag vill att hon ska köpa, haha förmodligen måste jag skicka med lite egna pengar som ett bidrag för alla sakerna hon ska köpa till mig, hehe men vääärt! Vill så himla gärna åka till usa jag med, de landet är mitt absoluta favoritställe på hela jorden och Australien, men jag vet inte usa har nog alltid legat lite varmare om hjärtat ändå måste jag nog erkänna. Jag ska flytta dit!!


later suckers!


Hide and seek

Imogen Heap – Hide And Seek

En av dom bästa

new look

Ja idag har jag och jennifer suttit med designen hela dagen, jag är nöjd och jag kan väl säga att hon är cool (lol) min mamma tror att lol betyder cool, haha. Jag bjöd henne på mina cupcakes som jag bakade igår som jag är väldigt nöjd med! dock hände det en incident där som är.. ja den är lite pinsam så jag tror vi inte nämner det här men jennifer fick sig i alla fall ett gott skratt, hon la sig till och men på golvet... överdriv merrrr. haha nejdå.

Dagens problem var iallfall att vi planerade att gå på bio, Remember me som vi har suktat efter ett tag MEN den går inte bio bio längre, åh jag ville gråta så ledsen blev jag. Mitt hjärta var helt förkrossat, så nu får vi väl gå på bio och tröstse på någon annan film typ som percey jackson. Dock ville jag så gärna se Remember me. jag vart så lej!



Heddå

i got the freaking sleeping disease

Nu har det hänt, jag har blivit smittat... jag tuppar snart av men jag måste skriva det här först! Ända sen lovet har börjat har jag betett mig underligt, jag har somnat före 11 nästan varje kväll och vaknar vid ca kl 8 halv 9 någon gång. Det här har aldrig hänt mig förut jag beter mig som en old people, brukar alltid vakna tidigast 10 och nu vaknar jag kl 8? till och med igår när jag typ gick och la mig vid 12 någon gång för att vi kollade på baksmällan så till och med imorse vaknade jag innan kl 9. dock tycker jag att det är lite skönt att vakna tidigare men det är lite drygt att jag får sitta själv i typ 2-3 timmar och vänta på att alla andra ska vakna. Men jag vet vem som har smittat mig, you know who you are...:)

tuppar av nu


godnatt!

Burn up in your atmosphere

Igår såg jag the hangover för första gången, jag skrattade nästan så jag grät, hehe den var rolig. Mamma gjorde också värsta påskmiddagen hon tillagade till och med en hel kalkon! har aldrig riktigt ätit det så förut men det vart faktiskt riktigt gott, creds to you mami!

Nu idag har vi tagit en promenad på isen, sen låg vi i våran så kallade snögrotta på gården och solade, hoppas jag har fått färg annars blir jag besviken.. Nu sitter jag här och dricker lite zeunerts  påskmust och har det gött, men nu har jag fått nog av påsklivet, vill att vänninorna ska komma hem så jag kan få göra någonting annat än att umgås med min familj, haha för det börjar bli lite långtråkigt och då blir jag lej.



aDjöö


i'll sing you to me

Idag vaknande jag 8.20 helt av mig själv den du jennifer nordlöf! Jag klev upp och sen la jag mig i världens skönaste soffa någonsin och tittade på lite tv. Där låg jag aldelles ensam och verkligen storgrät till filmen "i taket lyser stjärnorna" som gick på canal+, sen när den väl var slut tittade jag på rachel ray och åt lite frukost haha fortfarande hade ingen i min familj klivit upp än därav allt tvtittande. Efter det började biggest loser och jag vet inte vad som händer med mig varje gång det programmet sänds men någonting är det för jag börjar alltid lipa som en nyfödd bäbis..haha.

Senare på dagen gick jag mattias, mamma och daniela in till stan för att hyra filmer haha, det var en bit men så jobbigt var det inte. Vi hyrde 5 filmer tror jag haha vi är ju den enda famijen i universum som är hemma denna helg satt ja.. när vi kom hem tittade vi på en av dom filmerna, som också var lille sorgligt så då började jag också gråta, känslig människa? nä men sorgliga filmer, jag kan verkligen inte hålla tillbaka tårarna då. 

jaja imorgon ska vi kanske åka till åre? eller någon annanstans i fjällen.. vi får väl ha något slags familjeråd, haha tss. Ha det bra i påsk alla!


aDjöö

Melissa

Melissa Horn – Hanna

The time is now

hehe loooov, det känns bra.
Hade endast en lektion idag och det var spanska, gramatikprov det gick jävligt bra eftersom soledad aldrig märker någonting så tog alla hjälp av varandra sååå ja det gick bra.
Sen vart det fika i ca 150 år planerade ett aprilskämt till nadias little brother och ja jag kom ju på självaste skämtet så credsen går till mig, hehe vi lurade han att vi var från radio jämtland och massa men det lät inte på honom som att han gick på det så jag tror vi failade lite..

På lovet ska jag ha det härligt, men jag är lite frustrerad över mitt påskägg :( Mamma har fått för sig att vi ska äta nyttigt på det här lovet och i år är hon tydligen emot godis i påskägget (!?!?!) hon vill ge andra saker istället, förstå min frustration, påsk = godis alla vet det.



aDjöö

RSS 2.0