dreambreaker what's up

Igår spenderade jag min kväll med Jennifer, hon är en trevlig prick ska ni veta. Vi gjode lite olika saker bl a så tittade vi på idol 2006 som gick på tv400. Jag kan inte hjälpa att skratta åt alla de människor som tycker att dem själv är duktiga på att sjunga men när vi väl hör det så låter det förjävligt! Men jag kan heller inte hjälpa att jag tycker synd om dom, för tänk om ni hade någonting som ni bara älskade att göra och ni kände att det här är min grej jag känner mig duktig på det här. Och sen samlar man mod för att gå ut och visa vad man kan så får man höra saker som "Haha, vad var det där? du suger hejdå". Jag vet inte vad jag sklle ta mig till om jag fick min dröm krossad på det sättet! Men om vi ska prata om just idol så finns det sjukt många människor som går dit bara för att synas, vilket jag ibland kan se som underhållande och ibland som bara jävligt töntigt rent ut sagt! 

 
senare idag i alla fall så drar jag till faster på middag sen ska jag vara barnvakt åt småkusinerna medans deras päron och mina päron drar på stråket, för nu har stråket veckan börjat! Och snart börjar yran mina damer och herrar :)later / f l i p p p p p p


some ghost whisperer, brr scary

Tittar på ghost whisperer, det är sjukt bra, lite lagomt läskigt sådär...underbart.

Idag har jag och mamma varit och plockat jordgubbar på rödön, två hela hinkar vart det så nu har jag typ rensat jordgubbar hela tiden efter middagen inte en hitt vill jag säga! man måste ju skölja dom ganska mycket så nu är mina fingrar som russin, haha.

Jag får se vad jag hittar på imorgon, har ingen aning om vad jag ska göra vill att det ska vara sol och 25 grader varmt, men det är nog för mycket att hoppas på nu. Imorgon ska det regna tydligen :(


/ F I L I P P A

brilliant, splendid!

Jag mår bra nu, jag hade bara inte ätit någon middag än då jag skrev förra inlägget. Troligen därför jag mådde illa för sen när jag fick mat i mig vart det bättre, skööönt.

Kom på världens idé förut, jag tänkte att jag skulle ladda hem alla sesonger av one tree hill. Kan vara ganska bra att ha nu när det är sämst väder också, jag kan liksom inte fortsätta att bråka med min bror längre jag måste sysselsätta mig med något annat! + att jag älskar oth jag skulle kunna se alla avsnitt om och om igen och nu snart så kan jag det! Underbart. :) 

 det var allt jag hade att säga nu, pliing

/F I L I P P A

feeling a little wierd, i think

Hey guys, jag mår inte så bra tror jag, jag mår typ lite illa. Vill inte bli magsjuk eller något nu då dör jag. Hatar att spy, jag tänker bara tillbaka till förra vintern då jag hade vinterkräksjukan, spydde varje halvtimma i 12 timmar, inte så najs vill jag säga.

Vädret fortsätter vara dåligt och det ragnar något så sjukt! jag får panik då jag inte vet vad jag ska göra känner mig så otroligt rastlös. Men jag fick mer gjort idag än vad jag fick igår i allla fall så det är bra. :) 

Jag vill ladda hem en film, vet dock inte vilken. Jag får klura ut något...

Bjuder på en gammal webcam bild bara för att pimpa inlägget någolunda ;)

/ F I L I P P A

french toast

som sagt så åkte jag på gothia förra veckan, det blev ingen uppdatering som jag trodde att jag skulle ha tid med. Det fanns verkligen ingen tid schemat bestod av mycket nödvändigare och roligare saker. För att sammanfatta hela gothia veckan så var det riktigt riktigt roligt! De hamnar lätt på topp 10 roligaste i livet! Nog om det nu.

Idag regnar det väldigt mycket, vilket gör att jag vägrar gå utomhus och jag har i stort ingenting att göra nu, det är faktiskt riktigt tråkigt när det regnar. I alla fall så har jag sett Harry Potter och halvblodsprinsen nu också, jag tycker den va riktigt bra älskar Harry Potter filmerna har hört att böckerna ska vara mycket bättre så lätt att jag tänker börja läsa dom också :).

Mamma lagade nyss french toast till mig också, vara bara tvungen att säga det för det va jätte gott yam yam!
/ Filippa

Just letting you guys know what's poppin' again

Okay! Jag är ledsen för att det inte blev något inlägg igår så vi kör idag istället. Jag försöker nämligen packa till gothia men det går rent ut sagt skitdåligt! Jag vet inte vad jag ska packa? Är inte säker på om vädret kommer bli bra eller dåligt så det  känns som att hela garderoben bara måste ner i väskan! Och uppenbarligen får jag inte plats med alla mina kläder i väskan! Även de kläder som jag vill ha med mig är smutsiga och använda så idag måste jag tvätta som sjutton för att de ska hinna torka, jag måste sätta igång nununu!

Bussen går i alla fall kl07.00 imorgon! Det är tidigt men det ska nog gå bra. Största problemet nu är att jag kommer att få en 12 timmars resa framför mig UTAN MUSIK. Jag försökte lägga in alla min musik på iPhonen igår...tror ni att de funkade eller? nej, datan bestämde sig för att dampa istället och nu har mamma tagit med sig min dator ner till jönköping. Och inte nog med det, jag hade ju några få låtar redan innan men dom försvann! aja nu ska jag sluta klaga.
I'll updatde you later


/ Flipppps

ey what's poppin'

Jag säger såhär; Jag tänker börja blogga, från och med nu så kommer det att rassla in inlägg och jag skiter om ni tycker det kommer vara intressant eller inte, jag skriver om det jag känner för och den som vill får läsa.

På söndag åker jag dock på Gothia så det blir kanske inte lika mycket uppdatering nästa vecka, kanske blir det något från mobilen vi får se. 

längre inlägg än såhär blir det inte ikväll men imorgon kommer det, lovar!

/ Flipppps

RSS 2.0