I feel like it's been me all along

Jag älskar lov då man inte har så mycket planerat, för det är nästan då det blir som roligast när allt bara är spontant. Som idag t ex, drog vi till Boda Borg i torpshammar. där hängde vi med 10 åriga småpojkar som hjälpte oss att klara banorna, fick ömma knän och hjärtklappning då spökerna valde att följa efter just mig, men det var väldigt roligt helt plötsligt kände jag mig som 10 år igen jag med. Agerade DJ i bilen också det blev allt från Aqua och Spice girls till Julmusik, mycket uppskattat.
Imorgon ska jag göra något annat spontant längtar tills jag vet vad det blir.

I should've spoken up I should've prodly claimed that oh made heads to blame for all my heart's mistakes

Igårkväll var det flakfest, jag gick enbart dit för att tävla och OM vi tävlade. Matilda vet allt hur man offrar sitt liv (och 3 andras) för vår älskade klass. Det räckte inte hela vägen, men då fick man ändå glädjas över att vi var snabbare än den andra neu-klassen och att dom inte vann. Vi åkte hem strax innan 1 och idag klev jag upp klockan 9 klädde på mig drog på lite smink, klev ut genom dörren 15 min senare inte så snygg men väldigt nöjd över min prestation.
Imorgon är det fredag vilket betyder neu-frukost, ekonomidag, lite uf, hem och städa sen Haloweenfest, ska bli hur kul som helst.

You're thirsty, I'll be rain

Ikväll började jag och mamma titta på en film som var så dålig att jag faktiskt blev ledsen och nu har det förstört hela kvällen. Försökte att inte ens vara i närheten av tvn eftersom jag visste att my sister's keeper visas på tv4 ikväll. Ändå sitter jag här nu, och gråter som vanligt, det här måste vara sjätte gången mina ögon kommer över den här filmen och jag får så ont ont ont i hjärtat, jag hatar hatar hatar den här filmen, fast jag älskar den, för den är så fin vissa stunder men för det mesta är den bara hemsk. åh vad jag hatar cancer.

hoho

Idag är min står det om min kör i öp, check it out!

silver revolver

Igår vann jag en låda full med en massa korv, jag tror dom flesta vet mina känslor mot korv, mest falukorv men annan korv gillar jag inte heller, kändes inte bra att gå upp på den där scenen och hämta lådan. Har nu fått antagit namnet korvlippa, vilket känns sådär. Annars är jag död idag, vi hade möte på Woolpower imorse klockan 8, en 3 timmars historielektion med Mella efter det och mitt huvud rullade tungt från sida till sida inte tillräckligt stark för att hålla up sig själv. Efter ett kort svenskaprov åkte jag hem för att ta igen lite missad tid med mina älskade serier, nu har jag bara gårdagens desperate kvar som jag missade igår. kjamiz

Cause I always expected to fail

När jag kom hem från skolan idag efter jag gjort dom där sysslorna som ens föräldrar alltid tvingar än till så 45 minuter innan jag ska åka iväg till kören bestämmer jag mig för att duscha, slänga på mig lite kläder, slänga i mig maten hoppa över att borsta håret och sminka mig för ingen på kören bryr sig ju. Ut kutade jag igenom dörren ser ut som en riktig rishög, väl på soloövningen kändes det så bra vi börjar låta så bra, eller det känns som att det är bra. Sen får jag höra att öp webbtv skulle hälsa på, det var som om all glädje jag kände innan bara sögs ur mig som en dementor gör i harry p....

They got scared when the lights got low

Jag välkommnar denna fredag med öppna armar, att det redan är helg känns ju som vanligt osannolikt men otroligt vad skönt det är. Har inte fått en enda sovmorgon på hela veckan faktiskt, känner mig som en zombie. Jag är en bortskämd snorunge, förra året tog jag 07.40 bussen varje dag, nu klarar jag knappt av att ta den bussen två gånger i veckan. Åkte in på utvecklingssamtal imorse, alla lärare säger alltid samma saker till mig och har sagt samma saker i alla år så länge jag kan minnas. Saker och ting syns tydligare än vad jag trodde, men samtidigt blir jag glad när jag får höra samma saker, det är ju ett ganska stort bevis på att jag är mig själv, dock att alla tydligen kan läsa mig som en öppen bok. Efter samtalet, hade jag och Jossan ett möte med våran företagsmentor, sen blev det en kort träff med uf gruppen efter det har jag och Dani hängt på salongen hos faster hela eftermiddagen medans hon färgade håret och klippte Dani. Själv försökte jag mest bara vara social och äta ifrån deras STORA godispåse från hemmakväll. Ikväll ska vi äta hämtmat från Tawikoon sen ska jag dra mig vidare för lite filmmys, bojah.

in the evening when the heavy sky falls

Såhär trögt var det länge sen en dag gick, när klockan var 5 var jag helt säker på att den var minst 8 på kvällen. Det var också länge sen jag hade såhär ont i huvudet, och när en värktablett inte hjälper får jag panik, ikväll styrde tankarna så långt som en hjärntumör. Men med lite tröst fick jag ändå dra slutssatsen om en helt vanlig huvudvärk som helt enkelt inte ville försvinna. Jag försår inte hur jag kan känna mig så utmattad efter typ världens lugnaste helg, det blev en motsats effekt tydligen. det har varit en  bra helg i alla fall, hallaah.

I looked away the other day

Idag träffade jag och Hanna en (som såg ut att vara en normal välvårdad tant) schizofrensik tant påväg tillbaka till neu efter lunchen, no joke. Det var näst intill obehagligt och vi stod där helt förstelnade och förvirrade, här får ni ta del av samtalet:
Vi möter kvinnan helt random efter vi har gått över vägen
"Jag är missförstådd av hela östersund"
Hanna och Filippa stelnar till
"Jag har en dotter som är 25 och bor i Stockholm, jag är missförstådd i den här staden"
"Jag jobbade på ett företag som gick i konkurs"
"aaha.."
"Jag är 65 år och nykterist men det är inte min föredetta man, men det är ju inte direkt så att jag umgås med honom"
"okej.." vi tar ett steg åt sidan
"Jag är missförståd i alla hörn i den här staden"
Hon går över vägen och vi står chockat kvar med stora ögon.
Det är ungefär det jag kommer ihåg av samtalet, och det var väl det ända intressanta som har hänt idag.. Ikväll ska jag se Greys och efter det ska jag nog sova, somnade vid halv 3 inatt och hela dagen har varit pest.

Our old world is hard to find

Tumblr_lsgmd08ikj1qcgz67o1_500_large
Kanelbullens dag och ingen i min familj hade tid att köpa eller baka så jag fick ingen kanelbulle. Men jag är glad för andra saker idag, som roliga skämt på skolan, Maria Menas nya album, två nya nagellack, god middag, Desperate housewives på tv och det bästa av allt, inga läxor.

But seperate's always better when there's feelings involved

Inte så pissig måndag ändå, helt okej faktiskt förutom ett orförberett prov på engelskan men vad ska man göra åt oförberett liksom. Jag gillar skolan nu ändå, för vi gör typ ingenting men samtidigt kan jag bli lite stressad över det också för i tvåan hade vi alltid någonting varje dag och att gå från det till inget, jag väntar para på den stora bomben som kommer att komma jag vet att den kommer men frågan är när. Medans jag fortfarande kan njuta av friheten så ska jag nog göra det men först ska jag iväg på kören och sjungaaaaa.

My baby don't mess arround

Har precis vittnat ett slags mirakel, ett äckligt sådant men den bringade en ny kalv till denna värld så det blev ett lyckligt moment där. Ja ni läste rätt, idag har jag sett Håkan dra ut en freaking kalv från en kossa! Det var förmodligen något bland det äckligaste jag har vittnat och jag är nog traumatisk skadad för livet (man kan säkert inte ens säga så, men det är så jag känner i alla fall). De så kallade "miracle of life" är ju inte direkt någon vacker syn.

seeing is deceiving

Idag har jag haft en mysig dag i Åre innan vi åkte hem provad jag och tildis köra en sån där Segway, sjukt kul, trodde jag skulle falla platt först så jag vågade inte röra mig men sen sa intruktören åt mig att slappna av HUR FAN SKA JAG KUNNA SLAPPNA AV skrek jag åt honom i mitt huvud. Men sen flöt det på bättre ändå och då blev det faktiskt roligt, min kind var helt blöt efteråt för det var där tungan hängde, nice and ugly way to concentrate.

RSS 2.0